Ttnet Aboneliğim Bitiyor...

chatmece

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 24.08.2019 tarihinde ttnet 24 mb fiber internet anlaşmam bitiyor.

şuan 59 tl ödüyorum bu yeni zamlarla 120 tl leri geçecek gibi ve ttnet kullanmak istemiyorum...

Turknet ile görüştüm fiber altyapısı olduğu için servis veremiyorlar.
Kablonet bulunduğum bölgede altyapısı yok.
Superonline altyapısıda yok.

geriye millenicom, netspeed, oristelekom vs... gibi firmalar kalıyor.

Sizden ricam... Bana 24mb hızdan aşağı olmayıp, makul fiyatlarda ve iyi bir hizmet alabileceğim fiber internet önermeniz.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşıyorum ve altyapı olarak binada sadece ttnet fiber var.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler.

kablo net hariç diğer firmalar türk telekomun altyapısını kullanıyor :D

Türknet bana, ttnet dışında hiçbir firmayla çalışmamam gerektiğini öğretti. sizede tavsiye ederim ;)

netspeed 75mb kullanıyorum memnunum hocam.. turknet gibi telefonla arayamama derdi yok, hatta aradığımda ttnet ve superonline çalışanlarından daha bilgili olduklarını gözlemledim..

D-smarta geçmede ttnet bitip ona geçtik bağlamaya bile gelmediler aylarca iptal ettik vadofoneye geçtik memnunuz.

Son düzenleme:
Kablo ve ve uydunet hariç hepsi TT alt yapıyı kullanmaktadır.
Hizmet olarak TT dışında TT alt yapısını kullanan firmalar hemen hemen aynıdır.
Benimde Ocak'ta bitiyor. Şuanda kotasız 35mbit 85tl ödüyorum ama yeni paket kotasız fiyatı 120tl+ küsür sanırım kotalı alırsak yani işte 200gb 35mbit kotalılarda 80-90tl arası sanırsam. Ve akıllı kota diyorlar buna yani 200gb bitince hızın düşmüyor netin direk kesiliyor böyle bir saçmalık mı olur ya? yıl olmuş 2019 en pahalı internet bizde ve böyle aptalca birşey çıkardılar. Önceki kotalı olayı daha mantıklıydı. En azından kota dolunca hızımız düşerdi şimdi direk kesiyorlar.
Ben yaklaşık 12 yıllık abonesiyim ve taahüt bitince yeni tarifelerden geçirecekler bende dedim böyle paket sunarsanız sizinle çalışmaya devam etmeyeceğim. Muhtemelen bende NetSpeed veya TurkNET'e geçebilirim abicim nedir ya 120tl+ ayıpya çok uçuk geliyor bana fiyat.
Hizmet olarak TT iyi olabilir ama bu kadarda acımasızlık olmaz be.

Bende yeni abonelik almayı düşünüyorum fakat kablonet harici diğerleri bi işe yaramıyor. fiyat ve kalite olarak kablonet iyidir. ttnet aboneliği bitmesine yakın arayıp uygun fiyattan yeni sözleşme teklif ediyolardı, bunu değerlendir derim.

Cevap veren arkadaşlara çok teşekkurler. İlk konuda belirttiğim gibi.

Türknet ile görüştü fiber altyapısına hizmet veremiyorlarmışmış onu eledim malesef.

ttnet altyapısını kullanıyor diyen arkadaşlar fiyatlardan haberi yok sanırım :)

ttnet 24 mb interneti 100 küsür tl istiyor.

Diğer firmalar 80 tl civarı fiyat veriyor. Neden aynı hizmeti alacaksam fazla para vereyim o yüzden ttnet dışında firma önerisi istiyorum.

Netgalaksi diye bir firma daha buldum millet baya memnun gibi ama onunda mersin bölgesine hizmeti varmı ya da kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri