bysetoll
Yasaklanmış
GSM MÜHENDİSİ NEDİR ?
GSM Mühendisleri Kısaca Dünyadaki tüm telefon modellerinin algoritmik şifrelerini çözebilen ve iphone için jailbreak işlemi yada android için root çıkarabilen kişilere denir.Gsm mühendisleri birçok ülkede zor bulundugu için genelde gsm egitimini yurtdışından alırlar Gsm mühendislerinin sayısı türkiye için düşündügümüzde oldukça azdır ve bulunması zordur...
Ve bizde şuan GSM mühendisi arıyoruz
Eger Sizde Bir gsm mühendisiyseniz Eminizki Bizimle çalışmak istersiniz
Aradıgımız Mühendisdeki Kriterler
1)üst düzey nokia - samsung algoritmik şifre üzerine uzmanlık
2)Herhangi Bir telefonun Algoritmasını zorlanmadan çıkarabilmek
3)Egitim düzeyinize tolerans gösterebiliriz Yeterki Uzmanlık Düzeyi Olsun
4)Şirketi Herhangi Bir Sorunda es Geçmemek Kesinlikle !!
Bizim Saglayagımız imkanlar
1)Iraqta Şirket tarafından alınan Ortak lüks bir dublex villasında İkamet ediceksiniz ankawa bölgesindedir yerleşim mekanı
2)Ulaşım Konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız Şirket araçları ile Şirkete ulaşım saglayacaksınız (Mercedes - Jeep model araçlarla sadece şirkete ulaşım saglayabileceksiniz)
3)Yemek - İçmek - gezmek aşırıya kaçılmamak üzere şirket tarafından Karşılanacaktır
4)Maaşlarınız Dolar Üzerinden Verilecektir
5)Yaklaşık 500-600 dolar ile işe başlayacaksınız(2 gsm mühendisimiz işe başladıgında 750 $ le başladı ve en son 1200 $ seviyesindeyken işten ayrılmak zorunda kaldı)
6)Gideriniz neredeyse 0 olucak
Eger aradıgımız kriterlerde iseniz Başvurularınızı bekleriz Unutmadan Iraqtaki İletişimde sorun yaşamayacaksınız kesinlikle!!
Not:Şirketi Çok yakından tanıyorum şirketin ismini vermeyecegim çünkü şirket bizim aile şirketimizdir yaklaşık 2 senede büyük oranda yol katedmiştir ve acil düzeyde gsm mühendisi arıyoruz bulmakda zorluk çektigimiz için buraya bu ilanı yazma geregi duydum umarım arkadaşlar aranızda yada çevresinde GSM mühendisi olan vardır...