Tüm Kanallarım Dünya genelinden para kazanma kapatıldı napıcam?

• Kullanıcı adsenseci16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
İkiniz de tecrüblisiniz şunu sormak istiyorum. Kanala dünya engeli geldi gitti kanalın para kazanması bu kanalı silsek bile adsenseye bağlı kanalların para kazanması da gidecek mi

muhtemelen gitmeyecek. çünkü sorunlu kanalı kökten sildiğiniz için adsenseyi rahatsız eden durum ortadan kalkacak ve diğer kanalları bağlayan bi durum olmayacak..

bunun kesin bi garantisini veren olur mu bilmem ama, ben gitmeyecek cevabını söylememdeki neden:

yaklaşık 3 hafta önce diğer adsenseye bağlı bir kanalda benzer şekilde dünya engeli geldi ve kanalı bahsettiğiniz gibi herşeyiyle sildim.. şuanda diğer kanallarda sıkıntı yok kazandırmaya devam ediyor.

herkesin tecrübesi kendisine. ilk mesajında karşıdakini cahil yerine koyup atarlı sözlerle mesajımı alıntılamasaydın bu tartışmayı yapmamış olurduk. benim 9 yıllık tecrübem yok ama 6 adsense idare ediyorum ve bildiğim tek şeyde arkamda youtube tarafından mimlenmiş, para kazanması kapatılmış,teliften kapanmış vs. kanal bırakmamak.
tekrar söyliyeyim eğer değeceğine inanıyorsanız bu tarz, silip geri döndürme işlemlerini uygulayın.
ama çoğu zaman yeni ve temiz kanal açmak en mantıklısıdır :) evdeki bulgurdan olmayın sonra
Hocam adsensede hic kanal silmeyip 6 aylik surenin dolmasini beklediginiz oldumu? Tam 6 ayda aciliyormu para kazanma tekrardan?

Hocam adsensede hic kanal silmeyip 6 aylik surenin dolmasini beklediginiz oldumu? Tam 6 ayda aciliyormu para kazanma tekrardan?

tek videolu bir kanalıma telif geldi 6 ay sonra kanal tekrar temiz durumuna geri dönmüştü yani +15 dk sı falan geri geldi ama para kazanması giden kanalı hiç durdurmadım o kadar süre.

tek videolu bir kanalıma telif geldi 6 ay sonra kanal tekrar temiz durumuna geri dönmüştü yani +15 dk sı falan geri geldi ama para kazanması giden kanalı hiç durdurmadım o kadar süre.

Yuksek aboneli bi kanalim silmeye kiyamadim 3 ay gecti 3 ayi kaldi ondan sordum hocam sagol yinede. bekliyorum bi umut..

İkiniz de tecrüblisiniz şunu sormak istiyorum. Kanala dünya engeli geldi gitti kanalın para kazanması bu kanalı silsek bile adsenseye bağlı kanalların para kazanması da gidecek mi

para kazanma işaretiniz yeşilden kırmızıya dönmüş tüm kanallar tehlikedir. eğer halen yeşil ise sadece kırmızı olan kanalları silmeniz yeterli.

Yuksek aboneli bi kanalim silmeye kiyamadim 3 ay gecti 3 ayi kaldi ondan sordum hocam sagol yinede. bekliyorum bi umut..

bekleme derim, ben 1 sene bekledim açılmadı. hatta adsense yeni bağladığım kanaların sayımını bile yapmadı. kanalı sildim yine boş sonunda maili sildim birden motor çalışmaya başladı. yani illada silecen sorunlu kanalı illada silecen malesef bu böylee. he sorunsuz kanalar dersen onların açılıyor 6 ay sonra yani sorunlu kanaldan dolayı para kaznamalar gitmişse.

bekleme derim, ben 1 sene bekledim açılmadı. hatta adsense yeni bağladığım kanaların sayımını bile yapmadı. kanalı sildim yine boş sonunda maili sildim birden motor çalışmaya başladı. yani illada silecen sorunlu kanalı illada silecen malesef bu böylee. he sorunsuz kanalar dersen onların açılıyor 6 ay sonra yani sorunlu kanaldan dolayı para kaznamalar gitmişse.

hocam 6 ay geçince para kazanmayı açın diye mail attışmıydınız? zaten tek kanal vardı hocam adsensede. 3 ay beklemişim 3 ay daha bekliycem tabi kanal kapanmazsa o süre zarfında. forumdaki arkadaşlardan adsense ve kanallar satın aldım onlarla devam edicem. onu bekleticem bakalım ne olucak? çok uğraşmıştım vede çok ekmeğini yemiştim o kanalın silemem yani bekleyeceğim.

hocam 6 ay geçince para kazanmayı açın diye mail attışmıydınız? zaten tek kanal vardı hocam adsensede. 3 ay beklemişim 3 ay daha bekliycem tabi kanal kapanmazsa o süre zarfında. forumdaki arkadaşlardan adsense ve kanallar satın aldım onlarla devam edicem. onu bekleticem bakalım ne olucak? çok uğraşmıştım vede çok ekmeğini yemiştim o kanalın silemem yani bekleyeceğim.

valla ben ne kanalar sildim gözlerim yaşlı. daha doğrusu ne kanal sildim diyim öyle çok kanal çalışan biri değilim. emek vermeye çalışıyorum. bi ağrıza oluncada haliyle pis koyuyuor. ama çürük kangrenli bölgeyi kesmedende işler yoluna malesef girmiyormuş bunu öğrenmiş oldum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri