Toplu Video Render ( logolu ) ??

• Kullanıcı K-Life
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

K-Life

Yasaklanmış
Arkadaslar Toplu Video Renderlicegim ve logo koyacagim bi program varmidir. ? yardimci olurmusunuz

Sadece logo koyacaksan aisesoft total video converter işini görür

aiseesoftda her videoya tektek ekleniyor logo,bunu toplu halde yapma var mı?mesela sag alt köşeye,bütün videolara ekle o ayarladıgım logoyu/yazıyı diyebiliyormuyuz?sürekli kullandıgım bi program ama biraz baktım,bulamadım bunu...her videoda logoyu tektek ayarlayarak,toplu render var ama,onu biliyorum.

aiseesoftda her videoya tektek ekleniyor logo,bunu toplu halde yapma var mı?mesela sag alt köşeye,bütün videolara ekle o ayarladıgım logoyu/yazıyı diyebiliyormuyuz?sürekli kullandıgım bi program ama biraz baktım,bulamadım bunu...her videoda logoyu tektek ayarlayarak,toplu render var ama,onu biliyorum.

Var hocam :)

Hocam Altta Toplu Eklemenin Anlatımını Yaptım :) Ayriyeten Toplu Ekledikten Sonra İsterseniz Sol Edit Menüsünden Her Video İçin Yer Değişikliği Yapabilirsiniz.

9gEXMZ.jpg

ffmpeg ile basit bi .bat dosyası oluşturup videolarını topluca renderleyebilirsin

nasil hocam yardimci olurmusun ben videolarima toplu render ile ( tek bi logo eklemek ) istiyorum . ayni kalitede cikti vericekse yardimci olurmusun ( ffmpegde buglanma sorunu varmista ondan dedim )

nasil hocam yardimci olurmusun ben videolarima toplu render ile ( tek bi logo eklemek ) istiyorum . ayni kalitede cikti vericekse yardimci olurmusun ( ffmpegde buglanma sorunu varmista ondan dedim )

uzun süredir sadece logo için render almıyodum ama az önce bi kaç deneme yaptım gayet başarılı sonuçlar veriyor :) bugulanma falan yok gibi.

öncelikle nasıl kullanacağınızı kısaca anlatayım.
bir klasör oluşturun masaüstüne (örneğin adı render olsun)
daha sonra içine video ve cikti adıyla iki klasör daha oluşturun.
orijinal videolar video klasöründe olacak. render sonrası da cikti klasöründe otomatikman oluşacak zaten

daha sonra render klasörünün içine logo.png (yani png uzantılı bir logo çalışması) ve ffmpeg.exe dosyanız olacak.
(hali hazırda bir logonuz var ise ve uzantısı png değilse kodda bulunan logo.png bölümünü kendinize göre düzenleyebilirsiniz.)

son olarakta bir not defteri açın ve içine aşağıdaki kodu yapıştırın. dosyayı FARKLI KAYDET yaparak isimlendirin (isimlendirmeyi örneğin: LogoRenderi.bat olacak şekilde yapın. yani dosya uzantınız .bat olacak buna dikkat edin)
bu dosyayı da render klasörüne atın ve çift tıklayarak çalıştırın. bu kadar :)

video klasöründeki TÜM VİDEOLAR sırayla işlenecek ve cikti klasörüne düşecek.

logo ekleme kodu:
Kod:
set /A nfile=0
xcopy /T %1 cikti\
for /R %1 %%v in (video\*.*) do (

ffmpeg -i "%%v" -i logo.png -filter_complex overlay="15:15" "cikti\%%~nv.mp4"

set /A nfile+=1
)

elimden geldiğince basit ve anlaşılır anlatmaya çalıştım umarım yardımı olur size ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri