TTNET İlallah Ettirdi

armageddon.

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

benim 14 kasımda taahütüm bitti ttnet de 1 sene daha uzattım
5 gündür hız problemi yaşıyorum, 5 gün öncesine kadar hızım 12 13mb di
5 gündür hızım 2mb inmiş durumda

biraz önce yine ttneti aradım, apartmanınızla alakalı bir sorun dediler, hayır benim anlamadığım 5 gün öncesine kadar, yani 13 ay boyunca hiç hız problemi yaşamadım 13 aydır binada bir sorun yokdu da şimdi mi binada sorun çıktı

pazartesi üyeliğimi kapatmaya gidicem, sizce süperonline geçersem bu sorun, süperonlinede de devam eder mi, teşekkürler

dipnot: şuanda 22gb kota doldurdum

Süperonline müthiş hocam. 25 mbit 75 GB AKK kullanıyorum. Çok da hızlı maşallah. En az 24 mbit olarak ölçtüm interneti. Tercih ve tavsiye ederim.

kötünün en iyisi yine ttnet hocam geçen hızımız düşük dedik aradık ertesi gün ekip geldi hattı değiştirdiler.arkadaşlar super onlinede hiç ilgilenmiyolar sen caz yap düzeltirler.

Superonline'da IP değiştirme sıklığı nedir?

Arıyorsun diyorsun ki kardeşim: Ya daha önce hiç bir sorun olmadığı şekilde ANLAŞMAMIZDA YAZAN hızı sağlayın ya da durumu mahkemeye sevk ettirip ayrılacağım.
Bunu deyin seve seve arttırırlar. Kaç kez başıma geldi Ttnet kullanırken. Aradım ayrılıcam dedim hemen bir dakika beyfendi dediler modemi kapatıp açtılar vs. hızı hemen yükselttiler. Yaptıkları adilikten başka birşey değil. Sen aradığında da derler ki beyfendi hızınızı şu fiyata şu kadara yükseltirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Adamlar resmen zorla sana birşeyler aldırmak için yapıyorlar. Hakkını ara. Anlaşmanda ki faturanı günü gelince zorla almasını biliyorlar sen de anlaşmada ki hızını iste sağlayamıyorlarsa eğer 2mbit fiyatını ödeyeceğini söyle. 15 mbit fiyatı anlaşıp 2mbit hızla kendilerini çakal sanıyorlar.

Benim gibi yapıcaksınız...TTNET servisini arıcaksınız gelecek sorun yok dicek.Bi kere daha çağırıcaksınız sorun yok dicek.Bi kere daha arıcaksınız gelicek kablolara dümenden bakıcak sonra belki kutuda sorun vardır dicek..Ondada sorun yok dicek..Sonra modeminizde sorun dicek.Yemiceksiniz ama yemiş numarası yapacaksınız..Bu sabrın son noktası oluyor.Daha sonraki gelişlerinde servis elemanı sandalyenin üstüne çıkıp kontrol yaparken artık dayanamayıp telefon kablosuna sertçe asılıp çekip kopartacaksınız.Senide telekomuda adslini diyip adamı kapıdan kovacaksınız...En sonunda gidip kablonet uydunet alıp rahatınıza bakacaksınız.Bu işin başka bir tarifi olmaz...

Son düzenleme:
Benim gibi yapıcaksınız...TTNET servisini arıcaksınız gelecek sorun yok dicek.Bi kere daha çağırıcaksınız sorun yok dicek.Bi kere daha arıcaksınız gelicek kablolara dümenden bakıcak sonra belki kutuda sorun vardır dicek..Ondada sorun yok dicek..Sonra modeminizde sorun dicek.Yemiceksiniz ama yemiş numarası yapacaksınız..Bu sabrın son noktası oluyor.Daha sonraki gelişlerinde servis elemanı sandalyenin üstüne çıkıp kontrol yaparken artık dayanamayıp telefon kablosuna sertçe asılıp çekip kopartacaksınız.Senide telekomuda adslini diyip adamı kapıdan kovacaksınız...En sonunda gidip kablonet uydunet alıp rahatınıza bakacaksınız.Bu işin başka bir tarifi olmaz...

bu uydunet te ip sorunu yokmu , arayinca degistiriyorlar oyle degil mi ?

Hocam ben önceden TTNET 'deydim. En yavaş internet deneyimi, sürekli kopmalar yaşıyordum. Doğru düzgün bir destek de yoktu zaten. Sonrasında Superonline Fiber altyapı gelince geçiş yaptım. TTNET 'de taahütüm devam ediyordu. Dediler ki bize geçtiğinizde faturanızı fakslayın. Biz karşılayalım. Dedikleri gibi de yaptılar. Faturayı faksladıktan sonraki ay Superonline 'dan 0 TL fatura geldi. Ondan sonraki ayda yarı yarıya ödedim. Cayma bedelinin tamamını karşıladılar yani. 25 mb kullanıyordum. Daha sonra 5TL aylık farkla 50 mbps ye geçiş yaptım. İnanılmaz bir işleyişleri var. Ayda bir arayıp memnun musunuz diye soruyorlar. İlgi ve destek harika. Şimdi 100 mbps ye geçmeyi düşünüyorum açıkçası. TTNET 'den koşarak uzaklaşın derim ben.

Hemen suçu ttnet e atmayalım geçen haftaa benim başima geldi, sorun mödemdeydi. yavaş bağlamma ve sürekli bağlantı kesilmesi 1 hafta uğraştim 3 kere ttne i aradim almadi en son mödemi değiştim sorun yok 1 haftadir bağlanti kopmadı.

Son düzenleme:
En iyi hız uydunet'te ama İP statik geldiğinden değişmiyor, onun dışında ne dalgalanma olur ne de kesinti..

Fiber altyapısı var hiç düşünmeden geç

fiber altyapı varsa superonline geç yoksa uydunet alma imkanı varsa uydunetten memnun olmayan hiçkimse görmedim

uydunet şuan şehrimde var fakat şimdi benim yaşadığım semtte mahallede varmı onu nasıl öğreneceğim acaba googleye baktım sitelrine baktım açıkçası pek çözemedim bulamadım.
bu paketi çok sevdim fiyatı baya uygun ama akk var. birde şuan iki hat var ttnet ve süper online. 3cüye çekmekte herhangi bir problem olmaz değilmi.

100 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 250 GB 149 TL / Ay

Aynısını 4 sene önce yaptık hocam uydunet candır....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri