TTnet faturasıyla hakkımda dava açılmış

enesen4

Kayıtlı Üye
bugün karakoldan arandım. yarın ifadeye çağırdılar %20 ucuz diye ttnet faturasını cecenistan adli uyeden odettik . sanırım baska birinin hesabından odenmiş kişi de haklı olarak şikayette bulunmuş. yarın tam tarihi ve ödenme geçmişini bularak skype destekli bir araştırma yapıp kim olduğunu araştıracagım polisle paylasacagım ek olarak sizinle paylaşırım. inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım.
tavsiyem forumdan ttnet gibi vs fatura ödetenler varsa isimlerine şikayet-dava var mı bir kontrol etsinler.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam [MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] olabilir.Biri daha konu açmıştıda unuttum

Geçmiş olsun hocam [MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] olabilir.Biri daha konu açmıştıda unuttum

Ondan şüpeleniyorum. Otobüs bileti alan arkadaşlar sabıka kayıtlarını kontrol etsinler. ama benim ttneti ödeyemişti sanırım para onda kalmıstı. başka alışveriş var mı billmiyorum baska ay ödetmişmiydim hatırlamıyorum

bugün karakoldan arandım. yarın ifadeye çağırdılar. ttnet faturamı paypal üzerinden 4-5 ay fatura ödetmişliğim var. sanırım baska birinin hesabından odenmiş kişi de haklı olarak şikayette bulunmuş. yarın tam tarihi ve ödenme geçmişini bularak skype destekli bir araştırma yapıp kim olduğunu araştıracagım polisle paylasacagım ek olarak sizinle paylaşırım. inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım.
tavsiyem forumdan ttnet gibi vs fatura ödetenler varsa isimlerine şikayet-dava var mı bir kontrol etsinler. ek olarak benimle ttnet fatura ticareti olan ve hatırlayan arkadaslar varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim.

baska bırının hesabından nasıl odenıyo

Ondan şüpeleniyorum. Otobüs bileti alan arkadaşlar sabıka kayıtlarını kontrol etsinler. ama benim ttneti ödeyemişti sanırım para onda kalmıstı. başka alışveriş var mı billmiyorum baska ay ödetmişmiydim hatırlamıyorum

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

geçende aynı mevzudan biri konu açmıştı oda cecenistana ödetmişti çalıntı kredi kartıyla ödüyormuş.

konuyu bulabilirmisiniz benim açımdan faydalı olabilir.

bende hatırlıyordumda sizin konuymuş bu geçmiş olsun ******** belliydi o kadar ucuza satması indirim olurda o kadar olmazdı ...

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/64409-osman-durdu-cecenistan-adli-arkadasa-ulasmam-lazim.html

bugün r10 dada bi konu patlak verdi belki altından tanıdık çıkar bknz.

Satış DAHA UCUZU YOK !.. | sıfır, adınıza faturalı | telefon satışı!..

Eğer oysa o adamı bulur 7 e böler 7 dağın tepesine gömerim !!!

Geçen ehliyet için sabıka kaydı çıkardıydım problem yoktu

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/77593-cecenistan-ile-ttnet-alisverisi-olanlar-bakabilirmi.html

konuya kimse yazmamış ama arkadaş ona ödetmiş heralde ismini kullandığına göre

muhtemelen aynı kişi kontrol et derim sedat
ek olarak cok tekesekkur ederim fenomen hocam

[MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] adlı üyeden zamanında metro bileti almıştım.Çalıntı hesaplarla alıyor büyük ihtimalle.Umarım başım ağrımaz bu konuda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri