Topluluk kurallarını bir türlü geçemiyorum

heavensdoors

Kayıtlı Üye
Merhaba yt para ailesi çok fazla uğraştım fakat daha öncede konu açmıştım birtürlü çözümü bulamadım gelen fikirlerin hepsini denedim fakat olmuyor birtürlü videoyu yükleyiş şeklim şu şekilde

Başlık
a Dizisi | -Season 4 - Episode 5 | 2 july 2016
Açıklama
-Season 4 - Episode 5....diziyle ilgili bişeyler
Etiket ise
a dizisi, başlıkta gördüğünüz gibi - işaretini değiştiryorum başka yerlere koyuyorum fakat bir türlü olmuyor birçok algoritma denedim fakat olmadı birtürlü videoyla alakalı bir sıkıntım yok aynı videoyu | - işaretleri bile koymadan atıyorlar fakat ben aynı videoyu atınca topluluk kuralı geliyor eğer bu konuda yardımcı olabilcek birisi varsa minnettar olacağım bütün çalışmam boşa gidiyor

Merhaba yt para ailesi çok fazla uğraştım fakat daha öncede konu açmıştım birtürlü çözümü bulamadım gelen fikirlerin hepsini denedim fakat olmuyor birtürlü videoyu yükleyiş şeklim şu şekilde

Başlık
a Dizisi | -Season 4 - Episode 5 | 2 july 2016
Açıklama
-Season 4 - Episode 5....diziyle ilgili bişeyler
Etiket ise
a dizisi, başlıkta gördüğünüz gibi - işaretini değiştiryorum başka yerlere koyuyorum fakat bir türlü olmuyor birçok algoritma denedim fakat olmadı birtürlü videoyla alakalı bir sıkıntım yok aynı videoyu | - işaretleri bile koymadan atıyorlar fakat ben aynı videoyu atınca topluluk kuralı geliyor eğer bu konuda yardımcı olabilcek birisi varsa minnettar olacağım bütün çalışmam boşa gidiyor

Diziyi yüklerken alakasız başlıklar ve etiketler gir. yüklendikten 1 saat sonra da orj haline getir

Video basligi alakasiz olduğu halde de geliyor topluluk çok sıkıntı çok kanallim cop oldu topluluk yüzünden

Beyler sonradan degistiremeden yine geliyor ben de cok denedim onu aklinizda olsun

videoyu bozun :) içerikten geliyor topluluk

büyük bi diziyse yedirmezler :D

season,episode,full,full movie, watch online falan gibi şeyler başlık açıklama etikette geçiyorsa geçmiş olsun zaten. ömrü çok kısa oluyor o videonun.

season,episode,full,full movie, watch online falan gibi şeyler başlık açıklama etikette geçiyorsa geçmiş olsun zaten. ömrü çok kısa oluyor o videonun.

valla heryere full episodes yazıp atan atıyo hocam bi yolu var ama bulamadık malesef :)

---------- Spam Engelliyici 00:00 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

videoyu bozun :) içerikten geliyor topluluk

buda mantıklı bi çözüm gibi hocam ama aynı videoyu alakasız bi başlıkla yüklüyorum bişey gelmiyo çözemedim valla bi türlü ama video bozmayı denememiştim onuda deneyeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri