Fazla adsense çalışmadıgım için , çalıştıgım adsenselerı de banlattıgım için , adsense konusunda pek bilgim yok , soruma gülmeyin 
Dün akşam kanalın birine Topluluk gelmiş , 6 aylık bir ihtar almış bildiginiz gibi , bende şimdi kanalı sildim...
Aşagıdakı sekılde sıldım , sorum şu :
- Bundan başka birşey yapmama gerek var mı?
- Topluluk gelip silmem arasında 12 saat bile olmamıştır adsense zarar görür mü?
- En çok parayı veren topluluk gelen videoydu HAZİRAN AYI kazancı dün aksam kesınlesmıstı , ödeme yaparken bunu düşerler mi? Kesinleşen ödenir mi?
- 11 TEMMUZ 2016 (Dün topluluk gelene kadar) olan kısmı - kazancı , ödeneri mi? Adsense den silinir mi ay sonunda?
Sabırla cevap verenlere teşekkurler ...
Kanalın şuanda durumu bu şekilde ...
Dün akşam kanalın birine Topluluk gelmiş , 6 aylık bir ihtar almış bildiginiz gibi , bende şimdi kanalı sildim...
Aşagıdakı sekılde sıldım , sorum şu :
- Bundan başka birşey yapmama gerek var mı?
- Topluluk gelip silmem arasında 12 saat bile olmamıştır adsense zarar görür mü?
- En çok parayı veren topluluk gelen videoydu HAZİRAN AYI kazancı dün aksam kesınlesmıstı , ödeme yaparken bunu düşerler mi? Kesinleşen ödenir mi?
- 11 TEMMUZ 2016 (Dün topluluk gelene kadar) olan kısmı - kazancı , ödeneri mi? Adsense den silinir mi ay sonunda?
Sabırla cevap verenlere teşekkurler ...
Kanalın şuanda durumu bu şekilde ...