Tüm Kanallarımı Partnerden Atıldı

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

garbiyar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar çizgi film kategorisinde bulunan tüm kanallarım Awesomeness tarafından partnerlikten çıkarıldı. Uyarı, telif vs hiç birşey yoktu bu güne kadar kazanılan paraları geri alabilir miyim acaba?

Awe dışında alıyorsun da Awe atılmayan kanalın bile parasını vermiyor ki bunun vereceğini hiç sanmıyorum. Ama sen yine de olayın peşine düş.

Benim de 9 kanalın 4 ünü atmış. 2 si çizgi film 2 si filmdi. 2 aydır onlara para kazandırdım ya. Allah belalarını versin.

abovv 142 dolar benim şuan çizgi film kanalım bari 145 dolar olsada öyle atsalar belki bir umut olur almak için...

Beyler sabredelim, Aksam serkan reiz cok guzel haberler verdi. Artik awe ye falan muhtac olmicaz.

Partnerlige büyük ihtimal anlasmayi okumadan kabul ediyorsunuz. Kim bilir ne gibi haklariniz varda bilmiyorsunuz iyice arastirmak lazim.

Belki haklilar belki siz haklisiniz sonucta size ait olmayan emeklerden kazaniyorsunuz...

Benim düsünceme göre en iyi partner Adsense... Adsense hep ödüyor

Awe çok şerefsiz benim kanalımı 5 günce çıkarmamıştı 4. gün videoların para kazanmalarını kapattım 5. gün çıkardı aç gözlüler :)

Neyse geçmiş olsun.

benim kanallarıda atmışlar,videoların hepsi ünleme düştü,ünlemden kurtarabilsem adsense bağlıyacam ama bi türlü ışıklar yanmıyor,videoları kararttım yinede olmadı,kazançları güzeldi,varmı ünleme düşen videonun ışıklarını yakabilen:cool:

Allahsiz awe terse yatıracak herkesi zaten serkan üstat awenin karıştığını soylemisti.

ya madem atıcan baştan almıcan bu partnerler bizle oyun oynuyor

Adamlar neden almasın ki hocam.Kanalı alıyorlar 2 ay sonra paranı vermeye baslıcaz diyorlar.2 ay senin filmlerinden,cizgi filmlerinden parayı cukkalıyor sonrada sana pay vermemek icin seni sutluyor.
Sonrada gelsin sıradaki kanallar.Görünmesede sistem bu.İlerde herkez görür.

Akşam üzeri ilk network konumuzu sizler için açıp Başvuruları alacagız arkadaşlar.Bu atılan kanallarınızıda bi bakarız uygunsa alırız partnere.İşler bitmek üzere inşallah akşama doğru yada akşam duyurusu yapılır 1.Networkün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri