Tüketici Hakem Heyetindeki Davayı Kazandım , Şimdi Ne Olacak ?

suhatuna

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 5 bankadan kredı cekmıs ve kredı kullanmıstım , kredı kartları vardı bırkac bankanın hepsınde sorunu cozdum bırı ıade ettı hesaba yatırdı , birini gittim şubeden aldım , vss vss ...

Ama şu İŞBANK şikayet ederken de ödemeyı kabul etmedı sımdı MAYIS ayında T.H.H den kabul olmasına ragmen İŞBANK arayıp sormadı...

Bu aşamadane yapmam lazım?

Bu bankalardan iade alan yada durumumda olup iadesını alabılenler aydınlatırsa sevınrıım ....

Durum Şu Şekilde :

l7J3GJ.png

eve bi zarf gelecek ve aynı anda senin banka şubene de o zarfdan gidecek önemli olan bankaya gitmesi oraya gidince para hesabına yatıcak. başka bir şey yapmana gerek yok arada bi bankaya git hesabına bak yatan var mı diye bir de kredi çektiğin bankada hesabın yoksa git açtır. onlar otomatik yatırıyorlar.
edit: sen farklı bir şey sormuşsun sanırım da işbankla alakası yok o para da dosya masrafıysa heyetten kabul edilmesi lazımdı.

yorumu değiştiriyorum, fotoyu yeni gördüm,

ilgili kararın bankaya tebliğ konusunda araştırma yapınız, ve iş takibini sorgulayınız. bankayı sıkıştırırsanız yatırırlar ücretinizi,

karar tarihinden itibaren 15 gün geçtiği için şu anda itiraz edemez banka, karar alındıktan sonra ilk 15 gün içerisinde itirazları olup olmadıgını sorgulayınız.

Son düzenleme:
bankaya çağırıp brişeyler imzalatıyorlar bazı bankalar parayı yatırmak için ama bunu yapma mecbur yatıracaklar zaten.

eve bi zarf gelecek ve aynı anda senin banka şubene de o zarfdan gidecek önemli olan bankaya gitmesi oraya gidince para hesabına yatıcak. başka bir şey yapmana gerek yok arada bi bankaya git hesabına bak yatan var mı diye bir de kredi çektiğin bankada hesabın yoksa git açtır. onlar otomatik yatırıyorlar.

Allah kahretsın bu kredılerı hocam :D

İşbankasına yine kredım var , kredı borcum var zaten :) vadesız hesabımda var o bankada , o zaman dedıgın gıbıyse sımdılık bırsey yapmayalım , o hesaba yatarsa yatar bekleyeyım bıraz daha ...

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:29 ----------

banka karara itiraz edebilir, tüketici hakem heyetleri bir mahkeme değildir, ve bankalar genelde bu heyetlerin kararlarına itiraz etmektedir,

itiraz için 15 gün süreleri var, itiraz etmez iseler karara uymak zorundalar, itirazları sizin aleyhinize sonuçlanırsada, ödemeyi geç yapmak veya sizi uğraştırmak için süreci uzatmaya çalışabilirler , acımayın direk icra takibi başlatın

Hocam 20.05.2015 te karar lehıme cıkmıs , karsı dava actıklarını yada bu saatten sonra acabıleceklerını sanmıyorum ...

İşbankasına yine kredım var , kredı borcum var zaten :) vadesız hesabımda var o bankada , o zaman dedıgın gıbıyse sımdılık bırsey yapmayalım , o hesaba yatarsa yatar bekleyeyım bıraz daha ...

bizimde yapı krediye 1 ayda yattı vakıfa 6 ayda bankaya sordugumuzda merkezin onlara zarfı göndermelerini bekliyorlar. o yüzden süre değişebiliyor

bizimde yapı krediye 1 ayda yattı vakıfa 6 ayda bankaya sordugumuzda merkezin onlara zarfı göndermelerini bekliyorlar. o yüzden süre değişebiliyor

Anladım hocam , tamamcok tesekkurler ...

Bu konuda en delıkanlı yıne SABANCI AMCA cıktı:)
Akbank ta Kredı kredı kartı ıcın gonderdım 1 ay ıcınde Hakem heyetıne falan gıtmeden gerı odedıler :)
En bozukta fınansbank ve işbank cıktı :) finans tehdıt ettı kredı kartını kapatırım dıye :D işbankta hala öducek2 aydır bakalım :)

Akbank ta Kredı kredı kartı ıcın gonderdım 1 ay ıcınde Hakem heyetıne falan gıtmeden gerı odedıler :)
En bozukta fınansbank ve işbank cıktı :) finans tehdıt ettı kredı kartını kapatırım dıye :D işbankta hala öducek2 aydır bakalım :)

baktınız ödemiyorlar, bilmem nerden kağıt veya talimat bekliyoruz diyorlar, icra takibi başlatın, deli oluyorlar öyle yapınca, gündüzden tüm müşteriler içerdeyken icra'dan gelmelerini istemezler değilmi:)

baktınız ödemiyorlar, bilmem nerden kağıt veya talimat bekliyoruz diyorlar, icra takibi başlatın, deli oluyorlar öyle yapınca, gündüzden tüm müşteriler içerdeyken icra'dan gelmelerini istemezler değilmi:)

Onlar ihtiyaclı kişilere , borcunu odeyemeyen gariplere , avukata verıp ıcra takıbı baslatıyorlar aslında gercekten de bunu yapmak lazım :)

Eşimin dayısı ve teyzesi avukat :D
Yarın ben bionlara da sorayım bu konuyu :D Olmazsa bankayı icraya verelım:D
öc almış oluruz :)

hocam akbanktan nasıl aldınız. hesap işletim ücretlerinide alabiliyor muyuz. ne yapmamız gerekiyor

evet akbank gercekten hakem heyeti kararına saygılı aksatmıyo bu şekilde hesap işl. ücreti almıstım ordan hemde 2 kez :D işbanka gelince daha gecen hafta kredi kart aidatı aldılar aradım sikayet ettim naptıysam olmadı iade yapmıyolar ama hakem heyetine basvurucam

Son düzenleme:

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:29 ----------

Hocam 20.05.2015 te karar lehıme cıkmıs , karsı dava actıklarını yada bu saatten sonra acabıleceklerını sanmıyorum ...

şöyle yanlışbirbilgi var kararın çıktığı tarih değil o tebligatın karşı tarafa ulaştığı süre baz alınır. Yani tebliğin ne zaman ulaştığını öğrenmeniz lazım

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] abi bu kadar borcu ne yaptın sen bu arada dosya masrafı nedir?

sadece bunlar degil son 10 yildaki elektrik faturalarindaki kacak bedelleride hakem heyetine basvurup alabiliyorsunuz 3-5 ay arasinda

elektrik dagitim sirketinize gidip son 10 yilda benden alinan kacak kullanim bedellerininin dokumanini almak istiyorum diyorsunuz onlar veriyor onla beraber tuketici hakem heyetinw gidip basvuruyosunuz hakkinizi arayin arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri