Topluluk İhtarından Dolayı Giden Kanalım

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

LemaX

Kayıtlı Üye
Hesabınızla ilgili: ***
YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

• "xxxxxasdasdqweade"
Bu, altı ay içinde aldığınız ve hesabınıza yapılmış uyarı amaçlı ikinci Topluluk Kuralları ihtarıdır. Bu nedenle, bu hesaba erişim hakkı devre dışı bırakılmıştır ve bu iletiyi almanızın üzerinden iki hafta geçinceye kadar etkinleştirilmeyecektir. Lütfen YouTube Topluluk Kuralları'nı inceleyin ve hesaplarınızın feshedilmesine yol açabilecek başka ihlallerden kaçının.
YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.
Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Bu maili 8 martta almıştım ve bugün 22 mart arkadaşlar üstünden 14 gün geçmiş bulunmakta. Bugün yine hesabıma girdim fakat devre dışı diyor acaba 23 martta mı girmeliyim ?

Topluluk ihtarini kabul ettin mi yoksa kirmizi uyari ekranindami biraktin?

nasıl yani usta ? Kanala ben 2. topluluğu aldıktan sonra giremedim. Mailde yazdığı üzere 14 gün sonra denedim fakat bugün de giremedim. Maili de aynen ilettim sizlere

nasıl yani usta ? Kanala ben 2. topluluğu aldıktan sonra giremedim. Mailde yazdığı üzere 14 gün sonra denedim fakat bugün de giremedim. Maili de aynen ilettim sizlere

Gmaile giris yap, youtube'a gir. Ondan sonra karsina kirmizi uyari ekrani gelecek. Onu kabul et, eger zaten ettiysen kanalin yarina acilir. Eger kabul etmediysen onu kabul ettikten sonra 2 hafta gecmesi gerekiyor kanalin acilmasi icin. Sen suan o hesapla youtube'a girmeye calisinca hangi ekranla karsilasiyorsun? Kanal ayarlari bolumu aciliyorsa otomatik olarak tamamdir yarin acilir.

yeni ihtar gelmediyse girersin. bi ihtar daha gelirse kanal komple kapatılıyor.

KnnQMa.png
bu geliyor arkadaşlar youtube hesabıma girince. Yeni bir ihtar yemedim bu kanalın aldığı 2. topluluk ihlaliydi ondan başka olmadı. Ki olsaydı maile falan gelirdi değil mi ?

Arkadaşlar ne yapayım yarın mı gireyim yani ?

Hesap kapanmış topluluk ihtarından. En alttan itiraz et. Başka yapabileceğin birşry yok şimdilik

E bu 2. Ihtar ama nasil kapaniyor ki ?

E bu 2. Ihtar ama nasil kapaniyor ki ?

Malesef kanalin tamamen feshedilmis. O hesabi geri alabilmenin herhangi bi yolu yok. Parasi kesinlesir fakat o kanala daha ulasamazsin. Zaten url ile girmeyi denediginde kanalin kapandigini gorebilirsin.

Adamlar kafasına göre kanalı uyarısız birşeysiz kapatıyor. Nasıl bir düzen var anlamış değilim

ardaşlar ben şimdi bir videoma topluluk ihlali aldım ama o videodan tam 410k izlenim 2300 tl para kazandım kanal açık sadece 1 topluluk ihlali var acaba kazandığım parayı verirlermi yoksa boşa heveslenmeyeyimmi ?

KnnQMa.png
bu geliyor arkadaşlar youtube hesabıma girince. Yeni bir ihtar yemedim bu kanalın aldığı 2. topluluk ihlaliydi ondan başka olmadı. Ki olsaydı maile falan gelirdi değil mi ?

Arkadaşlar ne yapayım yarın mı gireyim yani ?

hocam kanal kapanmış çizgifilim oldugunu farz ediyorum zaten kapanmasada kanal 2 telifde 10 gün sürmez parakzanmalar giderdi ve adsendeki diger kanallarda uçabilirdi en azından kapandı paranı alırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri