Trafik kazası ile ilgili sorum olacak?

japonarme

Kayıtlı Üye
Sehir icinde ilerken isiklarda yesil, bir anda sariya dondu ve 1 saniye sahi kacirmadan gectim. Ayni anda sol taraftaki isiklardan da bir arac kalkti ve benim aracimin sol arka kapisina carpti. Tutanak tuttuk, onun on tamponunda hafif hasar var, benim de sol kapim goctu. Tutanakta ben sarida gectigimi soyledim, o kisi de yesilde gectigini soyledi. Ikimizin de kaskosu var. Gorgu tanigi yok, mobese kamerasi vardi. Kusurlu sizce kim olur, bir de kapi gocugunu duzelttirme mi yaptirayim, yoksa kaskodan kapiyi komple mi degistireyim. Kapim zaten boyali. Tesekkurler :)

Suçluyu bilemem fakat,o araba yerine bir tır veya kamyon geldiğini düşün ve sonuçlarını hayal et. geçmiş olsun.

Emniyetçi bir arkadasın olayı vardı bunla ilgili konuyla ilgisi varmı bilmiyorum ama sarıda geçen bir aracı çeviriyor ve ceza yazıyor sonra ceza yiyen kişi işin peşini bırakmadı olay davalık oldu kamera kaydı vs sonuç sarıda geçen araç suçlu bulundu. Yani sarı yavaslamadır sarıyı gördüğümüzde yavaslamak zorundayız.

geçen gün şehir içinde biraz hızlıydım, tam sarıdayken geçtim arkamdada polis otosu vardı , ben geçtim o da geçti direk daaaaatttttt dottttttt neyse o alarm şeyine bastı yavaşladım kenara geçtim ama durmadı , yemedik ceza sanıırm :D

Sarı da geçmeniz hertürlü sorun teşkil edecektir gibi duruyor. Geçme ışığı yeşil sonuçta

Emniyetçi bir arkadasın olayı vardı bunla ilgili konuyla ilgisi varmı bilmiyorum ama sarıda geçen bir aracı çeviriyor ve ceza yazıyor sonra ceza yiyen kişi işin peşini bırakmadı olay davalık oldu kamera kaydı vs sonuç sarıda geçen araç suçlu bulundu. Yani sarı yavaslamadır sarıyı gördüğümüzde yavaslamak zorundayız.

Ayni hizadan gecerken neredeyse yandigini gordum, yavaslasam zaten o araclarin onunde durabilirdim anca.

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

geçen gün şehir içinde biraz hızlıydım, tam sarıdayken geçtim arkamdada polis otosu vardı , ben geçtim o da geçti direk daaaaatttttt dottttttt neyse o alarm şeyine bastı yavaşladım kenara geçtim ama durmadı , yemedik ceza sanıırm :D

Sarı da geçmeniz hertürlü sorun teşkil edecektir gibi duruyor. Geçme ışığı yeşil sonuçta

Soyle bir seye denk geldim de kafam karisti.

oynD6m.png

Ayni hizadan gecerken neredeyse yandigini gordum, yavaslasam zaten o araclarin onunde durabilirdim anca.

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

Soyle bir seye denk geldim de kafam karisti.

oynD6m.png

o bilgi nereden acaba ? Arkamdaki işbilmez polis bana keyfiye çaldı demekki artist ya. O bilgi varsa yasa da vs o zaman işiniz daha rahat olacak gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri