merhaba arkadaşlar kanal açmıştım fakat topluluk aldı ama para kazanması hala açık quize girdiremiyorum hangi partnere girdirebilirim adsensede olmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal baya patladı![]()
elinizdemi patladı ?kanal baya patladı![]()
elinizdemi patladı ?![]()
geçmiş olsun.![]()
işte bi başbakan olayım bu sorunların hiçbiri kalmayacak inşAllah![]()
![]()
elinizdemi patladı ?![]()
geçmiş olsun.![]()
merhaba arkadaşlar kanal açmıştım fakat topluluk aldı ama para kazanması hala açık quize girdiremiyorum hangi partnere girdirebilirim adsensede olmadı
adsenseye bağla
çincede nasıl yazacağımkiVideolara ek açıklama ekle hocam hepsine " bu kanal yakında kapanacak videoları sileceğim, yeni kanalım için tıklayın " gibi bir şey yaz ve kanal linki koy. Ben bu şekilde güzel sonuçlar aldım.
bağlanmıyor :S
---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------
çincede nasıl yazacağımki![]()
İngilizce'den translate yapınca düzgün çevirir hocam, hatta dur deneyeyim editleyim mesajımı![]()
sağolun hocam yapıyorum şimdiİngilizce'den translate yapınca düzgün çevirir hocam, hatta dur deneyeyim editleyim mesajımı
Çin olduğuna eminsin değil mi hocam ? Kore de olabilir videoların
İngilizcesi ; This channel will close soon and I will delete all videos. You can watch new videos by click link. Do not forget the subscrible to my new channel. Thank you.
Çince (basitleştirilmiş) ; 此通道将关闭很快,我会删除所有视频。你可以看新的视频点击链接。不要忘了subscrible到我的新渠道。谢谢。
Cǐ tōngdào jiāng guānbì hěn kuài, wǒ huì shānchú suǒyǒu shìpín. Nǐ kěyǐ kàn xīn de shìpín diǎnjī liànjiē. Bùyào wàngle subscrible dào wǒ de xīn qúdào. Xièxiè.
Çince (geleneksel) ; 此通道將關閉很快,我會刪除所有視頻。你可以看新的視頻點擊鏈接。不要忘了subscrible到我的新渠道。謝謝。
Cǐ tōngdào jiāng guānbì hěn kuài, wǒ huì shānchú suǒyǒu shìpín. Nǐ kěyǐ kàn xīn de shìpín diǎnjī liànjiē. Bùyào wàngle subscrible dào wǒ de xīn qúdào. Xièxiè.
Eğer Çince ise videoların bence ; 此通道将关闭很快,我会删除所有视频。你可以看新的视频点击链接。不要忘了subscrible到我的新渠道。谢谢。 bunu yaz hocam , zaten yazıyı anlayan tıklar girer yeni kanala anlamayan da acaba ne demek istemiş diye tıklar![]()
![]()
tamam teşekkür ederim bekliyorum hocam
---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------
sağolun hocam yapıyorum şimdi![]()
İngilizce'den translate yapınca düzgün çevirir hocam, hatta dur deneyeyim editleyim mesajımı
Çin olduğuna eminsin değil mi hocam ? Kore de olabilir videoların
İngilizcesi ; This channel will close soon and I will delete all videos. You can watch new videos by click link. Do not forget the subscrible to my new channel. Thank you.
Çince (basitleştirilmiş) ; 此通道将关闭很快,我会删除所有视频。你可以看新的视频点击链接。不要忘了subscrible到我的新渠道。谢谢。
Çince (geleneksel) ; 此通道將關閉很快,我會刪除所有視頻。你可以看新的視頻點擊鏈接。不要忘了subscrible到我的新渠道。謝謝。
Eğer Çince ise videoların bence ; 此通道将关闭很快,我会删除所有视频。你可以看新的视频点击链接。不要忘了subscrible到我的新渠道。谢谢。 bunu yaz hocam , zaten yazıyı anlayan tıklar girer yeni kanala anlamayan da acaba ne demek istemiş diye tıklar![]()
![]()
merak uyandirici bir cumle oldugundan acaba bune diye tiklayip dururlar buna![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.