Tr/En GSM Mühendisi Aranıyor Yüksek Maaş - Iraq

bysetoll

Yasaklanmış

GSM MÜHENDİSİ NEDİR ?

GSM Mühendisleri Kısaca Dünyadaki tüm telefon modellerinin algoritmik şifrelerini çözebilen ve iphone için jailbreak işlemi yada android için root çıkarabilen kişilere denir.Gsm mühendisleri birçok ülkede zor bulundugu için genelde gsm egitimini yurtdışından alırlar Gsm mühendislerinin sayısı türkiye için düşündügümüzde oldukça azdır ve bulunması zordur...

Ve bizde şuan GSM mühendisi arıyoruz
Eger Sizde Bir gsm mühendisiyseniz Eminizki Bizimle çalışmak istersiniz

Aradıgımız Mühendisdeki Kriterler
1)üst düzey nokia - samsung algoritmik şifre üzerine uzmanlık
2)Herhangi Bir telefonun Algoritmasını zorlanmadan çıkarabilmek
3)Egitim düzeyinize tolerans gösterebiliriz Yeterki Uzmanlık Düzeyi Olsun
4)Şirketi Herhangi Bir Sorunda es Geçmemek Kesinlikle !!

Bizim Saglayagımız imkanlar
1)Iraqta Şirket tarafından alınan Ortak lüks bir dublex villasında İkamet ediceksiniz ankawa bölgesindedir yerleşim mekanı
2)Ulaşım Konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız Şirket araçları ile Şirkete ulaşım saglayacaksınız (Mercedes - Jeep model araçlarla sadece şirkete ulaşım saglayabileceksiniz)
3)Yemek - İçmek - gezmek aşırıya kaçılmamak üzere şirket tarafından Karşılanacaktır
4)Maaşlarınız Dolar Üzerinden Verilecektir
5)Yaklaşık 500-600 dolar ile işe başlayacaksınız(2 gsm mühendisimiz işe başladıgında 750 $ le başladı ve en son 1200 $ seviyesindeyken işten ayrılmak zorunda kaldı)
6)Gideriniz neredeyse 0 olucak

Eger aradıgımız kriterlerde iseniz Başvurularınızı bekleriz Unutmadan Iraqtaki İletişimde sorun yaşamayacaksınız kesinlikle!!

Not:Şirketi Çok yakından tanıyorum şirketin ismini vermeyecegim çünkü şirket bizim aile şirketimizdir yaklaşık 2 senede büyük oranda yol katedmiştir ve acil düzeyde gsm mühendisi arıyoruz bulmakda zorluk çektigimiz için buraya bu ilanı yazma geregi duydum umarım arkadaşlar aranızda yada çevresinde GSM mühendisi olan vardır...

Öyle bir adamın bu forumda işi olmaz.

Forumu geçtim bu ülkede işi olmaz gider trilyonluk olur.

Geçenlerde dayımın çalıştığı bir işyerine adam.
Grafiker/üst düzey logocu/photoshop bilen/reklam işlerinde uğraşacak adam arıyor.Verdiği maaş 900 TL :o Dalga geçiyor sanki.

GSM muhendisliği nasıl olunuyor bilmiyorum ama eğer ki üniversitesi felan okunuyorsa 500 600 dolara bulmak biraz zor olsa gerek hocam.

Türkiyede çok nadir bulunan sayılı kişilerden olucak, Irak'ta çalışacak ve 600 dolar ile işe başlayacak, geçiniz.

düşüncelerimi yazmak istedim kusura bakma villadan dublexten mercedes araçtan bahsederken ben binlerce dolar maaş beklerken az aşağı inince 500-600 dolardan bahsetmişin kusura bakmada bir adamı villada oturtup okadar maaş bağlarsan o adam o maaşı bir günde yer :)

Mühendis arıyorsunuz ve 600$ para veriyorsunuz. Şayet ki ben mühendis olsam konuyu hiç okumamış gibi yapar sayfayı kapatırdım :D

Öyle bir adamın bu forumda işi olmaz.

Forumu geçtim bu ülkede işi olmaz gider trilyonluk olur.

dogru söylüyorsun ama mecbur piyasada yok şuan o mühendislerden fazla

---------- Mesaj saat 16:00:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:58 civarında gönderildi. ----------

Geçenlerde dayımın çalıştığı bir işyerine adam.
Grafiker/üst düzey logocu/photoshop bilen/reklam işlerinde uğraşacak adam arıyor.Verdiği maaş 900 TL :o Dalga geçiyor sanki.

GSM muhendisliği nasıl olunuyor bilmiyorum ama eğer ki üniversitesi felan okunuyorsa 500 600 dolara bulmak biraz zor olsa gerek hocam.

hocam 600 dolara başlayacak diger 2 gsm mühendisi çalışanımız 2 ay sonra işi bıraktı gitti en son 2 side 1200 civarı alıyordu ama dayanamadılar ırak çok zor bir yer

---------- Mesaj saat 16:01:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:10 civarında gönderildi. ----------

Türkiyede çok nadir bulunan sayılı kişilerden olucak, Irak'ta çalışacak ve 600 dolar ile işe başlayacak, geçiniz.

:D şımartmak iyi birşey degildir evet zor bulunuyor bugün ben yaşım 18 üniversite sınavına girecegim elimde olsa gider yurtdşında gsm mühendisi olurum :D

---------- Mesaj saat 16:03:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:26 civarında gönderildi. ----------

düşüncelerimi yazmak istedim kusura bakma villadan dublexten mercedes araçtan bahsederken ben binlerce dolar maaş beklerken az aşağı inince 500-600 dolardan bahsetmişin kusura bakmada bir adamı villada oturtup okadar maaş bağlarsan o adam o maaşı bir günde yer :)

her şirketin bir prensibi bir bütçesi vardır o 600 dolarla başlayan adama sor çünkü orada lüks bir yaşam yaşayacak ve şahsen kendim söyleyeyim ıraka 2 ay dayanamadım geri türkiyeye geldim yani zor memleket ama işe başlayacak kişi tabi hep 600 le kalmaz

---------- Mesaj saat 16:05:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:23 civarında gönderildi. ----------

Mühendis arıyorsunuz ve 600$ para veriyorsunuz. Şayet ki ben mühendis olsam konuyu hiç okumamış gibi yapar sayfayı kapatırdım :D

2012-2013 türkiye mühendislik odaları başkanlıgını araştırmanı tavsiye ederim türkiyede mühendislik bölümğünde en son ilk ay işe başlama maaşı 900 tl idi ve yeniden söylüyorum orada zaten ekmek elden su gölden tarzında yaşayacak keşke bulabilsek mühendis daha yüksek veririz ama yok hiçbiyerde elimizdeki 2 mühendisimizde gitti anlayacagın kaldık ortada....

mühendis olsam 3000 dolardan aşşağı bi işe girmezdim 600 dolardan sonrasını okumadım

Hocam şahsen vasıfsız bir eleman olsam ben şuan,
Trde 600 TL verseler
Irakda 600 $ verseler
Ben türkiyede çalışırım.Bunu göz önünde bulundurmalısınız bence.

mühendis olsam 3000 dolardan aşşağı bi işe girmezdim 600 dolardan sonrasını okumadım

3000 $ ? aylık ?

dostum türkiyede mühendis odası başkanlıgı verilerine göre ilk ay minumum 900 tl -950 tl ile başlanıyor ancak 5-6 senelik bir uzmanlıgın varsa dedgiin gibi 3 k dolar kazanırsın....

bu arada ırakta vergi vs olmadıgı için aldıgınız iphone bile aldıgınız ülker çikolata bile %60 %50 daha düşük fiyatta bildigimiz ülker çikolata nasıl yarı fiyatına satılıyor orda bilmiyorum ama vergi çok yüksekmiş türkiyede aşırı hemde

değerli kardeşim insanlar maaş az diyor ve siz de maaşın çok daha fazla olması gerektiğini destekleyen bir sürü argüman öne sürüp o yüzden maaş az diyorsunuz...
Irak zor memleket ve çok zor bulunan bir mühendislik ama maaş da 600 ileride artarsa 1200 olacak. o da olacak dememişsiniz olucak demişsiniz, çok daha vahim yani...
amacım sizi kırmak değil, insanlar ilanınızı okuyunca boşuna şaşırmıyor. Bence varsa sağlam bir argümanınız onu söyleyin belki yanlış bir anlama vardır..

Hocam şahsen vasıfsız bir eleman olsam ben şuan,
Trde 600 TL verseler
Irakda 600 $ verseler
Ben türkiyede çalışırım.Bunu göz önünde bulundurmalısınız bence.

anlıyorum sizi dogrudur ama malesef ilk işe aldıgımız her mühendisimiz 600 -750 $ arası başlıyor gerçekten hak veririm ırak biraz riskli ama işte bazen 2 ay bile dayanamayanlar bırakıyor ve bizde rezil oluyoruz şuan kardeşim nasıl birşeymiş gsm mühendisi anlamadım ki nasıl bir meslekmişde piyasada bulmak bu kadar zor hala anlamış degilim

baltalamak gibi olmasında şuanda o aligrotmaları çıkartacak kişi kendine custom room çıkartarak zaten 500 doları kazanabilir. ünlü kernelcileri ve custom roomcuları biliyorsunuzdur adamlar hayrına yapmıyor bunları eminim o parayı çıkartıyorlar :)

değerli kardeşim insanlar maaş az diyor ve siz de maaşın çok daha fazla olması gerektiğini destekleyen bir sürü argüman öne sürüp o yüzden maaş az diyorsunuz...
Irak zor memleket ve çok zor bulunan bir mühendislik ama maaş da 600 ileride artarsa 1200 olacak. o da olacak dememişsiniz olucak demişsiniz, çok daha vahim yani...
amacım sizi kırmak değil, insanlar ilanınızı okuyunca boşuna şaşırmıyor. Bence varsa sağlam bir argümanınız onu söyleyin belki yanlış bir anlama vardır..

yok dostum sorun olmaz biz belirlemişiz fiyatı belki az gelebilir ama malesef her şirketin belli bir fiyat ölçümü vardır gidipde yeni başlayacak birine direk 2-3 k dolar maaş vermek bize göre degil ayrıca merak ediyorum bugün hangi mühendise hangi ülkede oturum almak kolay ben dahil full oturum hakkımız var bu yüzden vergi vermiyoruz yani o 600 doları alacak adam orada zaten hayatı yaşar ıraqta 600 dolar gerçekten iyi para çünkü ıraqta ekonomi $60 daha azdır türkiyeden

bir mercedes s63 amg türkiyede 900 milyar tl iken
ıraqta sadece 200-300 milyar tl ye denk geliyor
onun için maaş az görünebilir ama degil bence

---------- Mesaj saat 16:29:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:20 civarında gönderildi. ----------

baltalamak gibi olmasında şuanda o aligrotmaları çıkartacak kişi kendine custom room çıkartarak zaten 500 doları kazanabilir. ünlü kernelcileri ve custom roomcuları biliyorsunuzdur adamlar hayrına yapmıyor bunları eminim o parayı çıkartıyorlar :)

sorun yok flyx ben konuyu baltalayan olunca söylenmem :D

dogru söylüyorsun ama dedigim gibi her vizyon her prensip farklıdır eger bir şirkete baglıyken çıkarıdıgın customu bizden habersiz sürersen piyasaya bunun da o oranda karşılıgı olur tabiki ama şirkete baglı olursan o çıkardıgın custom bizim aracılıgımızla dagıtılır o zaman daha güven saglamaz mı

bu arada gsmhosting.com da barınıyor aradıgımız mühendisler ama çogu bireysel çalıştıgı için bişey diyemiyoruz türkde yok asıl sorun o

Ben telekomünikasyon üzerine uzmanlaşan, son sınıf elektrik elektronik mühendisiyim. Kimse o maaşa Irak'ta çalışmaz. Çalışacak olanlara da şimdiden hayırlı olsun. 600 dolarını harcasın harcasın bitiremesin.

Umarım bulursunuz. Kolay gelsin.

anlıyorum sizi dogrudur ama malesef ilk işe aldıgımız her mühendisimiz 600 -750 $ arası başlıyor gerçekten hak veririm ırak biraz riskli ama işte bazen 2 ay bile dayanamayanlar bırakıyor ve bizde rezil oluyoruz şuan kardeşim nasıl birşeymiş gsm mühendisi anlamadım ki nasıl bir meslekmişde piyasada bulmak bu kadar zor hala anlamış degilim

aynen ırak sakat biyer orda mobilyacılık yapan bir aradasım vardı oranın insanları burdan iyi ama yönetimi berbat diyordu

Irak'ta 600 dolar çok iyi bir maaş olabilir buna itiraz etmiyorum. Ancak Türkiye'den bu bahsettiğiniz özelliklerdeki biri memleketini bırakıp Türkiye için çok büyük bir imkan olmayacak paraya Irak gibi bir yere gitmez. Yani 600 dolar Türkiye için az. O kişi Irak a yerleşmeyi isteyecek bir kişi olsa belki mantıklı gelir bilemiyorum...

aynen ırak sakat biyer orda mobilyacılık yapan bir aradasım vardı oranın insanları burdan iyi ama yönetimi berbat diyordu

Iraq *** devletinden den sonra sakat bir yer oldu öncesinde bu kadar degildi yönetime gelince yönetim diye birşey yok eger paran varsa devletde sensin halkda sensin baba da sensin benden sadece bu kadar söylemesi bonna

ama benzinin 50 krş olması / arabalrın fiyatının yarı fiyatından daha az fiyata mal olmasıda çok iyi tabiki

---------- Mesaj saat 16:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:04 civarında gönderildi. ----------

Irak'ta 600 dolar çok iyi bir maaş olabilir buna itiraz etmiyorum. Ancak Türkiye'den bu bahsettiğiniz özelliklerdeki biri memleketini bırakıp Türkiye için çok büyük bir imkan olmayacak paraya Irak gibi bir yere gitmez. Yani 600 dolar Türkiye için az. O kişi Irak a yerleşmeyi isteyecek bir kişi olsa belki mantıklı gelir bilemiyorum...

bişey diyemem dostum tabiki herkes yorum yapmakda serbesttir ama sen keşke bir ırakı görsen bana pm at istedigin zaman sana yollarım ırakta yollarda jaguar - dodge - mercedesler görmek çok normal eee tabi çok ucuz ayrıca bir iphone o kadar düşük fiyata satılıyorki türkiyeden başka yerde çalışmak istesem ben direk ırakı seçerdim allah için %1 lik bile vergi yok bu yüzden takdir ediyorum ırak devletini tabi petrol bol :D yanlış anlamadın umarım dedigim gibi ayrıca ben 200-300 dolarla bile ırakta süper bir hayat sürebilirim istediign şeyleri sorabilirsin mesela bir su türkiyede 750 krş ben ırakda 25 krş a 3-4 tane şişe su alıyorum 2 ülkenin ekonomileri farklı oldugu için anlamamış olabilirsin türkiye için çok az da olabilir ama ıraqta yaşacak kiş için çok para

hocam iyi yazıyorsunuz yollardaki jaguar ları da yarı fiyatına diye burada o işe ihtiyacı olmayan 600 doları çok az bulan zengin biri ucuza jaguar almaya mı gelecek? 600 dolar alan adam ucuz diye 3 ayda jaguar mı alacak? hala argümanlar çok havada. biraz daha yazarsam tartışıyor duruma düşeceğim, Allah kolaylık versin size inşaallah bulursunuz aradığınızı...

Iraq *** devletinden den sonra sakat bir yer oldu öncesinde bu kadar degildi yönetime gelince yönetim diye birşey yok eger paran varsa devletde sensin halkda sensin baba da sensin benden sadece bu kadar söylemesi bonna

ama benzinin 50 krş olması / arabalrın fiyatının yarı fiyatından daha az fiyata mal olmasıda çok iyi tabiki

---------- Mesaj saat 16:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:04 civarında gönderildi. ----------

bişey diyemem dostum tabiki herkes yorum yapmakda serbesttir ama sen keşke bir ırakı görsen bana pm at istedigin zaman sana yollarım ırakta yollarda jaguar - dodge - mercedesler görmek çok normal eee tabi çok ucuz ayrıca bir iphone o kadar düşük fiyata satılıyorki türkiyeden başka yerde çalışmak istesem ben direk ırakı seçerdim allah için %1 lik bile vergi yok bu yüzden takdir ediyorum ırak devletini tabi petrol bol :D yanlış anlamadın umarım dedigim gibi ayrıca ben 200-300 dolarla bile ırakta süper bir hayat sürebilirim istediign şeyleri sorabilirsin mesela bir su türkiyede 750 krş ben ırakda 25 krş a 3-4 tane şişe su alıyorum 2 ülkenin ekonomileri farklı oldugu için anlamamış olabilirsin türkiye için çok az da olabilir ama ıraqta yaşacak kiş için çok para

hocam iyi yazıyorsunuz yollardaki jaguar ları da yarı fiyatına diye burada o işe ihtiyacı olmayan 600 doları çok az bulan zengin biri ucuza jaguar almaya mı gelecek? 600 dolar alan adam ucuz diye 3 ayda jaguar mı alacak? hala argümanlar çok havada. biraz daha yazarsam tartışıyor duruma düşeceğim, Allah kolaylık versin size inşaallah bulursunuz aradığınızı...

ortada bir tartışma yok ayrıca ilanı koydum ilgilennenler olursa pm atar zaten neyse tamam tartışma yok ama varmış gibi göstermeyede niyetim yok attıgınız yorumlar içinde saolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri