Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 300 dolara yakın para kazandım dün akşam yükledigim 3 video dan 2 sinden ihtar alınca hepsini birden sildim bişey olmaz sanırım bundan sonra?
hocam 300 dolara yakın para kazandım dün akşam yükledigim 3 video dan 2 sinden ihtar alınca hepsini birden sildim bişey olmaz sanırım bundan sonra?
hocam kanal yeni analytics de kazanc 0 dı. tüm videoları da sildim. adsense de 300 dolar civarı para yansıdı. şimdi analytics kazancı 0 diye hic para alamıycakmıyım bu kanaldan?
öncelikle teşekkürler cevaplarınız için ama analyticste 0 gözüküyor adsense de 300 dolar.
video ları dün yükledigim icin analytics e genelde 2 gün sonra yansıyor.
o şekilde 1 kanalım var. 2 aydır video yüklemiyorum. kanalda izleniyor günlük en az 5 $ kazandırıyor. 2 aydır 200 $'a yaklaşık hiçbir şey yapmadığım halde getirisi var.
inşallah götürür bi süre daha.
dostum R.T.I. diye bi yerden mi aldın telifi.
benimde bu durumda bir kanalim var haylende video yukluyorum ama artik telifin gelmiyeceyine eminim sadece para kazanmanin devre disi kalacagindan korkuyorumins oda olmaz
ttugrul' Alıntı:hocam ben dün farklı bi kanala daha atmıştım o videoyu fakat orda telif yok şu anda.HD olan videoya geliyo galiba telif.
hocam andrea antonelli nin kaza videosu vardı onu attım baya bi izlenme aldı anlık bu tür kaza videoları cok izlenme alıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.