toplulukdan ihtarı silinmiyor

• Kullanıcı kindersaft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kindersaft

Kayıtlı Üye
bugun topluluk ihtarı yuzunden kanalım kotu duruma geldı ve vıdeo yukleyemıyorum kanalda telıf tarafında vıdeoyu sılersem kanalımın normala donecegı ve telıf bıldırımının ustunde ok oldugu ve buradan itiraz edebilecegi yazıyor ama ne ok var nede videoyu sılmeme ragmen kanalım ıyı duruma donmedı bunun ıcın nerey yazmam lazım tek kanal saglam kanal mantıgıyla calıstıgım ıcın kanalımdan vazgecmem ıstemıyorum ne yaoama lazım

Sen yanlış okumuşsun topluluk yiyen videoyu sildiğinde ihtar kalksaydı bu forumda yüzlerce flag başlığı atılmazdı

yt kurallarına aykırı içerik yoksa itiraz et kalkar ihtar.

Topluluk ihtarı yiyen videoya bir kere itiraz etme hakkın var. Kanal sekmesinden ihtarın içeriğini okursan aşağılarda bir yerde itiraz etme linkini göreceksin zaten. Ancak kaldırsalar bile kanal fişlenmiş olur ufak bi hatada gider diye düşünüyorum.

Topluluk ihtarı yiyen videoya bir kere itiraz etme hakkın var. Kanal sekmesinden ihtarın içeriğini okursan aşağılarda bir yerde itiraz etme linkini göreceksin zaten. Ancak kaldırsalar bile kanal fişlenmiş olur ufak bi hatada gider diye düşünüyorum.
ben aksine kanalına tekrar flag atılırsa direk kapatmayacaklarını düşünüyorum.

3 şekilde sonuçlandı benim topluluk itirazlarım.

birinde ihtar kalktı ama videoyu düzeltmediler.

birinde hem ihtar kalktı hem de 2 video geri yüklendi.

birinde ise hadi ordan dediler. :D

ben aksine kanalına tekrar flag atılırsa direk kapatmayacaklarını düşünüyorum.

3 şekilde sonuçlandı benim topluluk itirazlarım.

birinde ihtar kalktı ama videoyu düzeltmediler.

birinde hem ihtar kalktı hem de 2 video geri yüklendi.

birinde ise hadi ordan dediler. :D

İşte kalksa bile dediğin gibi sebebi değişkenlik gösterebiliyor. Bende de topluluk kurallarımızı ihlal ettiğinizi tespit ettik ama uyarı gerektiren bi durum olmadığı için uyarıyı kaldırdık şeklinde sonuçlandığı da oldu :) Videolar geri yüklenecek şekilde kalkarsa dediğin gibi de olabilir tabi.

İşte kalksa bile dediğin gibi sebebi değişkenlik gösterebiliyor. Bende de topluluk kurallarımızı ihlal ettiğinizi tespit ettik ama uyarı gerektiren bi durum olmadığı için uyarıyı kaldırdık şeklinde sonuçlandığı da oldu :) Videolar geri yüklenecek şekilde kalkarsa dediğin gibi de olabilir tabi.
denemek bedava. :D

yanlış okumuşsun videoyu silmezsen itiraz etme hakkın var, silersen o hakkın kalmıyor. o yazıyor orda

Kanal özelliklerine gir orada topluluk uyarısının en altında itiraz etme linki var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri