Truva atı

• Kullanıcı privyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

privyet

Kayıtlı Üye
http://www.ytpara.com/youtube-botlar/71343-abone-botu-ucretsiz-yeni.html
burdaki konudaki botu indirdim içinde truva atı varmış ama rar dosyasını açmadım açmadığm halde bu virüs pcye bulaşırmı

Artı indirdikten sonra bilgisayarım da sınırsız sekme açılmaya başladı bu virüs belirtisimidir önüne geçemedim bilgisayarı kapattım sizce virus bilgisayarıma bulaşmışmıdır eset kullanıyorum tarattım virus felan bulmadı hangi proğramla temeizlik yapmamı tavsiye edersiniz

konudaki arkadaşın kötü niyetili olduğunu düşünmüyorum belliki oda bir haber

burdaki konudaki botu indirdim içinde truva atı varmış ama rar dosyasını açmadım açmadığm halde bu virüs pcye bulaşırmı

Artı indirdikten sonra bilgisayarım da sınırsız sekme açılmaya başladı bu virüs belirtisimidir önüne geçemedim bilgisayarı kapattım sizce virus bilgisayarıma bulaşmışmıdır eset kullanıyorum tarattım virus felan bulmadı hangi proğramla temeizlik yapmamı tavsiye edersiniz

Bende telefona indirmiştim rarı açtım ama exeye dokunmadım acaba bişey olurmu?

crpyt diye birşey var ;) virüsü yapan kişi eğer karaktersizse her türlü hallediyor işini. 1.5 sene uraştım o işlerle knight oyununda. bende program dahi yok.
rarı açıpta exe dokunmassan birşey olcagını sanmam. eğer rar şeklinde wirüs yapmadıysa iconu değiştirmediyse

rar dan çıkarmadığın sürece birşey olmaz.

.exe 'yi açmadıktan sonra bişey olması zor gibi..
ama tabi sıkıştırılan dosya ile ilişkilendirme gibi bir durum varsa BELKİ...

Dosyayı açmadım rardosyasını winarda görüntüledim ondan sonra olan oldu

truva rardan çıkarmadığın sürece bişey olmaz peki diğer virüsler rardan çıkamağın halde etkinleşebilir mi?

mantıkende at içeri girdimi içerdekilerin zaten kendileri çıkması lazım değilmi filimde öyle oluyordu :D en iyisi format çakayım ben :D

Bazi virusler var pcye girer girmez devreye giriyor ister rar olsun ister baska bisi. İkonda olabilir her ihtimale karsi format atin eger format durumunuz yoksa combofix indirip temizleyin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 ay banlamaları ne kadar saçma adam virus atıyor sınırsız ban atmaları lazım

Hocam rar'a da jpeg'e de kodu yerleştirebilir.
Ama dün o konuyu yakından takip ettim. Arkadaş belli ki bir yerden almış botu paylaşmış. O kadar profesyonel bir iş çıkaramazlar.

Exe'yi açmadığınız sürece sıkıntı yok.

Bazi virusler var pcye girer girmez devreye giriyor ister rar olsun ister baska bisi. İkonda olabilir her ihtimale karsi format atin eger format durumunuz yoksa combofix indirip temizleyin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah beklediğim cevap buydu hemen indiriyorum proğramı

Emsisoft anti malwareyi tavsıye ederim kardeşim eseti beşe katlar Yalnız pc eski ise gunde 25-30 kere guncelleme yapıyor ondan epey kasma yapar İyi pc lerde sorun yok

@era T.ruva a.tı olduğunu nasıl çözdünüz ve banladınız arkadaşı merak ettim doğrusu, forumdaki kanal takip video render vb bir sürü uygulamada 10 üzerinden 2,3 tehlike bulduğu oluyor. False positive dedikleri durum sanırım, programcı değilim avast kasper ve diğerlerinin çözemediği virüsü qihoo 360 mu çözüyor.

Kendi pc'm de yüzlerce program vardır belki büyük firmaların programlarında bile arada t.roj.an bulduğu oluyor, virustotalin herdediğine inansaydık 5 tane program anca yüklerdik.

Benim asıl sorum tru.va a.tı nın kesin nasıl tespit edilip arkadaşı banlanmaya götürdü anlayamadım.

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Arkadaşı banladığınız için programı kontrol ettim ve programı gayet düzgün çalışıyor, arkadaşı boşuna banladınız ona bakarsanız Kanal takip programındada virüs görüyor :) saçmalık arkadaşın banını açmanızı rica ediyorum

@era @fatihbaz Arkadaşı banladığınız için programı kontrol ettim ve programı gayet düzgün çalışıyor, arkadaşı boşuna banladınız ona bakarsanız Kanal takip programındada virüs görüyor :) saçmalık arkadaşın banını açmanızı rica ediyorum

Kanal takip programini win defender actirmiyor

Son düzenleme:
o değilde akşam ben exe yi açmıştım
combo fixle tarattım şimdi başka napam

antivirüs prgrm.virüs tespit ediyor,win defender de programi actirmiyor

Programı yazan arkadaş ODEL yani oğuz, öyle bir şey yapmaz abi.
Kimsenin 3-5 kuruşunda gözü olmaz delikanlı biridir. Program yazarken yazdıktan sonra .exe yi bazı antivirüsler virüs olarak görebilir. Bunu misal [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abinin kanal takip programında gördük avast virüs olarak görüyordu sonra naptı murat abi hatayı giderdi. kendisi de açıklama yapabilir. Anlicağın abi arkadaş körü körüne ban kurbanı oldu inşAllah en kısa sürede açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri