Ttnetin Rezilliği .........

ibrahim92

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar istanbul anadolu yakası çekmeköye taşınıyoruz bugün internet nakil için gittim genel müdürlüğe nakil işlemini yapamıyoruz bina yeni olduğundan altyapı yetersiz yeni dediği binada 2 yıl önce bitti bizden farklı 14 daire var 2 3 tanesi boştu gerisi oturuyodu.

Bana yardımcı olunuz daha önce başından geçmiş yada tanıdığının başına gelen var mı ne yapmam gerekiyo bu durumda ve varsa alternatif internet seçenekleride söylerseniz sevinirim.

Mod arkadaşlar konu dışı index almadığı için buraya açtım bi süre kalsın sonra postalarsınız.

Geçen sene benim oturduğum evinde altyapısı yetersizdi. Mecburen telefona internet yapıp öyle giriyordum. 1 sene boyunca her hafta düzenli olarak sikayetvar.com'a sikayet konusu açmama rağmen bu yaz altyapı bağladılar. Yani anlayacağın 1 sene internet bağlatamadım. Çok kötü oluyor hocam aman dikkat et.

Benim sana önerim su; Binadaki herkesten imza toplayıp türk telekoma altyapı için basvuru yapmanız.

Geçen sene benim oturduğum evinde altyapısı yetersizdi. Mecburen telefona internet yapıp öyle giriyordum. 1 sene boyunca her hafta düzenli olarak sikayetvar.com'a sikayet konusu açmama rağmen bu yaz altyapı bağladılar.

Hocam telefon paketlerinde sınırsız seçenek yok ama varsada 96 kb düşüyo nasıl idare ettiniz :)

Hocam adamlar alt yapı yetersiz demiş, fiber kullanıyorsan ve yoksa alt yapı adamlar ne yapsın:D
onun dışında normal hatsa şimdiye kadar hiç kimse mi telefon bağlatmamış koca binada

biz 13 yıllık binaya taşındık baya büyük bir siteye...
1.5 ayda interneti bağladılar sinir krizi geçiriyordum
ev telefonunu bağlamayı beceremediler 1.5 ayda
günde 10 kere arıyordum favorilerde en başta TTNET

Hocam telefon paketlerinde sınırsız seçenek yok ama varsada 96 kb düşüyo nasıl idare ettiniz :)

Hocam avea'da 4gb internet 1000 dakika bu tarz bir paket vardı onu kullandım. Birde kendim ekstra 4gb yapıyordum. Her ay 100 liraya yakın fatura ödeyip sadece 8 - 10 gb internet kotası kullanıyordum:) El mahkum olunca yapacak birsey yok.
Yukarıda mesajı editledim. Dediğimi yaparsanız bağlanma süresi dahada kısalır.

Altyapı yoksa adamlar ne yapsın ? altyapının iyileştirilmesi içine sanırım belirli bir kullanıcı potansiyali olması lazım yani yeteri kadar kişiyle gidip kullanacağınızı belirtirseiz onalrda yapabişeceklerini yaparlar.

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] onlarında istediği o zaten beni pazarlamacı yapacaklar bütün dairelere internet satacam ki bağlasınlar.

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] telefon yok kimsede vermiyo ttnet daha önce başvuranlar var onlarda bekliyo.

[MENTION=11811]Kadircan[/MENTION] hiç şaşırmadım en pahalı fiyata internet satarlar ama hizmet ve kalite 000000.

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ne güzel bahane dimi altyapı yetersiz ne de olsa dağın başı insan olmayan yer burası çok normal çok.

[MENTION=7932]Serdar Özkan[/MENTION] binada telefon bile yok vermiyolar.

[MENTION=20974]justcan[/MENTION] 96 kb ken film mi indiriyon ne yapıyon :)

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] onlarında istediği o zaten beni pazarlamacı yapacaklar bütün dairelere internet satacam ki bağlasınlar.

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] telefon yok kimsede vermiyo ttnet daha önce başvuranlar var onlarda bekliyo.

[MENTION=11811]Kadircan[/MENTION] hiç şaşırmadım en pahalı fiyata internet satarlar ama hizmet ve kalite 000000.

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ne güzel bahane dimi altyapı yetersiz ne de olsa dağın başı insan olmayan yer burası çok normal çok.

[MENTION=7932]Serdar Özkan[/MENTION] binada telefon bile yok vermiyolar.

Alt yapının gelmesi onlara bir maliyet bunu çıkartmak istiyorlar doğaldır. yani satılmayacak bir yere ürün getirmek istemiyorlardır.

geçen polis bi arkadaşa denk geldim telekomda, illallah ettim diyor nakil mevzusunda tam 15 gündür naklini yapamamışlar. en iyisi iptal edip tekrar bağlamak 1 haftada geliyor.

Wodafone'ın bi ara 7 liraya sınırsız paketi vardı bitti sanırım ama iptal ettirmeyenler hala kullanabiliyor sanırım nette gezinmek için yeter sanırım öyle bi kampanya bulcan ömür boyu kalcan :)

geçen polis bi arkadaşa denk geldim telekomda, illallah ettim diyor nakil mevzusunda tam 15 gündür naklini yapamamışlar. en iyisi iptal edip tekrar bağlamak 1 haftada geliyor.

Nakil yapmıyo ki yapsada beklesek :) sıfırdan başvursam da aynı şey olur hatta başvursam olmayan internetin parasını bile ister.

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

:) Aylar sürer öyle bugta kalıyor düşmüyor paket bitse bile 96 Kps ye

Nasıl düşmüyo kaç oluyo hız paket aşımında

Ttnetten iğreniyorum bukadar ******** bi kurum yok her 2 günde bir netim gidiyor sövecek en üst yetkiliyi bulsam ana avrad sövücem

150-200 metre ileride üniversite var.Orada fiber var bizim burada altyapı yokmuş.Bi fiber kullanamadık be.
Benim interneti bağlamaya 10 günde geldiler.Arayıp gitmesem gelmiyorlardı bide.
Hiç memnun değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri