Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi. Peki ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hayatımda bu trabzonspor taraftarı kadar takımına zarar veren bir taraftar görmedim. Daha geçenlerde Burak Yılmaz'ın gözüne atılan maddeden sonra bu olaylar yine devam etti.

Sahaya ne atılmadı ki kapı kolu görür gibi oldum siz düşünün artık konfetiler cartlar curtlar ben anlamıyorum bu insanımızı 2 side bizim takımımız o oyuncuların hepsi bizim vatandaşımız bizim kardeşimiz abimiz birinin gözü çıksa kim verecek bunun hesabını ?

Hayır takımlarınında performansını etkiliyorlar desteklesene kardeşim evinde oynuyorsun evinde Fenerbahçe bu şakası olmaz evimizde yakalamışken kaçırmayalım demiyorsunda oyunculara saldırıyorsun.

Bana sorarsanız Fenerbahçenin 1-0 önde olduğu maç tatil edildi ve ben bu maçın tekrarlanacağını sanmıyorum yani 45 den devam etmezz diye düşünüyorum.

Bu maçın sonucu hükmen 3-0 gibi geliyor.

Şunu anlayalım yöneticiler ne yaparsa yapsın bizim insanımızda da var o tuğladan ağır maddelerden biri direk Volkan'ın ve diğer oyuncuların canına kast etmektir.

Takım ayırmayalım arkadaşlar burada insan canına kast var. Burak'a yapılanlar bu olaylar nereye gidiyoruz Allah aşkına ??

Tahrik edici mesajlar atıp gereksiz tartışma yaratmayalım lütfen

Bundan sonra bütün derbiler seyircisiz olsun yoksa daha kötüye gider.

Arkadaşlar hayatımda bu trabzonspor taraftarı kadar takımına zarar veren bir taraftar görmedim. Daha geçenlerde Burak Yılmaz'ın gözüne atılan maddeden sonra bu olaylar yine devam etti.

Sahaya ne atılmadı ki kapı kolu görür gibi oldum siz düşünün artık konfetiler cartlar curtlar ben anlamıyorum bu insanımızı 2 side bizim takımımız o oyuncuların hepsi bizim vatandaşımız bizim kardeşimiz abimiz birinin gözü çıksa kim verecek bunun hesabını ?

Hayır takımlarınında performansını etkiliyorlar desteklesene kardeşim evinde oynuyorsun evinde Fenerbahçe bu şakası olmaz evimizde yakalamışken kaçırmayalım demiyorsunda oyunculara saldırıyorsun.

Bana sorarsanız Fenerbahçenin 1-0 önde olduğu maç tatil edildi ve ben bu maçın tekrarlanacağını sanmıyorum yani 45 den devam etmezz diye düşünüyorum.

Bu maçın sonucu hükmen 3-0 gibi geliyor.

Şunu anlayalım yöneticiler ne yaparsa yapsın bizim insanımızda da var o tuğladan ağır maddelerden biri direk Volkan'ın ve diğer oyuncuların canına kast etmektir.

Takım ayırmayalım arkadaşlar burada insan canına kast var. Burak'a yapılanlar bu olaylar nereye gidiyoruz Allah aşkına ??

Bu maç tekrar devam edilir bence.

Kapı koluna yazık, musluksa problem yok :D

Yazık Türk sporuna ve sporcusuna.

bu maçın devamı oynanırsa zaten yuh yanı birilerinin akıllanması için direk 3-0 hükmen karar verilmeli bir bursasporlu olarak

Türk sporunda doğru kararlar alınmaya başlayana kadar bu işler böyle sürer.

insan canına kast var ilk dönemki maçı bir hatırla bakayım hocam :) tahrik edici mesajı sen yazmışsın farkında olmadan

bence maçın 2.yarısı seyircisiz oynanır 1-0

şuan incibus hocamız sağolsun onun sayesinde izliyorum takip ediyorum büyük ihtimal hükmen bize verilcek :)

Bunların sorumlusu kesinlikle Hacıosmanoğlu'dur. eee sen böyle konuşmaya devam edersen olacağı bu . Bence Aziz Yıldırım'dan önce senin şu futboldan temizlenmen lazım . Fenerbahçe'ye hayırlı olsun 3-0 tecillenir bu maç.

Maç kaldığı yerden seyircisiz devam eder.

Sonuç 3-0 olacak. Zaten Fenerin hakkıydı. :)
Trabzonspor da > ne ekersen onu biçersin geçmiş olsun. :)

Bir Galatasaraylı olarak konuşuyorum. Futbolun kuralı renkten renge göre değişir.Adalet yok walla içler acısı nereye gidecek bu gidiş.

Trabzonspor hükmen yenilgiyi kabullenmiş. Bunu göze alarak yaptılar. Hakkımızı yedirtmeyiz mesajını sert verdiler. Benim çıkarttığım mesaj bu.

#Bursasporluyum, iki takımla da alakam yok...

Maçın tekrarı olursa ortalık daha çok karışır, 2.yarıdan 1-0 yada fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonuçlanması lazım.

Trabzonspor hükmen yenilgiyi kabullenmiş. Bunu göze alarak yaptılar. Hakkımızı yedirtmeyiz mesajını sert verdiler. Benim çıkarttığım mesaj bu.

#Bursasporluyum, iki takımla da alakam yok...

ne hakkı hocam siz hangi haktan bahsediyorsunuz ? bunların yaptığı hiç bir şeyde yazmaz. kaldırım taşı attılar bize kaldırım taşı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri