toshiba l50bi5 marka laptop almak isteyen

mixnewss

Kayıtlı Üye
toshiba l50bi5 marka laptop almak isteyen varsa ttnetin kampanyasından ben alıcam ve satmayı düşünüyorum peşin parası olup almayı düşünen olursa konu altına verebileceği fiyatı belirtsin lütfen

faturana ek olarak ordaki parayı ödüyorsun bedavaya gelen bişey yok

hocam toplam bedel 2300 küsür değil mi? laptop değeride zaten nette 2k küsür güzel fırsat bence 2 sinede ihtiyacı olanlar için ama sadece pc ihtiyacı olanlar için sizinle anlaşmak en iyisi düşündüğünüz fiyatı pm atarsanız bi aklımda bulunsun

hocam toplam bedel 2300 küsür değil mi? laptop değeride zaten nette 2k küsür güzel fırsat bence 2 sinede ihtiyacı olanlar için ama sadece pc ihtiyacı olanlar için sizinle anlaşmak en iyisi düşündüğünüz fiyatı pm atarsanız bi aklımda bulunsun

hocam şunu demek istedim siz internet bedavaya geliyor demişssiniz ama ordaki fiyatlar faturaya ek yani 70 lira net faturası ödüyorsan 94 lirada 24 ay pc için ödicen gibi:d

Benim kafamdaki rakamda 400-500 tl alt kısmı ordaki rakamın

hocam şunu demek istedim siz internet bedavaya geliyor demişssiniz ama ordaki fiyatlar faturaya ek yani 70 lira net faturası ödüyorsan 94 lirada 24 ay pc için ödicen gibi:d

hocam ek hizmetlerde
"24 ay ücretsiz TTNET WiFi sınırsız + 24 ay ücretsiz Tivibu GO Maxi"

94 liradan başka bi tutar olduğunu sanmıyorum onu nerden çıkardınız :)

hocam ek hizmetlerde

benim kuzenim aldı 2 hafta önce o oşekilde sölemişti aldıgı servis faturanın üstüne para gelicek demiş

Pardon inşallah bulabilirsiniz :D

Doğru mu anladım o pcyi 500 tlye mi vercen :D

yok piyasdaki fiyatı neyse 500 tl eksigine vericem

Yani vatanda goldda vs medıa merkette bakıp fiyatı neyse onun 500 tl eksigi

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

evet beyler son fiyatım 1700 tl yokmu isteyen :D

hocam ek hizmetlerde

Kampanyadan 31.03.2015'e kadar koşulları taşıyan bireysel aboneler 1 adet, tüzel kişiler her bir abonelikleri için 1 adet olmak üzere en fazla 3 adet ürün için yararlanabilecektir. Toshiba (L50BI5) notebook için ödeyeceğiniz toplam bedel aylık 94,90TL'dir. Ürün bedelinin damga vergisi ilk faturanıza yansıtılacaktır. Cihaz taahhüt süresi bitmeden kampanyanın iptali durumunda kalan cihaz taksitleri tek seferde faturaya yansıtılacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Ayrıntılı bilgiye TTNET ve 444 0 375'ten ulaşabilirsiniz.

1000 TL çalışır

Beleşci ölücü mezarcı diyoruz biz sizin gibilere ayıp adam zorda kalmış gelip yazdığın yoruma bak.

2300 tl lik pcyi 1000 tlye getirmeye çalışmak beleşcilik değilde nedir ?

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] aklından bile geçmesin biraderim geçer sıkıntında sana dokunmaz pazarlığa bile girme forum ortamının düştüğü hal acınası.

Beleşci ölücü mezarcı diyoruz biz sizin gibilere ayıp adam zorda kalmış gelip yazdığın yoruma bak.

2300 tl lik pcyi 1000 tlye getirmeye çalışmak beleşcilik değilde nedir ?

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] aklından bile geçmesin biraderim geçer sıkıntında sana dokunmaz pazarlığa bile girme forum ortamının düştüğü hal acınası.

Şükür Hala Nefes Alıyoruz Kardeşim:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri