TTnetmi SüperOnlinemi ?

MehmetYT

Yasaklanmış
Arkadaşlar Siz Hangisini Seçersiniz 2side ADSL ?

Bu ay ttnet tahadüt felan bitiyor süperonlineye geçmeyi düşünüyorum öneren varmı ?

Baklavamı Kemalpaşamı gibi bir soru olmuş hocam bu...

Kesinlikle süperonline..

ben ttnet çok kullandım ama bazen iyi oluyor bazen çok kötü, bide başka kötü tarafı sürekli kesinti yaşıyorum nette s.online'ı denemedim ama fiberoptik değilse çok bişey değişmez ;) ttnet ne kadar kötü olsada devlet güvencesi var hiç yoktan

superonline adsl de ttnet in altyapısını kullanıyor mehmet kardeşim bunu goz onune alarak ttnet al derim fiber altyapın gelince superonline gecersin kafan rahat olur , aynı sıkıntı bendede var +olarak fatura 2,3 tl fazladan geliyor ttnette şikayet etmem an meselesi

2 sene önce fiber geldide rahat ettik. 2 senedir kullanıyorum şimdiye kadar 0 kesinti :D
Hız dersen 50mbit diye aldık kablo ile bağlarsan 54-55(Hatta 60 a bile vurabiliyor :D ) Yani dedikleri gibi hızda hiç sıkıntı yok...

ADSL için de Fiber bağlantı için de Superonline tavsiye ederim. Fiberde Superonline 'ın kendi alt yapısı olduğu için zaten mükemmel. ADSL 'de TTNET alt yapısını kullanıyor tamamen, buna rağmen neden bilmiyorum Superonline çok daha iyi. En azından muhattabınız Superonline. Ve bundan kaynaklı olarak daha iyi hizmet veriyorlar.

2 sene önce fiber geldide rahat ettik. 2 senedir kullanıyorum şimdiye kadar 0 kesinti :D
Hız dersen 50mbit diye aldık kablo ile bağlarsan 54-55(Hatta 60 a bile vurabiliyor :D ) Yani dedikleri gibi hızda hiç sıkıntı yok...
daha her yere ulaşamadı malesef fiberoptik

superonline bir senedir kullanıyorum gayet memnunum ama ttnetden memnundum tek sıkıntısı fiyatta şu an ttnetdan çok daha hızlı interneti aynı fiyata kullanıyorum

ADSL için de Fiber bağlantı için de Superonline tavsiye ederim. Fiberde Superonline 'ın kendi alt yapısı olduğu için zaten mükemmel. ADSL 'de TTNET alt yapısını kullanıyor tamamen, buna rağmen neden bilmiyorum Superonline çok daha iyi. En azından muhattabınız Superonline. Ve bundan kaynaklı olarak daha iyi hizmet veriyorlar.

aynen öyle hocam aradım konuştum dediler sadece ortak yanımız oo bakır kablo ama portu herşeyimiz sinyal gücümüz farklı . her konuda bagımsızız ama o konuda ortak yanımız bakır kablo dediler . Süper onlineye geçme vaktim geldi . Fiber olsa fiber paket alcaz ama yok ADSL :(:(:(

kendim fiber superonline kullanıyorum kardeşim ve amca oğlu için de bu hafta superonline başvurusu yapıp açtırdım, 2 yıl hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım ttnet de şişkayeti olanalrı da duydum. ama şimdi düşündüm de yt işinde ne kadar çok aynı bölgede superonline kulanan olursa o kadar çok ip ler sıkıntıya girer :) bi ttnet i dene bence :)

kendim fiber superonline kullanıyorum kardeşim ve amca oğlu için de bu hafta superonline başvurusu yapıp açtırdım, 2 yıl hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım ttnet de şişkayeti olanalrı da duydum. ama şimdi düşündüm de yt işinde ne kadar çok aynı bölgede superonline kulanan olursa o kadar çok ip ler sıkıntıya girer :) bi ttnet i dene bence :)

bizim burdakiler YT işinden anlamaz :) varsada 3-5 kişi :D ttnet kullanıyorum PİŞMANIM . TTNET PİŞMANLIKTIR :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri