Toplu Video Yükleme

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

0can

Kayıtlı Üye
İki aydır youtube'dan para kazanmaya başladım, iki kanalım var ve videoların hepsini manuel olarak ekliyorum.

Buradaki arkadaşlar nasıl çoklu indirme ve yükleme yapıyor. Bu sistem ücretli mi ücretli ise mebla ne kadardır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Herkese iyi çalışmalar.

Botlu sistemlerden üyelik satın alabilirsin yada benim tavsiyem kendine ucuz yollu bir vds alıp up/down işlerini ondan yapman. 15 tl ye aldığım vds ile günde 3000 4000 video indirip yükleyebiliyorum bot sistemi gibi 1 ipten çok hesaba yükleme yapıp banlanma korkun çok fazla olmayacaktır.

Botlu sistemlerden üyelik satın alabilirsin yada benim tavsiyem kendine ucuz yollu bir vds alıp up/down işlerini ondan yapman. 15 tl ye aldığım vds ile günde 3000 4000 video indirip yükleyebiliyorum bot sistemi gibi 1 ipten çok hesaba yükleme yapıp banlanma korkun çok fazla olmayacaktır.

teşekkürler bilgi için. peki vds yi nerden alabilirim, aynı zamanda kullanış biçimi basit midir? Teknik anlamda bilgi eksikliğim olduğu aşikar.

Vds i kendi bilgisayarın gibi düşün sistem olarak windows 2008 kurulur ona göre istediğin programları kurup kullanabilirsin. Vds için burayı yada r10.net teki vds paketlerine bakabilirsin.

bence bot sistemi daha güzel. bot ayarlarını yapıyorsun bırak bot yüklesin dursun. bot her girişte farklı bir ip adresi veriyor. o konu sorun değil.
ben de 1 ay manuel çalıştım günlük kazancım 2 dolardı. şimdi bot sayesinde 20 doları gördüm 2. ayın sonunda

Vds i kendi bilgisayarın gibi düşün sistem olarak windows 2008 kurulur ona göre istediğin programları kurup kullanabilirsin. Vds için burayı yada r10.net teki vds paketlerine bakabilirsin.

teşekkürler hocam, yanıtların için. bu sistem açıkcası biraz karışık geldi.

bence bot sistemi daha güzel. bot ayarlarını yapıyorsun bırak bot yüklesin dursun. bot her girişte farklı bir ip adresi veriyor. o konu sorun değil.
ben de 1 ay manuel çalıştım günlük kazancım 2 dolardı. şimdi bot sayesinde 20 doları gördüm 2. ayın sonunda

hocam peki botun kullanışı basit mi, sen ne vasıtası ile bot kullanıyorsun.

Hocam bot bazen takılıyor yükleyip yüklemediği belli olmuyor 500 video atıyorum 1 günde atarsa öpüp başıma koyuyorum. Vds ile o arada 3000 4000 video yükleyip atmış oluyorum bende ikiside var bota bağlıyorum atıyor ama daha çok vds üzerinden çalışıyorum :D

---------- Mesaj saat 13:55:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:02 civarında gönderildi. ----------

hocam peki botun kullanışı basit mi, sen ne vasıtası ile bot kullanıyorsun.

Botlar konusunu buradan inceleyebilirsin. Şuan en stabili ytkazan botudur.

Hocam bot bazen takılıyor yükleyip yüklemediği belli olmuyor 500 video atıyorum 1 günde atarsa öpüp başıma koyuyorum. Vds ile o arada 3000 4000 video yükleyip atmış oluyorum bende ikiside var bota bağlıyorum atıyor ama daha çok vds üzerinden çalışıyorum :D

---------- Mesaj saat 13:55:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:02 civarında gönderildi. ----------

Botlar konusunu buradan inceleyebilirsin. Şuan en stabili ytkazan botudur.

vds yi bilmiyorum. ama interneti hızlı olduğu için kullanıyorsunuz sanırım. ama bana gerekmez ben rusyadayım . burda internet türkiyeden çok daha hızlı. hemen yüklüyor.
Bence bot un güzel tarafı videonun etiketlerine kadar çekebilmesi. vds de başlık ile atarsınız video etikelerini almaz sanıyorum.
ben bot kullanıyorum. hiç sıkıntı yok bence hızında. 500 videoyu bir kaç saate atıyor. bazende 2 saat bile sürmüyor. kontrollü yüklemeler için bot güzel. bence.

hocam ne ile indiriyorsun hangi program ile ?

Hangi program ile yükleme ypaıyorsun sorunsuz olarak ?

Freemake video downloader programıyla sorunsuz olarak kanalları çekebilirsiniz.Vds satın almanız durumunda gunde 3k vıdeo cekıp 1.5k yukleme yapabılırsınız.

hocam ne ile indiriyorsun hangi program ile ?

Hangi program ile yükleme ypaıyorsun sorunsuz olarak ?

Hocam programlar hem çok kasıyor hemde sorun veriyor en güzel youtube-dl kullanmak. Kullanımı çok kolaydır youtube kanal - playlist yada tek video şeklinde çekim yapabiliyorsun. Aşağıda tam anlatımı mevcuttur. Yüklemeyi browserlar üzerinden yapıyorum programlara pek ısınamadım videoları eksik yükleyebiliyor ve hesaplarımı programlara girmek mantıklı gelmiyor.

Diğer bir yöntem kanal - playlist yada tek video indirme şeklinde
Buradan yeni versiyon youtube-dl yada sorunsuz eski versiyon bu linkten indirin. Daha sonra youtube-dl.exe dosyasını direkt olarak c:\windows un içine atın daha sonra cmd (komut satırı) çalıştırıp aşağıdaki komutu yazın en son bütün videolar "title ve uzantı olarak" c:\videolar dosyasına inmeye başlayacaktır. Bu şekilde kanala videoları atarken video isimlerini düzenlemenize gerek kalmadan kolayca atabiliyorsunuz. Ayrıca komut satırına bu komutu (youtube-dl --list-extractors) yazarak hangi sitelerden video çekebileceğinizi görebiliyorsunuz. Kolay gelsin :)

Kod:
Kod:
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"  [COLOR="Red"]kanal, playlist yada tek link urlsi[/COLOR]

Örnek:
Kod:
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"   http://www.youtube.com/user/Yokboylebirseyy

Yada çekme istediğimiz linkleri bir txt dosyasına kayıt edip alttaki komutla çekebilirsiniz ( txt dosyamızı liste.txt olarak c: içine atıyoruz).

Txt olarak çekme
Kod:
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "c:\vidolar\%(title)s.%(ext)s" -a c:\liste.txt

Eğer windows sunucunuz varsa xampp server kurup direkt olarak aşağıda verdiğim kodu index.php olarak kayıt edip http://sunucuipiniz şeklinde girerek açılan sayfada video yada kanal linkini yapıştırırak kolayca videoları çekebilirsiniz.

index.php içeriği
PHP:
<form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>" method="get">
<input type="text" id="search" name="search">
<input type="submit" value="çek gitsin :D">
</form>

<?php
session_start();
error_reporting(1);
set_time_limit(0);

$search = $_GET["search"];
exec('youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"   ' . escapeshellarg($search) . ' ');
?>

Hocam programlar hem çok kasıyor hemde sorun veriyor en güzel youtube-dl kullanmak. Kullanımı çok kolaydır youtube kanal - playlist yada tek video şeklinde çekim yapabiliyorsun. Aşağıda tam anlatımı mevcuttur. Yüklemeyi browserlar üzerinden yapıyorum programlara pek ısınamadım videoları eksik yükleyebiliyor ve hesaplarımı programlara girmek mantıklı gelmiyor.

Diğer bir yöntem kanal - playlist yada tek video indirme şeklinde
Buradan youtube-dl dosyasını indirin. Daha sonra youtube-dl.exe dosyasını direkt olarak c:\windows un içine atın daha sonra cmd (komut satırı) çalıştırıp aşağıdaki komutu yazın en son bütün videolar "title ve uzantı olarak" c:\videolar dosyasına inmeye başlayacaktır. Bu şekilde kanala videoları atarken video isimlerini düzenlemenize gerek kalmadan kolayca atabiliyorsunuz. Ayrıca komut satırına bu komutu (youtube-dl --list-extractors) yazarak hangi sitelerden video çekebileceğinizi görebiliyorsunuz. Kolay gelsin :)

Kod:
Kod:
youtube-dl --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"  [COLOR="Red"]kanal, playlist yada tek link urlsi[/COLOR]

Örnek:
Kod:
youtube-dl --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"   http://www.youtube.com/user/Yokboylebirseyy

Yada çekme istediğimiz linkleri bir txt dosyasına kayıt edip alttaki komutla çekebilirsiniz ( txt dosyamızı liste.txt olarak c: içine atıyoruz).

Txt olarak çekme
Kod:
youtube-dl --playlist-start=1 -o "c:\vidolar\%(title)s.%(ext)s" -a c:\liste.txt

Eğer windows sunucunuz varsa apache server kurup direkt olarak aşağıda verdiğim kodu index.php olarak kayıt edip http://sunucuipiniz şeklinde girerek açılan sayfada video yada kanal linkini yapıştırırak kolayca videoları çekebilirsiniz.

index.php içeriği
PHP:
<form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>" method="get">
<input type="text" id="search" name="search">
<input type="submit" value="çek gitsin :D">
</form>

<?php
session_start();
error_reporting(1);
set_time_limit(0);

$search = $_GET["search"];
exec('youtube-dl --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"   ' . escapeshellarg($search) . ' ');
?>

kardeşim sağol 1. verdiğin kodla denedim 3 video indirdi hata verdi nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Hocam ben onunla günde 5000 - 6000 video indiriyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak vmware den alınan ücretsiz vds i kullanıyorsanız onda indirmelerde sorun oluyor.

Hocam ben onunla günde 5000 - 6000 video indiriyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak vmware den alınan ücretsiz vds i kullanıyorsanız onda indirmelerde sorun oluyor.

script çalışmıyor.index.php çalışmıyor text olarak açıyor yardımcı olurmusunuz.

Sunucu da apache server programıını kurdum.

hocam verdiği hatanın resmini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam ilginiz için teşekkürler

hata bu şekilde. 3-5 video çekiyor ve böyle hata veriyor.

youtube-dl nin bu versiyonun kullanırmısınız birde çektiğiniz kanalda deneme yaptım bu versiyon sorunsuz çekti. İNDİR

Vps ile aynı ip den 30-40 kalana gunde 3000 civarında videoyu yüklemek tek ip den dolayı spam vb gibi sıkıntı oluşturmaz mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri