TTNet'ten Kurtulamayanlar Derneği

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar.

Sali gunu artik yaka silktigim TTNet'ten kurtulmak icin Bolge Sube Mudurlugu'ne gittim. Musteri temsilcisiyle gorustum ve hattimi tamamen kapattirmak istedigimi soyledim..

Gerekli borclari odedim. 1 aylik taahhut (18 TL) ve 8 gunluk kullanim bedelimin kaldigini, onu da onumuzdeki ay gondereceklerini soylediler. Tam cikacakken hanimefendi seslenip:

"Sizi arayacaklar caydirmak icin dikkatli olun. Dondurmak mi iptal mi diye onay isteyecekler. Iptal olacagini kesin bir dille belirtin."
Dedi.

Saskinlikla ciktim. Ertesi gun arandim ve :

"Merhaba.... Hattinizin iptalini gerceklestiriyorum. Onayliyor musunuz? -Onayliyorum, evet."

5 dakika sonra gelen sms'le sinirlerim tavana cikti.

"Hattiniz ==/==/== tarihine kadar dondurulmustur." 3 dakika sonra gelen mesaj :
"Hattiniz kullanima acilmistir. Acma kapama bedeli olan 148 Lira, ay sonu donem borcunuza yansitilacaktir :eek: ."

Arayip guzelce kufur kiyamet girdim. Bir kurus daha vermeyecegimi belirterek suratlarina kapattim telefonu. P.tesi gunu gidip tekrar islak imza verecegim iptal icin. Nasil bir dolandiriciliktir, nasil bir tefeciliktir anlamiyorum.

TTNet hk. Sikayetler ve iptal gerekceleri :

-Sifir hat ve kablo sisteminde olusan gecikme (-53dB hat zayifligi)
-Sifir modeme ragmen olusan surekli kopmalar.
-Alternatif yogunlugun ustundeki port yuku.
-Musteri temsilcilerinin ilgisizligi.
-Fiber altyapi basvurusu yapmamiza ragmen, saha ile sokak ortasindaki telefon logari arasinda 5m olmasina ragmen Fiber altyapi calismasini reddetmek.

Daha sayacagim cok sey var ama adini aninca sinirleniyorum.
Sali gunu iptalden sonra Superonline'a basvurdum. Altyapi vdsl oldugu icin TT'den saha baglanti izni alinacakmis (S.ctik) az once geldiler 2 is gunu 4 is gunu oldu. Onlar gittikten yarim saat sonra da Superonline gelip baglantimi kurdu. Cok garip degil mi?

Superonline ve DSmile kullandim zamaninda. Toplam kullanim surem 5 yil civari. 2 senedir TTNet'liydim ki kurtuldum yada ben oyle saniyorum. SO ve DSmile'da 1 kere bile cidden kopma yasamadim. TTNet'e ne zaman gectim burnum b*ktan kurtulmadi. TTNet'ten kurtulun bi an once benden soylemesi.

Son düzenleme:
super online candır gerisi heyecan

Su an sokagimda aktif SuperOnline kullanicisi 28 kisi. 28 kisi dahil olmak uzere herkesten Fiberaltyapi basvurusu icin imza topladik. Bir nushayi Belediye'ye digerini de SuperOnline Merkez'e gonderecegiz. Bakalim ne olacak :( .

bu kadar ilgisiz alakasız, müşteri memnuniyetinden bi haber, müşterileri nasıl dolandıracağız diye oturup düşünen başka bir kurum daha görmedim ben..

şöyle dişli bi şirket gelse de silip süpürsek bunları piyasadan.. en çok memnunum diyen bir kişi bile eminim memnun değildir..

Şu ülkede en nefret ettiğim şeylerin direkt başında ttnet var Allah bildiği gibi yapsın yöneticilerini de çalışan aptal insanlarını da.

Umarım kurtulabilirsiniz. Benim alternatifim olsa hiç düşünmeden geçerim ama yok.

Ben de 2 aydır internet bağlatmaya çalışıyorum bugün bağlandı daha yeni. Öyle komik hatalar öyle bahaneler sundular ki çıldırdım psikolojim bozuldu resmen :D Şimdi geldi internet ama resmen giresim yok öyle soğuttular beni. Ne zamandır forumda da aktif olamıyordum bu yüzden.

Allah kurtarsin :( . Superonline kullaniyorum su an direkt 16 mbps, 15 e dusmuyor speedtestte.

Oda Bişey mi? Adamlar Sokağımızda Fiber Alt Yapısı Var Diye Beni Fibere Geçirdiler. 6 Gün Boyunca İnternetsiz Kaldım. Sonra Anlaşıldı ki Bizim Sokakta Fiber Olmadığı. O Zaman Dedim Beni Eski Tarifeme Geçirin. Bu Seferde Alt Yapınız Fiber Olduğu için Eski Tarifenizide Kullanamazsınız Diyerek Kısır Döngü Oluşturdular. Arayıp Küfür Edince Eski Tarifeme Geçirdiler. Aklıma Her Geldiğinde Günaha Giriyorum Onlar Yüzünden...

SuperOnline kullanıyorum ayda 48 tl ödüyorum . Normalde 50 gb kotam var eğer kotayı aştığım zaman hız 16mbs den 6-7 mbs düşüyor . Ama bende düşme olmaz +100gb kullanırım her ay rahat . Hız düşmüyor bazen çok nadir ay bitimine 3-4 kanal hız 6-7 mbs düşüyor . Alt yapı olarak TTnet alt yapısını kullanıyor.TTnet fiber kutusu var binada(tüm binalarda var artık) ordan kullanıyor interneti. TTnette kotayı aşınca direk düşüyor hız olaram 3mbs düşüyor . 3mbs hızla yt de 360p video izlenmiyor donuyor hep ... Ve ttnette gelen fatura en az 60 tl . Ortalama 65 tl civarı fatura geliyor . Ben 45-50 tl arası ödüyorum .

TTNET Pişmanlıktır.

TTnet pişmanlıktır. Kullanmayın kullandırtmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri