Topluluktan 6K aboneli kanal kapandı

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, önce sahte telif atan arkadaş, sonrada gene bu arkadaşın yoğun çalışmaları sonrasında 6k aboneli kanalım kapandı.Askıya alındı yazıyor
Creative Nation partnerdeydi.
İtiraz ettimte açmazlar sanırım bekliyorum.

Soruma gelince; paramı alırmıyım ?

creative vermez sana para mara artık. Üzülme benim 66k aboneli kanalım gitti geçen ay topluluktan.

[MENTION=11906]sysroot[/MENTION] :D kader arkadaşım benimde 6 k abonesi olan kanal gitti :D ,geçmiş olsun kanalı silme 6 ay sonra belki açılır :)

[MENTION=11906]sysroot[/MENTION] :D kader arkadaşım benimde 6 k abonesi olan kanal gitti :D ,geçmiş olsun kanalı silme 6 ay sonra belki açılır :)

Vay kader arkadaşım demek seninde ha :D:D
Tamda kanalımın en parlak dönemleriydi bomba gibi gidiyordu bu ay :D
Şimdi yeni kanal açtım, yeniden yükselene kadar kanal kapanmazsa bi 8 ay daha lazım :rolleyes:

Vay kader arkadaşım demek seninde ha :D:D
Tamda kanalımın en parlak dönemleriydi bomba gibi gidiyordu bu ay :D
Şimdi yeni kanal açtım, yeniden yükselene kadar kanal kapanmazsa bi 8 ay daha lazım :rolleyes:

İnş,kardeşim :D valla ben düzen filan tutturamadım :D vasat halledeyim bi şans eseri tutmuşdu ,umarım nice başarılar elde edersin

İnş,kardeşim :D valla ben düzen filan tutturamadım :D vasat halledeyim bi şans eseri tutmuşdu ,umarım nice başarılar elde edersin

İnşallah kardeşimde zor gibi,3-4 aydır düzenli para alıyordum oda yalan oldu :D
İnşallah senin kanallar patlar , iyi anlamda yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri