Ttnet Netdisk Sınırsız Depolama Alanı Veriyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
NETDİSK Üyelik, Abonelik, Hemen Kullan,Paketler

Ayda 10 Tl fiyat da makul geldi kanallarımı yedeklemek için düşünüyorum? Sizce değer mi benim aklıma yattı gibi

Sonuçta telifsiz reklamı aktif edilen videoları emek ile aradan sıyırıp buluyoruz bunları yedeklemek istiyorum ki kapanma vs olursa anında tekrar kullanabileyim

Almak üzereyim bu hizmeti size de danışayım dedim

NETDİSK Üyelik, Abonelik, Hemen Kullan,Paketler

Ayda 10 Tl fiyat da makul geldi kanallarımı yedeklemek için düşünüyorum? Sizce değer mi benim aklıma yattı gibi

Sonuçta telifsiz reklamı aktif edilen videoları emek ile aradan sıyırıp buluyoruz bunları yedeklemek istiyorum ki kapanma vs olursa anında tekrar kullanabileyim

Almak üzereyim bu hizmeti size de danışayım dedim

bu ttnet bide sınırsız demişse diskin alma hızı felaket yavaştır 1 gb atayım derken 1-2 saat geçer haberin ola

bu ttnet bide sınırsız demişse diskin alma hızı felaket yavaştır 1 gb atayım derken 1-2 saat geçer haberin ola

1 ay deneyeyim bakalım ttnet e ben de pek güvenmiyorum ama bir tecrübe edeyim göreyim

Bir de aklıma şu takıldı ben Sunucum/Vds üzerinden kullanabilir miyim bu ttnet depolamayı?

Ben 100gblığı farklı bir iş için kullanıyorum gayet memnunun ücretsiz bir tarifesi vardı istersen onu 1 ay kullan öyle karar ver

NETDİSK, bilgisayarınızdaki her dosyayı İnternet bağlantısı yardımıyla saklayan bir uygulamadır. İnternete bağlı herhangi bir yerden her türlü dosyayı (fotoğraf, video, müzik, word, excell vs. ) yedeklersiniz. Saklama işlemi hiç bir kesinti gerçekleşmeden sürekli gerçekleşir. Yedeklenen dosyalarda yapılan tüm değişiklikler NETDİSK'te saklanır. Dosyalarınız veri merkezlerinde yüksek güvenlik standartları ile saklanır.

Güzel gibi

panele girip kul.adı şifre giriyorsun istediğin yerden girersin (skydrive dropbox yandesk disk google drive) da 20 şer gb veriyor

---------- Mesaj saat 17:00:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:00:08 civarında gönderildi. ----------

Ben 100gblığı farklı bir iş için kullanıyorum gayet memnunun ücretsiz bir tarifesi vardı istersen onu 1 ay kullan öyle karar ver

up hızı ne acaba

300 Tl'ye alın 3 TB harici disc canavar gibi sorunda yaşamazsınız.

Upload ederken ttnet kendi hızını mı kullanır yoksa upload ettiğim sunucunun hızını mı ?

---------- Mesaj saat 15:03:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:32 civarında gönderildi. ----------

onu vdsye nasıl bağlayacan vdsdeki videoları yedekleyecez

Aynen bende 1 tb var toshiba harddisk vds ye bağlanmıyor

Upload ederken ttnet kendi hızını mı kullanır yoksa upload ettiğim sunucunun hızını mı ?

---------- Mesaj saat 15:03:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:32 civarında gönderildi. ----------

Aynen bende 1 tb var toshiba harddisk vds ye bağlanmıyor

vds upload 100 se ttnet down 50 ise 50 de alır

Depolama kapasitenize bağlı olarak istediğiniz sayıda bilgisayara ve cihaza NETDİSK kurabilir ve kullanabilirsiniz.

Sunucu da sorun olmayacak güzel

ben vdsde 20 gb depolama fazla olsun diye 40 lira fazla verdim eco1 alıyor millet ben pro 1 aldım zaten bankada bi yanlış yaptı bana 60 liram gitti

Evet. NETDİSK'i internete bağlı olduğunuz her yerde TTNET Tek Şifre'nizle kullanabilirsiniz.

Yurtdışında da kullanılıyor süper gibi

NETDİSK, Sunucu(Server) işletim sistemlerinde kullanılmaz.

Tüm hayallerim yıkıldı

---------- Mesaj saat 15:10:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:09:24 civarında gönderildi. ----------

ikidebir yazma sen ne zannediyordun ki aydada int varsa aydada upload yaparsın netdiskine

Hacım heyecanımızı paylaşıyorduk nazar değdirdin

Up hızını ölçmedim sadece dosya saklamak için kullanıyorum sınırsızı bir uygulama düşünün bütüb dosyalarınız orda saklı oluyor çok öyle büyük faydaları yok sanal bir hardisk işte benim işten dolayı çok işime yarıyor youtube için pek bir şey söyliyemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri