TTNET Sözleşmem Bitti, Tavsiyeniz Var mı?

JoNeST

Kayıtlı Üye
Ttnet 8 mb hız, 25 Gb Akk = 63 TL (Yılbaşından sonra 5 TL daha zam gelecek 68 TL olacakmış) 2 senelik sözleşmem bugün bitti, bulunduğum bölgeye Hipernet geldi. Bu durumda hangi pakete geçmek daha avantajlı?

Ayrıca D-Smart + 8mb net = Ttnet ile aynı fiyata geliyor. (65 TL)

Bu ay sonunda benimde bitiyor dsmarta geçmeyi düşünüyorum fiber.uydunet.metronet yoksa baska secenek kalmıyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yuh usta tt net çok pahalıymış ya bencede süper online fiber desteği varsa onu bağlat yoksa iyice bi araştır hem ucuz hem sağlam net bağlattır bi tane

Fiber internet bakın derim ben tabi sizin orada alt yapısı var mı birde böyle birşey var. Çünkü fiber net ADSL/DSL lere göre daha hızlıdır ve cevre koşullarından etkilenmez :) Tabi modem de değişmesi lazım ama sanırım conventerları var.

Benim oldugum yerde fiber alt yapısı daha gelmedi (İstanbul'un en zengin-gelişmiş semtlerinden biri olmasına ragmen - Sarıyer) Fiber alt yapısı gelince direk fibere gecicem 50Mbit lik yeter :D 300GB da AKK olsa tadından yenmez :D

Benim oldugum yerde fiber alt yapısı daha gelmedi (İstanbul'un en zengin-gelişmiş semtlerinden biri olmasına ragmen - Sarıyer) Fiber alt yapısı gelince direk fibere gecicem 50Mbit lik yeter :D 300GB da AKK olsa tadından yenmez :D

Evin 130metre ilerisinde F/O kutusu var vermiyolar kazma kurek alip işe koyulucam en son :)

Evin 130metre ilerisinde F/O kutusu var vermiyolar kazma kurek alip işe koyulucam en son :)

Hocam dilekçe yazın :D ayrıca gidin bi konusun fiber internet saglayıcılarıyla belki hallederler :D Ama fiber alt yapısı hazırlamak cok maliyetli belki ondan cekiniyorlardır :)

Ttnet 8 mb hız, 25 Gb Akk = 63 TL (Yılbaşından sonra 5 TL daha zam gelecek 68 TL olacakmış) 2 senelik sözleşmem bugün bitti, bulunduğum bölgeye Hipernet geldi. Bu durumda hangi pakete geçmek daha avantajlı?

Ayrıca D-Smart + 8mb net = Ttnet ile aynı fiyata geliyor. (65 TL)
Sakkın ha d-smart kullanma ben bayisinde çalışıyodum her gün sorun oluyodu bir müşteri şikeyete kesin geliyodu

Hocam dilekçe yazın :D ayrıca gidin bi konusun fiber internet saglayıcılarıyla belki hallederler :D Ama fiber alt yapısı hazırlamak cok maliyetli belki ondan cekiniyorlardır :)

Mahalleyi isyana getirin diyolar bi kac kisi elinde benzin bidonu ile haberlere cikarsa cok etkili olur filan :D bide en az 6 daire olması lazim 2 kat daha çıkmamız lazim :) hadi herşey tamam diyelim fiberde 1mp upload hizi varya yil 2014e giricez :@

Hocam TTNET için önerim pazarlık yaparak 6 veya 9 ay taahhütsüz herşey dahil 30 tl indiriminden faydalanın.
Ben öyle yaptım ev telefonu da var ona rağmen ayda 30TL.
Pazarlık derken de farklı firmaya geçeceğim diyerek başlayabilirsiniz, hemen kabul ediyorlar zaten.

Sakkın ha d-smart kullanma ben bayisinde çalışıyodum her gün sorun oluyodu bir müşteri şikeyete kesin geliyodu

ben 4 aydır kullanıyorum ttnetten daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

81 tl fatura ödüyorum hd uydu alıcısı + dsmart da neredeyse yanıma kar kalıyor.

Super Online Normal İnternet Hizmeti:
8 mb Limitsiz 50Gb Akk = 49 TL
16 mb Limitsiz 75Gb Akk= 54 TL

TTNET:
8 mb Limitsiz 25 Gb Akk: İlk 12 Ay: 44 TL Son 12 Ay: 63 TL

Smile Adsl:
8 mb Limitsiz 50 Gb Akk: İlk 12 Ay: 33 TL Son 12 Ay: 65 TL
16 mb Limitsiz 50 Gb Akk: İlk 12 Ay: 36 TL Son 12 Ay: 70 TL

D-Smart+ Hd Cihaz+Kurulum+Modem
8 mb Limitsiz 50 Gb Akk: 73 TL
16 mb Limitsiz 50 Gb Akk: 78 TL

*Tüm kampanyalar 24 Ay Tahahütlüdür.

En son en güncel standart paketlerde kampanyalar böyle arkadaşlar, paket değişikliği, taahhüt süresi bitenler varsa bu konudan faydalanabilirler. Buradan bakarak kararınızı verebilirsiniz. Şahsen D-Smart ve Smile Adsl ikisi birlikte daha cazip gibi duruyor.
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=2292]ugs9305[/MENTION] [MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=64]serdar41[/MENTION] [MENTION=4335]BuAŞK7Beni[/MENTION] [MENTION=85]denizci[/MENTION] [MENTION=1492]Hayko[/MENTION]

Super Online Normal İnternet Hizmeti:
8 mb Limitsiz 50Gb Akk = 49 TL
16 mb Limitsiz 75Gb Akk= 54 TL

TTNET:
8 mb Limitsiz 25 Gb Akk: İlk 12 Ay: 44 TL Son 12 Ay: 63 TL

Smile Adsl:
8 mb Limitsiz 50 Gb Akk: İlk 12 Ay: 33 TL Son 12 Ay: 65 TL
16 mb Limitsiz 50 Gb Akk: İlk 12 Ay: 36 TL Son 12 Ay: 70 TL

D-Smart+ Hd Cihaz+Kurulum+Modem
8 mb Limitsiz 50 Gb Akk: 73 TL
16 mb Limitsiz 50 Gb Akk: 78 TL

*Tüm kampanyalar 24 Ay Tahahütlüdür.

En son en güncel standart paketlerde kampanyalar böyle arkadaşlar, paket değişikliği, taahhüt süresi bitenler varsa bu konudan faydalanabilirler. Buradan bakarak kararınızı verebilirsiniz. Şahsen D-Smart ve Smile Adsl ikisi birlikte daha cazip gibi duruyor.

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=2292]ugs9305[/MENTION] [MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=64]serdar41[/MENTION] [MENTION=4335]BuAŞK7Beni[/MENTION] [MENTION=85]denizci[/MENTION] [MENTION=1492]Hayko[/MENTION]

süper online derım

---------- Mesaj saat 15:18:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:17:20 civarında gönderildi. ----------

ben 4 aydır kullanıyorum ttnetten daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

81 tl fatura ödüyorum hd uydu alıcısı + dsmart da neredeyse yanıma kar kalıyor.

geçen sene sürekli şikayet alıyoduk ya baglantı gidiyodu yada modemde

Eger bulundugun yerde süperonline altyapısı varsa git baglat bence.

TTnet (Kazıknet) 2014 başında fiyatlara 5 TL zam yapıp AKK yi 40 gb a düşürmeye karar vermiştir....
Konu linki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri