Topluluk İlleti

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Selam Sevgili Arkadaşlar Bu Topluluk illeti bir çoğumuzu bıktırdı 2006 2008 2009 2011 tüm kanallarıma rahatlıkla topluluk geliyor ,özgün kanalımda 2 gün önce topluluktan kapatıldı

Topluluk illetine hep beraber bir son verelim
* Etiket Açıklamaları siliyorum yine geliyor
* Topluluk İtirazı Ettiğim kanallar birer birer kapatıldı
* Eski Tarihli Kanal Çözüm Değil Yinede Geliyor.

Peki sizce ne yapmalıyız ?
Fikirlerinizi Yazın belki çözüm bulabiliriz

Son düzenleme:
Selam Sevgili Arkadaşlar Bu Topluluk illeti bir çoğumuzu bıktırdı 2006 2008 2009 2011 tüm kanallarıma rahatlıkla topluluk geliyor ,özgün kanalımda 2 gün önce topluluktan kapatıldı

Topluluk illetine hep beraber bir son verelim
* Etiket Açıklamaları siliyorum yine geliyor
* Topluluk İtirazı Ettiğim kanallar birer birer kapatıldı
* Eski Tarihli Kanal Çözüm Değil Yinede Geliyor.

Peki sizce ne yapmalıyız ?
Fikirlerinizi Yazın belki çözüm bulabiliriz

Aynı sorunu yaşıyorum. Rica ediyorum bu konu altınada etiketten veya açıklamadan demeyin. boş bırakıyorum gene geliyor.

render yapmak şart,videoyapta ses netleştiriyorum ve video sonuna süre ekliyorum gelmiyor

oyun videosu , dizi , film , çocuk özgün videoları

hocam geriye kategori kalmıyor

film ve dizi de aynı seyi yasıyodum kategoriyi degistirince o sıkıntı simdlik yok gibi.. Aynı icergii birden fazla kisi yükleyince yada o kategoriye cok yükleme olunca geliyo diye dusunuyorum

sağlam render almak farz.
etiket kullanmayın. videolarda açıklamada sıkıntı yok zaten etiket mantıgı googleden hit gelmesi için.

Sağlam render derken hocam?
Videonti deniyorum çerçeve filtre, Ses ne dediysem kar etmedi. Hep topluluk

-senin gibi aynı içeriği kullanan başka kanal varmı?

-Birde uyarı hemen mi geliyor yoksa birkaçgün sonramı?

1 saat üzeri videolarda hd yüklemeye çalışınca boyut fazla olduğu için işlem yapmıyor.Kanal çek sayfasından düşük kaliteyi seçip yüklemeyi dene.

hocam 750 mb kadar problem yok rendersiz asla yüklemem videoları

-senin gibi aynı içeriği kullanan başka kanal varmı?

-Birde uyarı hemen mi geliyor yoksa birkaçgün sonramı?

vdsden yükleme yaptıklarımdada aynı problem mevcut sevgili hocam

youtubede olmayan videoları renderleyip yükleme yaptıklarımdada problem çıkıyor

ortalama 3 4 saate sonra yada 1 gün sonra bir yerden patlak veriyor

hocam 750 mb kadar problem yok rendersiz asla yüklemem videoları

vdsden yükleme yaptıklarımdada aynı problem mevcut sevgili hocam

youtubede olmayan videoları renderleyip yükleme yaptıklarımdada problem çıkıyor

ortalama 3 4 saate sonra yada 1 gün sonra bir yerden patlak veriyor

Videoları .mp4 uzantılı yüklüyorsun sanırım. Converter programı ile uzantısını .mov yükleyip denermisin. (videolar manuel renderli olsun)

hızlı coverter istiyorsan Movavi Video Converter 16 programını kullan.

Dediğim gibi yap videoyu öyle yükleme yap birde. olumlu yada olumsuz sonuç alırsan buraya yaz ona göre başka bir yöntem deniyecem.

Videoları .mp4 uzantılı yüklüyorsun sanırım. Converter programı ile uzantısını .mov yükleyip denermisin. (videolar manuel renderli olsun)

hızlı coverter istiyorsan Movavi Video Converter 16 programını kullan.

Dediğim gibi yap videoyu öyle yükleme yap birde. olumlu yada olumsuz sonuç alırsan buraya yaz ona göre başka bir yöntem deniyecem.

hocam sen bu şekilde mi yapıyorsun? .mov un topluluk üzerine ne gibi bir etkisi olabilir ?

1 kere topluluk uyarısı aldım ondada uygunsuz içerikten geldi ki uygunsuzdu da içerik haklı yere geldi onun dışında almadım. kendim render alırım sony vegas pro corelstudio camtasia yt dışı videolardan 0 topluluk botların sonu geliyor.

hocam sen bu şekilde mi yapıyorsun? .mov un topluluk üzerine ne gibi bir etkisi olabilir ?

deneme yanılma yapıyorum hocam. 2 kanal var benim videomu kopyalamış ben video yüklediğimde hem ünleme takılıyordu hemde bazı videolar uyarı veriyordu (yüklenir yüklenmez.) Bende uyarı veren .mp4 uzantılı videoyu Movavi Video Converter 16 convert yaparak .mov uzantısını çevirdim tekrar yükledim. ve hiçbir uyarı almadı. bu olay sadece banamı özel yoksa gerçekten işe yarıyormu onun için arkadaştında uygulamasını önerdm. Sonucu hep bereber görecez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri