Tüm Kanalları Birdenbire Kapatılanlar

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlarda sık sık bazılarından "Tüm Kanallarım Kapatıldı" gibi mesajlar geliyor.Kanallarının hepsinin aynı anda kapatılan arkadaşlar burada bize bilgi verseler, biz de ona göre davransak aynı duruma düşmeyebiliriz düşüncesindeyim.Hergün acaba bizim de kanallarımız kapatılacak mı korkusuyla yaşıyoruz :mad:

vallaha aynen bende korkar oldum bı gun acıcam hıc bırı kalmıcak dıye bu ısın aslı nedır neden oluyor kımısı vds den dıyor da tam aslı nedır

Kanallarınızın ayarlarını tam yapınız ekikettir başlıktır kategorisidir vs. Botlarla eklediğiniz videolara iyi bakın etiketsiz acıklamasız videolarda kapanmasına sebep olabiliyor. Zaman buldukca her eklediğiniz videoya ekstra 1 etiket atın otomatik etiketten. 1 kanalınız incelenirse o ip den girilen tüm kanallar gidiyor. Bunlara dikkat ederseniz hiçbir sorun olmuycaktır.

Eyvallah batuhan hocam.
Kanallarınızın ayarlarını tam yapınız ekikettir başlıktır kategorisidir vs. Botlarla eklediğiniz videolara iyi bakın etiketsiz acıklamasız videolarda kapanmasına sebep olabiliyor. Zaman buldukca her eklediğiniz videoya ekstra 1 etiket atın otomatik etiketten. 1 kanalınız incelenirse o ip den girilen tüm kanallar gidiyor. Bunlara dikkat ederseniz hiçbir sorun olmuycaktır.

ben subet 15de basladım 6 kanalım vardı 5 tanesı praakazanam kapandı. hırs ettim 25 kanal acdım toplam gunluk 20 $ 30$ kazanmaya basladım bu ay 10 turkce kanal acdım ordanda 5 10 arası gelkıyor cok sukur. yukleyin arkadaslar youtube cöplük olsun. ne buluyorsanıyız yukleyın. ben öyle yapıyorum

Hocam peki diyelim bir youtube kanalından video çekmeye başladık bu videolar da aynı olacagı için diyelim kanal kapandı.Diğer kanallara etkisi ne olur? Yukarda batuhan hocamın söylediği hususlar çerçevesinde soruyorum??
ben subet 15de basladım 6 kanalım vardı 5 tanesı praakazanam kapandı. hırs ettim 25 kanal acdım toplam gunluk 20 $ 30$ kazanmaya basladım bu ay 10 turkce kanal acdım ordanda 5 10 arası gelkıyor cok sukur. yukleyin arkadaslar youtube cöplük olsun. ne buluyorsanıyız yukleyın. ben öyle yapıyorum

ustam ben onların hiç birini dusun muyorum. hiç bir zamda her videoyle tek tek ılgılenmedım . ılgılenemeden. gunde 10 kanala 100 200video yukluyorum . hangi video ıle ugrasım tek tek. bir cok videomda sadece baslık var. 3 5 izlenende var 50 100bin izlenede sansa kalmıs. ne buluyorsanız yukleyın bol bol kanal acın.

Botla yükleme yapıyorum da sıkıntı olur diye endişe ediyorum.Bir kanal kapansa neyse de hepsi bir anda kapanırsa evlat acısı gibi :D
ustam ben onların hiç birini dusun muyorum. hiç bir zamda her videoyle tek tek ılgılenmedım . ılgılenemeden. gunde 10 kanala 100 200video yukluyorum . hangi video ıle ugrasım tek tek. bir cok videomda sadece baslık var. 3 5 izlenende var 50 100bin izlenede sansa kalmıs. ne buluyorsanız yukleyın bol bol kanal acın.

Mesele sağ çıkıp çıkmama değil.Karanlığa kurşun sıkmayalım diyorum.Son zamanlarda aynı anda kanalları kapatılan arkadaşların sayısı çığ gibi büyüyor.Yarın foruma "Tüm kanallarım Kapatıldı" yazmayalım diye bunları soruyorum :)
sabaha sag cıkacagızmı...

kadere kısmet ustam benım 5 kanalım kapandı demısdım . sana yeminle 1tane bile uyarım yoktu 5 kanaldada. şansımıza kadareımıze kalmıs yarın nolacagı. buyutmeye gerek yok. 1 kpanır can acır ama 10 tane acılır fark kapanır. olan youtubenın sunucularına olsun ustam sana bişey olmasın..:)

mesela bu aksam 18gb video yüklüyorum. film kanalı acdım kanalın birini hortumlyorum 200video 18gb youtube dusunsun..

Dalımızı kıranın ağacını keseriz! Bütün kanallar kapandıysa tekrar aç yapcak bişiy yok sorgulama devam dutmak yok :)

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyorsunuz yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri