Ttnet Yeni İnternet Aboneliği Hipernet 35mpbs

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 29 Haziran Pazartesi Ttnete internet aboneliği için başvuruda bulundum. Bugün (7 Temmuz) oldu hala internetim bağlanmadi.
Durum söyle ilerledi:
2 temmuzda ben internetim niye bağlanmıyor diye basvuru yaptigim yere gittiğimde bana ellerinde Modem kalmadığı söylediler pazartesi geleceğini söylediler. Eyvallah deyip çıktım.
Pazartesi yani dün tekrar gittiğimde Modemlerin geldiğini söylediler.
Gezici ekiplerimiz tarafından internet aboneliklerin açılacağını söylediler. Hatta gezici ekipler eve gelmeden önce bizi arayacaklarını söylediler . Onada okey dedim.
Ve şimdi bu sabah söyle bit mesaj geldi bana;
Eğlenceli, heyecanlı ve surprizlerle dolu HİPER HIZ KULÜBÜNE hoş geldiniz. Ayrıntılı bilgi:4440375

Bende hemen yukardaki numarayı aradım. Müşteri hizmetleri bana internet aboneliğinizin aktif edildiğini söyledi. Ama ttnet ekipleri binama gelmedi. Geldiyse lerde ben görmedim.
Sizce benim internetim şu anda açıkmıdır?
Modemı almaya gitmelimiyim.
Bu gezici ekipler kapımızı çalmadan veya aramadana işlem yapmış olabilirlermi

Arkadaşlar 29 Haziran Pazartesi Ttnete internet aboneliği için başvuruda bulundum. Bugün (7 Temmuz) oldu hala internetim bağlanmadi.
Durum söyle ilerledi:
2 temmuzda ben internetim niye bağlanmıyor diye basvuru yaptigim yere gittiğimde bana ellerinde Modem kalmadığı söylediler pazartesi geleceğini söylediler. Eyvallah deyip çıktım.
Pazartesi yani dün tekrar gittiğimde Modemlerin geldiğini söylediler.
Gezici ekiplerimiz tarafından internet aboneliklerin açılacağını söylediler. Hatta gezici ekipler eve gelmeden önce bizi arayacaklarını söylediler . Onada okey dedim.
Ve şimdi bu sabah söyle bit mesaj geldi bana;
Eğlenceli, heyecanlı ve surprizlerle dolu HİPER HIZ KULÜBÜNE hoş geldiniz. Ayrıntılı bilgi:4440375

Bende hemen yukardaki numarayı aradım. Müşteri hizmetleri bana internet aboneliğinizin aktif edildiğini söyledi. Ama ttnet ekipleri binama gelmedi. Geldiyse lerde ben görmedim.
Sizce benim internetim şu anda açıkmıdır?
Modemı almaya gitmelimiyim.
Bu gezici ekipler kapımızı çalmadan veya aramadana işlem yapmış olabilirlermi

Hayır hocam kurulum yapsalar bile internet hemen açılmıyor.Size kullanıcı adı ve şifre gönderdiler mi ?

Hayır hocam kurulum yapsalar bile internet hemen açılmıyor.Size kullanıcı adı ve şifre gönderdiler mi ?

Hayır galiba kullanıcı adı ve şifreyi modemı teslim alırken alacağım .

Benim aklımı karıştıran şu anda ınternet aboneligimin açık ama ekip binaya gelmedi. Gekdilersede ben gormedim.
Şu anda evde sabit ev telefonum zaten var. Bağlantıyi bunun üzerinden saglayacaklarsa tekrar niye bağlantı için gelsinlerki

Hayır galiba kullanıcı adı ve şifreyi modemı teslim alırken alacağım .

Benim aklımı karıştıran şu anda ınternet aboneligimin açık ama ekip binaya gelmedi. Gekdilersede ben gormedim.
Şu anda evde sabit ev telefonum zaten var. Bağlantıyi bunun üzerinden saglayacaklarsa tekrar niye bağlantı için gelsinlerki

Yok hocam kullanıcı adını ve şifreyi telefonunuza mesaj atıyorlar kurulum yapıldıktan sonra .Bize öyle yapmışlardı.

apartman tesisatından işlem yapıp gitmiş olabilirler ...
Bende öyle düşündüm sonuçta sabit numaram zaten var. Yeni bir hat cekilmesine gerekte yok.
Yok hocam kullanıcı adını ve şifreyi telefonunuza mesaj atıyorlar kurulum yapıldıktan sonra .Bize öyle yapmışlardı.
Kurulumü gezici ekipler yapıyorsa modem olması gerekli . Modemı gezici ekipler bağlantıyı kurmadan vermiyorlar.

Oruçlu oruçlu milleti ugrastiriyorlar

modemi başvuru yaptığın yer veriyor diye biliyorum. yani açılmış olabilir başvuru yaptığın yere bi uğra.

modemi başvuru yaptığın yer veriyor diye biliyorum. yani açılmış olabilir başvuru yaptığın yere bi uğra.

Benim kızdıgım hususta bu zaten. İki oldu adamların yanına gidiyorum . Dün gittiğimde modemı istedim vermediler. Neymiş önce ttnet ekipleri gelip bağlantıyı yapacakmış. Sonra biz tekrar başvuru yaptığımız yere gidip modemı alacakmısız.
Şimdi giderim daha ekiplerin bağlantı yapmadığını söylerler sinir olur çıkarım.
Müşteri hizmetleri inetnetiniz açık diyor.
Başvuru yaptığım yer gezici ekip diyor

Bastan savma is yapıyorlar. adam akıllı bilgi vermiyorlar

Son düzenleme:
Hocam modemi almadıysan modemi ttnet ten alma eğer imkanın varsa dışarıdan al.

Modem ttnetten ücretsiz geliyor.
Geçici olarak alıyorum.

Ama benim gönlümdeki alacağım modem su;
Asus DSL-AC68U

Hocam bildiğim kadarıyla modem ücretsiz değil faturaya ek taksitli şekilde sizden parasını alıyorlar.

Alacağınız modem güzelmiş.Bende Asus Modem kullanıyorum ama benimki sizin alacagınız kadar gelişmiş değil. Asus un modemlerinde harika özellikler var en iyiside Dowloand Master özelliği.

Buda Benim Modem

Son düzenleme:
Benim kızdıgım hususta bu zaten. İki oldu adamların yanına gidiyorum . Dün gittiğimde modemı istedim vermediler. Neymiş önce ttnet ekipleri gelip bağlantıyı yapacakmış. Sonra biz tekrar başvuru yaptığımız yere gidip modemı alacakmısız.
Şimdi giderim daha ekiplerin bağlantı yapmadığını söylerler sinir olur çıkarım.
Müşteri hizmetleri inetnetiniz açık diyor.
Başvuru yaptığım yer gezici ekip diyor

Bastan savma is yapıyorlar. adam akıllı bilgi vermiyorlar

Hocam basvuru yaptigin yere git , yine ayni seyi derlerse ara onlarin yaninda al konus de , benimde hiz problememim vardi gunde 10kere telefonda konusuyoduk acik sinirli sinirli konusuyodum kadin benimle boyle konusamazsin diydodu 2ay ugrastim gittim geldim en sonunda 14mbps yaptim suanda sikinti yok

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ttneti başvuru yaptığım yerin telefonuna ulaştım

Bina girisinden bağlantıyı yapıp gitmişler.
Şimdi modemi almaya gidiyorum
Baştan savma is yapıyolar

Hocam hiç bişi yapma 15 iş günü içerisinde evine gelip kurmak zorundalar.
Sen hiç kurcalama buluyorlar seni :)))

ben 3 ay önce hipernete başvurdum bayiden ve müşteri hizmetlerinden hala ulaşan yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri