Arkadaşlar 29 Haziran Pazartesi Ttnete internet aboneliği için başvuruda bulundum. Bugün (7 Temmuz) oldu hala internetim bağlanmadi.
Durum söyle ilerledi:
2 temmuzda ben internetim niye bağlanmıyor diye basvuru yaptigim yere gittiğimde bana ellerinde Modem kalmadığı söylediler pazartesi geleceğini söylediler. Eyvallah deyip çıktım.
Pazartesi yani dün tekrar gittiğimde Modemlerin geldiğini söylediler.
Gezici ekiplerimiz tarafından internet aboneliklerin açılacağını söylediler. Hatta gezici ekipler eve gelmeden önce bizi arayacaklarını söylediler . Onada okey dedim.
Ve şimdi bu sabah söyle bit mesaj geldi bana;
Eğlenceli, heyecanlı ve surprizlerle dolu HİPER HIZ KULÜBÜNE hoş geldiniz. Ayrıntılı bilgi:4440375
Bende hemen yukardaki numarayı aradım. Müşteri hizmetleri bana internet aboneliğinizin aktif edildiğini söyledi. Ama ttnet ekipleri binama gelmedi. Geldiyse lerde ben görmedim.
Sizce benim internetim şu anda açıkmıdır?
Modemı almaya gitmelimiyim.
Bu gezici ekipler kapımızı çalmadan veya aramadana işlem yapmış olabilirlermi
Durum söyle ilerledi:
2 temmuzda ben internetim niye bağlanmıyor diye basvuru yaptigim yere gittiğimde bana ellerinde Modem kalmadığı söylediler pazartesi geleceğini söylediler. Eyvallah deyip çıktım.
Pazartesi yani dün tekrar gittiğimde Modemlerin geldiğini söylediler.
Gezici ekiplerimiz tarafından internet aboneliklerin açılacağını söylediler. Hatta gezici ekipler eve gelmeden önce bizi arayacaklarını söylediler . Onada okey dedim.
Ve şimdi bu sabah söyle bit mesaj geldi bana;
Eğlenceli, heyecanlı ve surprizlerle dolu HİPER HIZ KULÜBÜNE hoş geldiniz. Ayrıntılı bilgi:4440375
Bende hemen yukardaki numarayı aradım. Müşteri hizmetleri bana internet aboneliğinizin aktif edildiğini söyledi. Ama ttnet ekipleri binama gelmedi. Geldiyse lerde ben görmedim.
Sizce benim internetim şu anda açıkmıdır?
Modemı almaya gitmelimiyim.
Bu gezici ekipler kapımızı çalmadan veya aramadana işlem yapmış olabilirlermi