trt1haber.com - Satılık

Clone

Yasaklanmış
DomainAdı: trt1haber.com
Bitiş Tarihi : 2016/01/08
Firma : Godaddy
Fiyat: TEKLİF USULÜ SATILACAKTIR.

Hocam bi acilis fiyati, minimum arttirma limiti falan belirleseydiniz...

Guzel domain

Yorumunuz için teşekkürler birazdan konuyu düzenlerim

TRT çöker buna benden söylemesi...

Nasıl yani :)

:)

TRT tescilli bir marka ve kuruluş.

Kötüye kullanımda vs.. veya isterse elinizden alabilir.

Kötüye kullanım yapmıyorum sanırım ben :)

https://web.archive.org/web/*/trt1haber.com hiç geçmişe dönüp baktın mı domain yaprak dökümü gibi reg parasına sat şükret yada trt1 e satmaya çalış hep bu domain regleyerek zengin oldu haberleri yüzünden bunlar

Bizim ofisten bir arkadaş satın aldı bunu ve satmamı istedi. Hem güzel bir domain bulmak bu zamanda zor bunu trt1 ismi geçtiği için satmıyorum ben güzel göründüğü için satıyorum.

Isim hakki onlarda olduğu için sıkıntı çıkabilir önce kendilerine sor derim ben

:D çökerler hemen git trtye ulaş bağışlıcam de belki ücret veririler marka tescili vs vs diye alırlar

Onlar niye almamış ki bunu ilginç. Gerçi trt haber onlarınki. Umarım satabilirsin.

hocam üzerine site kurulduğu ve tuttuğu zaman, trt telif atar godaddy alır bu domaini.Tescili marka.Bence trt bilgiişleme bir mail atın, almak isteyebilirler.

Mobil olarak gönderildi.

Bu konuda kanald.com davasını inceleyin kararnameyi yayınlamışlar. Site sohbet sitesi kanald dava açtı ama kazanamadı fakat bunun nedeni site kategorisi değil domain kaydının kanald isminin interaktif olarak tescil edilmesinden öncesine dayanıyor olmasıdır. Tahmin edileceği üzere yıl 2015 trt haklarını çoktaan almıştır bu sebeple istediği an davayı kazanır artı avukat ve mahkeme masraflarını domain sahibine kitler.

Son düzenleme:
isim patenti ellerinde olduğu için boş site olsun, isterlerse yine alırlar.

Son düzenleme:
Çoğu boş konuşuyor zaten burda alanda olmaz dostum, domain güzel bana göre değeri oldukça yüksek seni tatmin etmeyen fiyat verilirse kesinlikle satma kendin kullan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri