Tüm kanallar da aynı sebepden dolayı para kazanma gitmiş

• Kullanıcı Mertbalci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Mertbalci

Kayıtlı Üye
Merhaba yaklaşık 25 kanal aynı sebepden para kazanması kapatılmış.

Sebep olarak şu yazıyor hepsinde;

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer xxx adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.

Şimdi tüm kanalları silmelimiyim nasıl yapabilirim acaba?

xxx adlı kanalını kökten sil gmaille birlikte sonra diğerlerini google plusa bağla.24 saat bekle plus bağlantıyı kes. Açılmazsa tekrar bağla 12 saat bekle tekrar kes. Alt kanalsa forumda 1 kişi biliyor yöntemini 50 kağıt istiyor kanal başı :)

Adsenseye bağlı bir kanalından yaklaşık olarak 5 - 6 tane dünya geneli alır isen kanalın para kazanması kapatılıyor. Aynı adsenseye bağlı kanallarda etkileniyor. Sorunlu kanalı silmelisin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xxx adlı kanalı gmaili ile beraber silip diğer kanalları g+ yöntemiyle para kazanmasını açabilirsin.

garanti olsun diye sorunlu olan xxx adlı kanalında g+ ile para kazanmasını açıp öyle sil bence.

xxx adlı kanalını kökten sil gmaille birlikte sonra diğerlerini google plusa bağla.24 saat bekle plus bağlantıyı kes. Açılmazsa tekrar bağla 12 saat bekle tekrar kes. Alt kanalsa forumda 1 kişi biliyor yöntemini 50 kağıt istiyor kanal başı :)

xxx adlı kanalı sildim. Diğer 24 kanalda şimdi tam olarak ne yapmalıyım. Hepsi zaten farklı bir gmail ve g+ hesabı var.

kardeş içini ferah tut ana kanalsa kanallarn açılıyor yenıden para kazanmalar..

Sorunlu kanal alt kanalmış arkadaşlar. Ama ben ana kanalından sildim ve sorunlu kanala girince "Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor." yazıyor.

sorunlu gmaili vs uçur geçmiş olsun

Sorunlu kanal kapandı ancak gmaili uçuramıyorum. Bunun başka bir çözümü var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri