Tüm hesaplarım (YTPARA, Kanal, Adsense, Skype, Mynet...) Çalındı

M
  • Kullanıcı Mesut.Mesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
M

Mesut.Mesut

Guest
Arkadaşlar dün akşam saat 22:32 de açmış olduğum konuyu görenleriniz vardır. http://www.ytpara.com/konu-disi/103224-tum-adsense-ve-kanallarim-calindi-acil-yardim.html

Bu yazışmaları yaptıktan kısa bir süre sonra YTPARA hesabım da (MesutMesut) bu ********lerin eline geçmiştir. Yani anlayacağınız tüm hesaplarım (YTPARA, Kanal, Adsense, Skype, Mynet...) bu kişilerin elinde şuan...

Skype [email protected] hesabımda ekli olan arkadaşlarım beni silsinler yeni skype için PM atmalarını rica ederim...

Forumdaki hesap şuan itibariyle banlandı sağolsun admin arkadaşlar el atmış sanırım...

önceki konuya [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] arkadaşımız "konu sahibinin istegi üzerine kilitlenmiştir..." diye mesaj atarak konuyu kapatmış. Ona mesaj atıp konunun kilitlenmesini isteyen de ben değilim...

VDS hesaplarım da bu kişilerin eline geçmiş hatta gün içinde yeni bir server kurulmasını istemişler skype üzerinden ve VDS şirketi de yeni server kurarark bu şahıslara vermiş. Oradaki hesabımı da iptal ettirdim yeni VDS teslim edecekler...

Sonuç olarak yarın Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu sadece kanal çalınmasından ziyade tüm hesaplarımın çalınmasını kapsıyor. İlla biryerlerden bu kişilere ulaşılacaklardır. Mynet mailden, skype üzerinden veya en basitinden burada dün fatihbaz arkadaşa mesaj atarken girilen IP den bile bu şahıslara ulaşmak çok ta zor olmasa gerek...

Konuyla alakalı dün gece itibariyle gerek buradan gerekse skype üzerinden gönderilen mesajlar bana ait olmadığını belirtmek isterim...

ÇOK ÖNEMLİ: Herkes kanal ve adsense hesaplarına 2. doğrulamayı ektinleştirsin...

Daha birçok şey yazacağım ama inanın bugün benim için ne kadar kötü geçti bilemezsiniz... Sadece bu olaylar değil manevi yönden kötü şeyler yaşadığım için çokta üsteleyemiyorum şuan ama yarın ilk işim adli mercilere konuyu intikal ettireceğim...

Herkes sağlıcakla kalsın... BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun hocam,pm ile bildirdim ama buradanda yazayım.bana ne pm ile nede başka şekilde gelen özel bi istek,mesaj yok ortada.hesabı kullanan kişi konuyu rapor etmiş,o an bende müsayittim ve raporu görünce iyi madem,adam hesapları kurtarmış diyip konuyu kapadım.benle arasında geçen bi konuşma filan yok ortada yani.

Resmen uzerine darbe girisimi oluyo kardesim. gecmis olsun

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle geçmiş olsun hocam,pm ile bildirdim ama buradanda yazayım.bana ne pm ile nede başka şekilde gelen özel bi istek,mesaj yok ortada.hesabı kullanan kişi konuyu rapor etmiş,o an bende müsayittim ve raporu görünce iyi madem,adam hesapları kurtarmış diyip konuyu kapadım.benle arasında geçen bi konuşma filan yok ortada yani.

Anladım hocam... Ama yinede bu şahısların benim hesabıma giriş yaptıkları IP bilgileri site yöneticilerin ulaşabileceği biryerlerde vardır diye tahmin ediyorum...

Konuyla alakalı admin arkadaşların bana yardımcı olmalarını PM ile irtibata geçmelerini rica ederim.

Sadece adsenseler ile kalmış olsa belki savcılıkla sonuç alınamazdı. Ama adamlar utanmadan mail ve forum bilgilerini bile çalmış. Savcılık mutlaka ama mutlaka ilgilenecektir. En yakın zamanda bulurlar.

İsmini cismini bulduğunuzda burdan da ifşa edin ki hocam başkaları yanmasın

Teşekkür ederim...

Resmen uzerine darbe girisimi oluyo kardesim. gecmis olsun
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorma kardeşim... Darbe ki ne darbe dün geceden beri yaşadıklarımı anlatsam YOK ARTIK dersiniz... Sadece bu olaylar değil manevi ve maddi olaylar beni bugün çok yıprattı... Darbe üstüne darbe...

Teşekkür ederim...

---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 19:00 ----------

Sadece adsenseler ile kalmış olsa belki savcılıkla sonuç alınamazdı. Ama adamlar utanmadan mail ve forum bilgilerini bile çalmış. Savcılık mutlaka ama mutlaka ilgilenecektir. En yakın zamanda bulurlar.

İsmini cismini bulduğunuzda burdan da ifşa edin ki hocam başkaları yanmasın

İnşallah bulsunlar ki bundan sonra kimsenin başı yanmasın...

Hatta şuan buradan yazdıklarımı okuduğuna da eminim... Bulundukları taktirde buradan ifşa edeceğim.. gerçi bulunurlar ise zaten gereken cevabı adli merciler verecektir...

Dün birkaç kişi yazdı ve benimde araştırmalarım oldu ama tam olarak bir cevap bulamadım...

Şimdi adsenselerdeki ödeme bilgileri 19.07.2016 tarihinde değiştirilmiş olsa. Ödemeler değiştirilen hesaplara mı yatar yoksa eski hesaba yani benim hesaplarıma mı yatar?

Yorumlardan ziyade ödeme bilgisini bu tarihlerde değiştiren arkadaşlar varsa yaşadıkları tecrübeleri yazarsa sevinirim...

Bazı arkadaşlar ayın 15 inden sonra yapılan değişiklikler bir sonraki ay için geçerli olur diye yorumlar yazmış ama kesin bir sonuç yok... :(

En azından Haziran ayına ait ödemeleri alırsam beni gerçekten çok rahatlatacak. Ne kadar ödeme vardı diye soracak olanlar vardır 5 hane demem yeterli olur sanırım...

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Dün birkaç kişi yazdı ve benimde araştırmalarım oldu ama tam olarak bir cevap bulamadım...

Şimdi adsenselerdeki ödeme bilgileri 19.07.2016 tarihinde değiştirilmiş olsa. Ödemeler değiştirilen hesaplara mı yatar yoksa eski hesaba yani benim hesaplarıma mı yatar?

Yorumlardan ziyade ödeme bilgisini bu tarihlerde değiştiren arkadaşlar varsa yaşadıkları tecrübeleri yazarsa sevinirim...

Bazı arkadaşlar ayın 15 inden sonra yapılan değişiklikler bir sonraki ay için geçerli olur diye yorumlar yazmış ama kesin bir sonuç yok... :(

En azından Haziran ayına ait ödemeleri alırsam beni gerçekten çok rahatlatacak. Ne kadar ödeme vardı diye soracak olanlar vardır 5 hane demem yeterli olur sanırım...

Geçmiş olsun hocam o kadar bilgi nasıl çalında, keylogger falan mı yedin antivirüs programı kullanmıyormusun ?

adsenseleri alan kişi sizin ekli olan banka hesaplarını direk kaldıracağı için maalesef ödeme alma gibi şansınız yok. çok geçmiş olsun can sıkıcı bi durum

Geçmiş olsun hocam o kadar bilgi nasıl çalında, keylogger falan mı yedin antivirüs programı kullanmıyormusun ?

Antivirüs programı var tabiki ama dediğiniz gibi keyloger veya başka yol ile tüm bilgiler çalındı... Artık nasıl oldu onu bilişim suçları inceleyecek... Sadece mail çalınma olayı değil çünkü.. İlla bulunması lazım..

Teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

adsenseleri alan kişi sizin ekli olan banka hesaplarını direk kaldıracağı için maalesef ödeme alma gibi şansınız yok. çok geçmiş olsun can sıkıcı bi durum

:( Çok can sıkıcı...

Teşekkürler...

dünde yazdım ama hala bazıları sizi boşa umutlandırıyor.
adam sizin ödeme hesabını zaten direkt kaldırmıştır. Ayrıca ayın 15 i olayı diye bişey yok. Şuan 20 si yazıyor ve demek istedikleri 20 sinden önce hesabınızı tanımlayın yoksa aynı ay içinde yetiştiremeyiz demek istiyorlar ama yetişiyorda. Ödemeyi unutun.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

ayrıca hiç vakit kaybetmeden elinizdeki bilgilerle hemen savcılığa başvurun. Kredi kartlarınızı falanda kontrol edin bilgileri çalınmış olabilir. Eğer bilginiz dışında işlem varsa hemen bankanızı arayıp kartı iptal ettirin. Ters ibrazda bulunun.

Antivirüs programı var tabiki ama dediğiniz gibi keyloger veya başka yol ile tüm bilgiler çalındı... Artık nasıl oldu onu bilişim suçları inceleyecek... Sadece mail çalınma olayı değil çünkü.. İlla bulunması lazım..

Teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

:( Çok can sıkıcı...

Teşekkürler...
Hocam vdsler baştan kurulmuşsa trojan, keyloggerların vs. silinip delillerin yok edilmesi içindir. Kullandığınız pcnin harrdiskinide formatlamayın bilişim suçlarına teslim edin, kendiniz yeni bir harddiskle yada yeni bir pcyle devam edin.

Geçmiş olsun kısa sürede atlatırsın umarım..

Geçmiş olsun. Bence pc nize dokunmayın bilişim suçlarına başvuracaksanız. Hangi programmış, hangi dosyaymış, ip kayıtları vsvsv. silinmemesi açısından önemli.

dünde yazdım ama hala bazıları sizi boşa umutlandırıyor.
adam sizin ödeme hesabını zaten direkt kaldırmıştır. Ayrıca ayın 15 i olayı diye bişey yok. Şuan 20 si yazıyor ve demek istedikleri 20 sinden önce hesabınızı tanımlayın yoksa aynı ay içinde yetiştiremeyiz demek istiyorlar ama yetişiyorda. Ödemeyi unutun.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

ayrıca hiç vakit kaybetmeden elinizdeki bilgilerle hemen savcılığa başvurun. Kredi kartlarınızı falanda kontrol edin bilgileri çalınmış olabilir. Eğer bilginiz dışında işlem varsa hemen bankanızı arayıp kartı iptal ettirin. Ters ibrazda bulunun.

Kredi kartı kullanmıyorum daha doğrusu sanal kart kullandığım için problem yok sanırım...

Hocam vdsler baştan kurulmuşsa trojan, keyloggerların vs. silinip delillerin yok edilmesi içindir. Kullandığınız pcnin harrdiskinide formatlamayın bilişim suçlarına teslim edin, kendiniz yeni bir harddiskle yada yeni bir pcyle devam edin.

vds dediğiniz gibi delillerin silinmesi için iptal edilmiştir...

Tüm hesaplara giriş olduğu için bilişim suçları bunları kolay bulmalı diye tahmin ediyorum ama uğraşırlar mı orası muaamma :(

Kredi kartı kullanmıyorum daha doğrusu sanal kart kullandığım için problem yok sanırım...

vds dediğiniz gibi delillerin silinmesi için iptal edilmiştir...

Tüm hesaplara giriş olduğu için bilişim suçları bunları kolay bulmalı diye tahmin ediyorum ama uğraşırlar mı orası muaamma :(
Hocam sadece mail hacklemeye bile 6 ay ceza veriliyo, sizin bütün hesaplarınız gitmiş, fazla zaman geçirmeden başvurun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri