ttnet kapmpanyaları

eğer varsa fiber superonline al yoksada superonline al :D

Aman superonline almasın adamı kahrediyorlar. Fiberi varsa ona birşey diyemem de normalini asla almasın ben aldım pişman oldum.. Ttnet şu an en iyisi :) malesef

niye ben memnunum vallahi
3998745188.png
sen ne sorunla karşılaştın ki

niye ben memnunum vallahi
3998745188.png
sen ne sorunla karşılaştın ki
Superonline da o hızı alıyorsanız ttnette daha fazlasını alıyorsunuz .Benim superonline ilk geldiğinde 1mbs hızdaydı yükseltene kadar 10 gün uğraştım. Hergün müşteri hizmetleriyle cebelleştik şimdi 4 mbs den yüksek kullanamıyorum yoksa kopmalar meydana geliyor. Tabi hatlarında etkisi var ama ttnette 12-13 mbs kullanıyorum aradaki fark ortada :)

Superonline da o hızı alıyorsanız ttnette daha fazlasını alıyorsunuz .Benim superonline ilk geldiğinde 1mbs hızdaydı yükseltene kadar 10 gün uğraştım. Hergün müşteri hizmetleriyle cebelleştik şimdi 4 mbs den yüksek kullanamıyorum yoksa kopmalar meydana geliyor. Tabi hatlarında etkisi var ama ttnette 12-13 mbs kullanıyorum aradaki fark ortada :)

ttnette de 8 mbps paket alacaktım aynı şey olacaktı çünkü dayımda ttnet var oda 7 mbps i göremiyor 6 küsürde hep 1mbps olayı banada denk geldi aradım özür dileyip düzelttiler

yalın ultraneti kullanıyordum ama pahalı biraz. fiber altyapım yok maalesef. ttneti aradım resmen su paketi dayattılar: Haydi Çiftetelli

ULTRANET LİMİTSİZ'e devam mı etsem bilemedm. 2 yıl da sözleşme yapmak istemiyorum.1 yıl yeter :D

Arkadaşlar Tük Telekom müdürlüklerinde iptal bölümüne gidin ve ikna tariflerinden isteyin.
Şu anda en güzeli 24 ay taahhüt 16 mbit 50 gb akn 39 tl
Telefon içinde ttnet aloya geçip 12 aylık taahhütle aylık 5 tl ye de onu alıyorsunuz. Konuştukça öde tarife adı. Tolplam 44 tl ye 16 mbit internet. Gayet güzel bence.

Arkadaşlar Tük Telekom müdürlüklerinde iptal bölümüne gidin ve ikna tariflerinden isteyin.
Telefon içinde ttnet aloya geçip 12 aylık taahhütle aylık 5 tl ye de onu alıyorsunuz. Konuştukça öde tarife adı. Tolplam 44 tl ye 16 mbit internet. Gayet güzel bence.
İkna tarifesi neymiş yahu biraz açsana :) ilk defa duydum

hocam paketin adı ne tam olarak.

İkna tarifesi neymiş yahu biraz açsana :) ilk defa duydum

Ttnet müşteri hizmetlerini aramayın ordan vermiyorlar. Türktelekom da iptal bölümü vardır. Oraya gittiğinizde önce sizi ikna etmeye çalışırlar iptal etmeyin diye ve buna yönelik özel tarifeler yaparlar. Anlicanız müşteriyi ikna etmek için güzel tarifeler var. Dediğimi yapın kârlı çkın :))

İptal bölümüne gidin ve tarifeyi isteyin iptal etmek istiyorum demenize gerek yok.

Ttnet müşteri hizmetlerini aramayın ordan vermiyorlar. Türktelekom da iptal bölümü vardır. Oraya gittiğinizde önce sizi ikna etmeye çalışırlar iptal etmeyin diye ve buna yönelik özel tarifeler yaparlar. Anlicanız müşteriyi ikna etmek için güzel tarifeler var. Dediğimi yapın kârlı çkın :))

İptal bölümüne gidin ve tarifeyi isteyin iptal etmek istiyorum demenize gerek yok.

Deneyecegim umarım dedğin gibi olur. burası ufak yer :D pek ikna etmeye calıscaklarını sanmam. begenmıosan kapattır mantıgındalar. alternatif de yok dsmart vs. mecbur ttnet..

Şu akn ve kota olayını sevemedim gitti.
onun için kotasız akn siz paketler tavsiyemdir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri