Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
diziler bitiyo tabi lazım valla![]()
leechturk-arena-tr yada torrent-ultra davetiyesi arkadaşın işi görüldükten sonra ben de rica edebilirmiyim gündüz den beri arıyorum yeni konu açmamak adına yazdım kusuruma bakmassan[MENTION=8900]ilhanmrt[/MENTION]
arkdaşlar bu ultratorrent türtktorrent sitesinden daha mı kapsamlı hangisi iyi bunların bi sıralayacak olursak
torrent-ultra üyelik almışsın facebook varmı senin torrenti indirip faceden bana rarlasan olmazmı bea kardeş son diziler ?
www.facebook.com/ilhanmrt
Hocam elinize geçince bana da yollaya bilirseniz sevinirimTorrent-Ultra davetiyesi bulamayan mail adreslerini pm ile gönderebilirlerse 2 adet davetiye mevcut..
zamunda da davetiye sistemi varsa yollayabilirim davetiye![]()
Hocam elinize geçince bana da yollaya bilirseniz sevinirim
Zamun da davetiye sistemi var diye biliyorum ama emin değilim bakar ve hakkınız varsa yollaya bilirseniz sevinirim hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.