Tüm Kanallarım Para kazanmaya kapandı

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
biraz önce bir adsensemde, daha doğrusu en iyi adsensemde tüm kanallar para kazanmaya kapandı
Bu kanalların hepsi Alt kanaldı, toplamda 15 kanaldı
Ben bu kanalları plus sayfalarıyla birlikte kökten sildim
Sizce Parasını alırmıyım

öncelikle geçmiş olsun! bugun bn de kısmi vurguna ugradım dostum.sen gece dediğimi bidaha düşün böyle gitmez bu iş :(

Geçmiş olsun, Kökten temizlik her zaman iyidir. "Paranı ALIRSIN"

%20 civarı bir kesinti ile paranızı alırsınız hocam. Keşke silmeden önce kanllarınızdaki videoları başka bir kanala yedekleseydiniz

çoğu kişide kesinleşene yansıyor..
umarım size de yansır..

Öncelikle geçmiş olsun sanıyorum ki hemen sildiğin için büyük miktarını alacaksın.

Gece video basıp sabaha kalktığında mı kapanmıştı para kazanmaların. Muhtemelen birçok dünya geneli yedin. Sebebinde ne yazıyordu öğrenebilir miyiz? Yoksa durduk yere mi kapandı para kazanmalar, yani video yüklemeden?

Geçmiş olsun, Bu konuyla ilgili herkesin tecrübesi farklı. Geçtiğimiz ay benimde bütün kanalların para kazanması kapanmasına rağmen %40'lık kesinti oldu. Eğer para kazanmaya sebep olan kanal en iyi kazandığın kanal değilse aşağı yukarı böyle bir kesinti yaşarsın sende dostum.

hocam 700 lira yalan oldu benim
alamadım

bin lira gelecekse 200 lira gelir

---------- Mesaj saat 17:17:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:16:21 civarında gönderildi. ----------

kesinleşeni alır o ayrı mesele tabi :D

valla daha önce alt kanalları kapanan arkadaşlar vardı
onlar silip parasını almışlardı
sizde duurm tam olarak nedir, cidden merak ettim
sizin alt kanalmıydı
ve kanallarınız para kazanmaya kapandıktan sonra nekadar süre içinde sildiniz kanalları yada kanalları beklettinizmi

para kazanma kesinleşmemişti ,
40 küsür kanaldı , kesinleşmeye 2-3 gün kala kapandı
700 kesinleşmesi gerekirken 100 küsür kesinleşti

Öncelikle geçmiş olsun sanıyorum ki hemen sildiğin için büyük miktarını alacaksın.

Gece video basıp sabaha kalktığında mı kapanmıştı para kazanmaların. Muhtemelen birçok dünya geneli yedin. Sebebinde ne yazıyordu öğrenebilir miyiz? Yoksa durduk yere mi kapandı para kazanmalar, yani video yüklemeden?

Ben çok titiz çalışıırm
bu kapanan kanallarım birinci adsensedeki kanallarım en son şubat ayında bu adsenseye kanal bağlamıştım, toplamda 15 kanal vardı
sebep gösterilen kanal böyle tertemiz, içinde en ufak ne bir telif var nede dünya engeli falan

ayrıca benim çalışma şeklim farklı
ben kanalların para kazanmasını etkinleştrmeden yükleme yaparım, bu esnada dünya engeli eşleşen veren videoları temizlerim, kanallarda temiz videolar oldumu, ondan sonra para kazanmayı açarım ve ben bir kanalın para kazanmasını etkinleştrdikten sonra daha o kanala hiç yükleme yapmam
bu kanallar şubatta açtığım kanallardı
inanılmaz getirisi vardı

Ben para kazanma kapatıldığında silmemiştim.
Paramın büyük kısımı gitmişti ne yazıkki. ancak daha sonra öğrendiğim kadarı ile alt kanalları silince parasını alabilirMUŞuz. net bir bilgi değil ama işte duyduk öyle

güzel kardeşim
ben sana diyorum ki senin kanallar kapandı ya
bu kanalları nekadar süre içinde sildin, bunu öğrenmek istiyorum ben

Ben çok titiz çalışıırm
bu kapanan kanallarım birinci adsensedeki kanallarım en son şubat ayında bu adsenseye kanal bağlamıştım, toplamda 15 kanal vardı
sebep gösterilen kanal böyle tertemiz, içinde en ufak ne bir telif var nede dünya engeli falan

ayrıca benim çalışma şeklim farklı
ben kanalların para kazanmasını etkinleştrmeden yükleme yaparım, bu esnada dünya engeli eşleşen veren videoları temizlerim, kanallarda temiz videolar oldumu, ondan sonra para kazanmayı açarım ve ben bir kanalın para kazanmasını etkinleştrdikten sonra daha o kanala hiç yükleme yapmam
bu kanallar şubatta açtığım kanallardı
inanılmaz getirisi vardı

İşte bu şekilde olunca çok kötü bir durum ortada sebep yok kaynağını bilemiyorsun. Çoğu zaman şans faktörü de etkili galiba sistemlerine takılıp takılmama olayı takıldığında tertemiz de olsa eski de olsa uçuruyorlar kanalı.
Neyse umarım kurtarırsın paraları kanal gitti bari birikimlerin gitmesin.

Silme işlemini kökten ve doğru şekilde yaptı isen o kayıp para sonraki aylarda muhakkak hesabına yansır.

Silme işlemini kökten ve doğru şekilde yaptı isen o kayıp para sonraki aylarda muhakkak hesabına yansır.

zaten alt kanalları kökten silme plus sayfasıdır

yani alt kanalları plus sayfalarıyla birlikte sildinmi alt kanalı kökten silmiş oluyosun

vallahi bence bu işte en önemli olan şey kanalları nezaman içinde sildiğindir
yani sonuçta bu işi yapan youtub robotlarıdır
bence kanallar nekadar ayakta kalırsa okadar kötü
ben bana mal geldi ve 10dk içinde kanalları kökten sildim

---------- Mesaj saat 15:38:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:31 civarında gönderildi. ----------

Öncelikle geçmiş olsun. Kanalların para kazanmasına sebep olan hangi kanalsa öncelikle o hesabı kökten sil. Sonra http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html buradaki konuma bir göz at istersen. Zaman kaybetmeden incelersen iyi olur çünkü silinen hesapları 72 saat içinde geri açman lazım.

kardeşim bişey soracam
ben şimdi benim bu gmailleri nezaman açtım tarihlerini unutum
gmail geri açma için ne tür sorular soruyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri