Tüm animasyonlarımı satıyorum

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Editörlük İşleri

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
konudaki içeriklerin tamamı satılmıştır.
-Yeni şablon sparişleri alınır(finger family tarzı hazır proje dosyaları)
-Animasyon eğitimi verilir (after effects kullanarak nasıl animasyon yapabilirsiniz)
-yeni animasyon videolar hazırlanır.

6 yıldır prof after effects kullanıyorum bir çok filmin ve animasyonun post productionunda görev aldım.

Kesinlikle videoların tamamı sizin eseriniz olcak %100 özgün olacaksınız

Bu işte en iyi şuan little club geliyor. litle cluble aynı kalitede içeriklerim var .
içeriklerinizin kalitesi düşükse alsa kanalınız tutunamaz bunu hepimiz biliyoruz bu işe girecekseniz kaliteli videolarla çalışın derim.

8 adet bölüm şuan hazır bölüm uzunlukları 1-3 dk arasında değişiyor. örnek videoları aşağıda paylaşacağım

https://vimeo.com/207146408
https://vimeo.com/206612194

şifre 1234569887

bunun dışında 40 adet finger family videosuda hazır elimde mevcuttur.

hepsini satıyorum bütün videolar tek seferde satılacaktır teker teker satış yoktur.

finger family videolarıda oldukça fazla izlenir dediğim gibi littleclub de bu işe finger familyle gelmiştir

bu 8 adet videonun toplam uzunluğu 12 dk civarında.

8 adet 1 er 2 şer dakikalık video yüklemeyin ard arda koyup 8 tane 12 dk lık video yapın reklamları bol bol koyun bütün kanallar bu şekilde yapıyor .kitle tutma açısından

spiderman elsanın bbgsi ülkeden kanal kitlenizin ülkesine göre değişir amerika ve ingiltere tutturursanız 20tlye kadar çıkar dünya geneli 10tl civarıdır
finger family bbgsi ise yine amerika ve ingiltere izletebilirseniz 8tl civarıdır. dünya genelinde 4 5 tl civarıdır.
spiderman elsa

bölüm 1: Uçak düşüyor
bölüm 2: dalton kahramanlar
bölüm 3: sakız makinesi
bölüm 4: joker fare şakası
bölüm 5: spiderman balık avında
bölüm 6: sakız makinası alfabe
bölüm 7: doğum günü
bölüm 8: elsa kitap okuyor.

finger family
1: sayılar
2:toplar
3: meyveler
4: hayvanlar
5:kalemler
6:alfabe
7:dondurma
8:şekiller
9:minyonlar
10:frozen spiderman
11:yumurta
12:ayı tedy
13:lolipop
14:dondurma
15:buz dondurma
16:arabalar
17:jely bonlar
18:evler
19:şirinler
20:peppa pig
21:sünger bob
22:sevimli kahramanlar
23:dora
24:kayu
25:shrek
26:gumbal
27:angry bird
28: buz devri
29: balonlar
30:sevimli kahramanlar

yaklaşık 15 20 tane daha var

bunlara ek olarak finger family hazırlamanız için özel after effects projeside veriyorum ses ve görüntü hepsi hazır bir şekilde video olarak size veriyor siz sadece 5 tane resim bulun yeterli resimleri after effectse atın render tuşuna basın tamamdır.

arkadaşlar neden satıyorum çünkü çok acil para lazım youtubede bu içeriklerle izlemeyi bilen herkes kazanır . 1 haftada parasını çıkartırsınız
dilerseniz spiderman için bölüm desteğide sunrarım devamlı yeni bölümler sağlarım senaryoyu verin yeterli yada bende kendim fikir üretebilirim.

seslendirmeyi kendi yapacaklar için yeni bölümlerin fiyatları daha uygun olacaktır.

küçük resimler hazırlanmıştır

ld9y9p.jpg

37Pa29.jpg

Tamamının fiyatı 8000tl den 6000tlye düşüyorum alacak arkadaşa satış sonra destek te verilir. finger family kullanımı için proje eğitimi verebilirim. spiderman için yeni bölüm takviyesi yapabiliriz.

tüm proje dosyası ve metaryaller verilecektir. daltonlar bölümünün 3d tasarımı yeni bölümlere müsait olarak tasarlanmıştır seri yeni bölüm üretebilirim
proje dosyasından bir foto
1LrkLD.jpg

bütün videoların küçük resim tasarımları hazır bir vaziyettedir.

Son düzenleme:
Fiyat çok çok iyi. Keşke bir ay sonra satsaydınız ben de alabildeydim:)

Daha önce de görüşmüştük.Spiderman vs Elsa videoları için uygun bir fiyat yaparsanız alabilirim.(8 adet video)

Fiyat çok çok iyi. Keşke bir ay sonra satsaydınız ben de alabildeydim:)

fiyat uygun hocam keşke müsait olsaydınız verirdim size. benimde içim gidiyor çok hevesliydim ama çok sıkıştım bu ara hayırlısı olsun

---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

Daha önce de görüşmüştük.Spiderman vs Elsa videoları için uygun bir fiyat yaparsanız alabilirim.(8 adet video)

evet hocam görüşmüştük sizinle anlaşabilirsek size vereyim

ıyı guzel hersey..
ama bana fıyatlar yuksek.
alıcının ısıne yarar dıye dusunuyorum

Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum?
Şimdi finger family videolarının sayısı önemli değil sonuçda tema hazır istediğin karakteri al eskilerin yerine koy ve yeni bir video elde ediyorsun, bunların haricinde 8 adet 2-3 dakikalık animasyonu mu 8000 liraya satıyorsunuz? yoksa ben yanlış mı anladım konuyu.

Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum?
Şimdi finger family videolarının sayısı önemli değil sonuçda tema hazır istediğin karakteri al eskilerin yerine koy ve yeni bir video elde ediyorsun, bunların haricinde 8 adet 2-3 dakikalık animasyonu mu 8000 liraya satıyorsunuz? yoksa ben yanlış mı anladım konuyu.

evet hocam finger family proje dosyası + finger family müziği + 8 tane animasyon +40 tane hazırlanmış fingerfamily
burda en çok parayıda animasyonlar getiriyor.

finger family hazır olabilir ama 1 tanesini şu vaziyette hazırlamak 1 saat alıyor resimlerin kesilmesi gerekli

fiyatı uygun tuttum hocam kaliteli bölümler hazırlıyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

ıyı guzel hersey..
ama bana fıyatlar yuksek.
alıcının ısıne yarar dıye dusunuyorum

evet hocam fiyat aslında uygun ancak tabi nekadar kazanmayı planladığınıza ve bütçenize göre fiyat yüksek gelebilir.
dediğiniz gibi alacak arkadaşın inş işine yarayacaktır

hayırlı satışlar fikirler güzelmiş .fiyat sadece spiderman elsa animasyonları için bile bedava.
geçenlerde bir animnasyon işimiz olmuştu bionluk ta birine saniyesi 15tlden yaptırdık çok basit birşeyler yaptılar. üstelik seslendirmedende ayrı para istiyorlar.

ortaya yazdığın demo yazısından hiçbir şey görülmüyor. koskoca sinema filmleri bile gösterim kopyasını şeffaf yazıyor :)

Hocam gerçekten çok iyi. Umarım güzel projelerde hayat bulur

Hocam gerçekten çok iyi. Umarım güzel projelerde hayat bulur

inşallah hocam görüşmeler devam ediyor. hayırlısı olsun

---------- Spam Engelliyici 23:46 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

peki bunlar youtubeda yayınlandımı acaba ?

bir tane spiderman ve fingerler paylaşıldı hocam şuan yotubede hiçbiri yok alan kişiye verilecek tamamı sadece 1 kişiye veriyorum satın alanıda konuya etiketleyeceğim.

Videolar çok kaliteli olmuş tebrikler. Birde videoların tamamını AE ile mi yaptınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri