Torrent-ultra Davetiye hakkı olan varmı ?

Hemedo

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar torent-ultraya üye olmam lazım fazladan davetiyesi olan varsa 1 adet rica edebilirmiyim :)

15 HAZİRAN KONU GÜNCEL

Son düzenleme:
bende vds den giricem banlıyolarsa hiç kullanmıyım

tekrar baktım hocam özür dilerim bu yüzden banlanmışım ben yanlış hatırlamışım

Aşağıdaki Nedenden Dolayı Engellendiniz: "bayburt16" Adlı üye "Hit & Run "Vur & Kaç" Sistemi" Tarafından engellendi. Engelinizi Nasil Kaldirabilirsiniz; Sitemize tekrar giris yapabilmeniz icin 1 Aylik VIP Üyelik almaniz gerekir. 1 Aylik VIP Üyelik 8 euro yani 20 TL. Paypal uzerind.

tekrar baktım hocam özür dilerim bu yüzden banlanmışım ben yanlış hatırlamışım

Aşağıdaki Nedenden Dolayı Engellendiniz: "bayburt16" Adlı üye "Hit & Run "Vur & Kaç" Sistemi" Tarafından engellendi. Engelinizi Nasil Kaldirabilirsiniz; Sitemize tekrar giris yapabilmeniz icin 1 Aylik VIP Üyelik almaniz gerekir. 1 Aylik VIP Üyelik 8 euro yani 20 TL. Paypal uzerind.

Hit run nedir ?

Girişte kocaman multi üyelik ban sebebidir yazıyor. Verin 8 Euro alın 1 ay vip üyelik .

Torrent Listesi | TOrrent-ultRA | TORA | OFFICIAL PAGE

Acaba üyelik alsam indirip izlemek için bluray türkçe bölümün de kaç tane sayfa var diye merak edip baktım iki sayfa çıktı. torrentz.eu gibi bir site varken buna neden para verilir ki ? Buraya vereceğiniz parayla bir aylık turbobit yada letitbit premiumu alıp yüzlerce filim indirebilirsiniz.

Para verip torrent sitesi üyelik mi olunur ya zaman zaman açılır zaten davetiyeler falan , para verip bi siteye bağlı kalmayın gidin debrid alın bulduğunuz tüm linkler premium son sürat ohh :)

Bence gereksiz site Sadece paraya dökmüşler aynı linkleri ücretsiz bulabilirsiniz

Son üyeliğimde hit rundan banlandı. davetiyesi olan varmı arkadaşlar

uzun zaman önce üyelik almıştım. sanırım vardır davetiye hakkım. lazım olan varsa mail yollasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri