TTNET İnternet Bağlantımda Sorun VAR

serhat12

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

dün geceden beri internet bağlantımda sorun var, modemi açtığımda 12 15dk sonra anca internet gelebiliyor

biraz önce kronometre tuttum, modemi açtım tam 13 dakika sonra modemde internet ışığı yanmaya başlandı

yani, arkadaşlar daha önce modemi kapatıp açtığımda modemdeki internet ışığı 1 dakika içinde geliyodu, neden şimdi 13 dakika sonra anca yanmaya başlıyor

ben şimdi yeni kanallar açtığım zamanda mecbur ip yenilemek durumunda kalıyorum, bu durum beni çok kötü etkiledi

her modemi kapatıp açtığımda ne yani 15 dakika mı beklemem lazım, internetin gelmesi için

ne yapabilirim, lütfen yol gösterin

444 0375 ara onlar hatta bi problem varsa söyler yoksa modemden falan kaynaklanıyordur.

Forumdakilerin yapabileceği birşey yok.
Modemin geç ip alıyor olabilir, değişik bir modemle bağlantıyı test et.
Eğer modemde sorun yoksa, DSL portunda sorun vardır, TTneti arayıp arıza kaydı bırakırsın onlarda ilgilenir.

Forumdakilerin yapabileceği birşey yok.
Modemin geç ip alıyor olabilir, değişik bir modemle bağlantıyı test et.
Eğer modemde sorun yoksa, DSL portunda sorun vardır, TTneti arayıp arıza kaydı bırakırsın onlarda ilgilenir.

üç tane modemle deneme yaptım üçündede aynı

Modemini güç kaynağından mı kapatıp açıyosun yoksa yazılımından mı?

dün 9 gibi benımde gitti bağlantım aradım oradan düzeltti.Ne iştir anlamadım.

Modemini güç kaynağından mı kapatıp açıyosun yoksa yazılımından mı?

açma kapatma düğmesinden

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

şimdi arıza kaydı oluşturdum, bakalım sorun çözülecek mi

1-2 gün buna benzer sıkıntıları bende yaşadım hattın kopması,dün akşamdan bu yana bi sıkıntı yok büyük ihtimalle hatlar değiştiriliyodur.düşüncesi ile bekledim

1-2 gün buna benzer sıkıntıları bende yaşadım hattın kopması,dün akşamdan bu yana bi sıkıntı yok büyük ihtimalle hatlar değiştiriliyodur.düşüncesi ile bekledim

inş öyledir ya, keşke benimkide kopma olsaydı :)

açma kapatma düğmesinden

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

şimdi arıza kaydı oluşturdum, bakalım sorun çözülecek mi

Açma kapa düğmesinden değil de modemin yazılımından reset atmanı öneririm.

Bi şekilde donanımsal bi sorun çıkabilir her zaman güçten kapatıp, açmak.

inş öyledir ya, keşke benimkide kopma olsaydı :)
hocam fenomen arkadaş söylemiş 4440375 arayın zaten çalışma varsa söyler 24 saat içinde giderilcegini ,veya başka sıkıntı varsa uzaktan müdahale ederek bağlantıyı sağlar, bu durumda yapabileceğiniz iş bu... iletişim sonucunda almış olduğunuz cevaplara göre yol izlersiniz.

diğer yorumları pek okumadım..

mrb arkadaşlar

dün geceden beri internet bağlantımda sorun var, modemi açtığımda 12 15dk sonra anca internet gelebiliyor

biraz önce kronometre tuttum, modemi açtım tam 13 dakika sonra modemde internet ışığı yanmaya başlandı

yani, arkadaşlar daha önce modemi kapatıp açtığımda modemdeki internet ışığı 1 dakika içinde geliyodu, neden şimdi 13 dakika sonra anca yanmaya başlıyor

ben şimdi yeni kanallar açtığım zamanda mecbur ip yenilemek durumunda kalıyorum, bu durum beni çok kötü etkiledi

her modemi kapatıp açtığımda ne yani 15 dakika mı beklemem lazım, internetin gelmesi için

ne yapabilirim, lütfen yol gösterin

Tib'in yaptığı son açıklamada yürürlüğe giren mi girecek olanmı bir yasaya göre kim hangi sitede nekdar zaman geçirmiş kaç dk durmuş , illegal bişey yapıyormu yapırsa hattınu kesme yetkisi verilcekmiymiş verilmişmi öyle bişeyler vardı muhtemelen bunun denetimine ilk senden başladılar sanırsam :D [ anlattığım olay gerçek ama sana yaptığım şaka alınma ha :D ]

Allah sabır versin, geçen ay benim bağlantıda sorun vardı 5 defa arıza kaydı oluşturdular en az 30-40 defa müşteri hizmetlerini aradım sorunu çözmeden çözdük diyorlar, taahhüt bitsin 1 dakika durmam iptal ederim hattımı.

bendede şöyle bi sorun var

bilgisayarı ilk açtığımda internet yok başlat çubuğunda sağ allta köşede simgede çarpı işareti var yenden başlatıyorum gene yok internet sonra yenden başlat derken 3 başlatmada internet geliyor böyle acayip sorun var bendede

ethernet kartı bozuk dedim yeni ethernet kartı taktım gene aynı

ya kasaya giden ağ kablosunda bi sorun var yada anakarttaki ethernet kartı yuvasında bi sorun var yada ethernetteki modemden gelen kablonun takıldığı yerde bi sorun var

bendede şöyle bi sorun var

bilgisayarı ilk açtığımda internet yok başlat çubuğunda sağ allta köşede simgede çarpı işareti var yenden başlatıyorum gene yok internet sonra yenden başlat derken 3 başlatmada internet geliyor böyle acayip sorun var bendede

ethernet kartı bozuk dedim yeni ethernet kartı taktım gene aynı

ya kasaya giden ağ kablosunda bi sorun var yada anakarttaki ethernet kartı yuvasında bi sorun var yada ethernetteki modemden gelen kablonun takıldığı yerde bi sorun var

format at, düzelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri