Tüm Partnerlere Sp@m icin Mail Aticam

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Tüm Partnerlere tek tek mail atmak istiyorum millet. Telif gelirse ne olacagini, kapanirsa ödeme yapilacak mi vs. tüm sorulacak sorulari yazicam. Belki aralarindan belli sartlar ile olum dönüs yapanlar olur. Denemekte zarar yok :)

Sizden istedigim bilgidiginiz Partnerleri ve bulabiliyorsaniz mail adreslerini yorum olarak yazar misiniz? Bana hangi partnerin nasil dönüs yaptigini da buraya yazicam.

Son düzenleme:
Tüm Partnerlere tek tek mail atmak istiyorum millet. Telif gelirse ne olacagini, kapanirsa ödeme yapilacak mi vs. tüm sorulacak sorulari yazicam. Belki aralarindan belli sartlar ile olum dönüs yapanlar olur. Denemekte zarar yok :)

Sizden istedigim bilgidiginiz Partnerleri ve bulabiliyorsaniz mail adreslerini yorum olarak yazar misiniz? Bana hangi partnerin nasil dönüs yaptigini da buraya yazicam.
bence spam alan partner bulursan ya kendine saklarsın yada hubluk alıp kanal alımı yaparsın:)

güzel fikir formca desteklenmeli ve hedefe ulaşilmali kaybedecek bişeyimiz kalmadı .

ödeyeceğiz demeleri de yeterli olmuyor ki, çoğu sözünü tutmuyor. kimi 2-3 ay ödüyor. onlarca kanalı bünyesine aldıktan sonra ödemelere çöküyor.

bence spam alan partner bulursan ya kendine saklarsın yada hubluk alıp kanal alımı yaparsın:)

Hubluk almam vaktim yok o tarz birseyle cok fazla kanal yapan birisi de degilim. Yari özgün calisiyorum zaten bircok arkadas bilir. Kendime saklama konusunda da söyle söyliyim zaten suan hicbir partnerin 200-300 kanal kabul edecegini sanmam. Agir sartlari olacaktir diye düsünüyorum ben hertürlü sarti karsilayip ayda 2 kanal soksam yeterli gerisi sizin olsun.

---------- Spam Engelliyici 23:59 ---------- Önceki Mesaj 23:58 ----------

ödeyeceğiz demeleri de yeterli olmuyor ki, çoğu sözünü tutmuyor. kimi 2-3 ay ödüyor. onlarca kanalı bünyesine aldıktan sonra ödemelere çöküyor.

Hocam orasini bilemeyiz artik sans. Adam kabul ederim der etmez deneyip görmüs oluruz.

Denize düşen yılana sarılır misali :) Partnerlere hiç ama hiç güvenim yok. Partnere sokacağıma kanal yapmam ytyi bırakırım daha iyi.
Çalış çalış kanal yap partnere bağla sonra ödeme günü ya kanalı atsın veyahut paranın üstüne çöksünler
Hepsi aynı terhane..
Koskoca youtube,google kazık atıyor bize. Partnerlerden medet ummak çok saçma bence.

Denize düşen yılana sarılır misali :) Partnerlere hiç ama hiç güvenim yok. Partnere sokacağıma kanal yapmam ytyi bırakırım daha iyi.
Çalış çalış kanal yap partnere bağla sonra ödeme günü ya kanalı atsın veyahut paranın üstüne çöksünler
Hepsi aynı terhane..
Koskoca youtube,google kazık atıyor bize. Partnerlerden medet ummak çok saçma bence.

Hocam konu basliginda spam yaziyor. Ugrasmayip para kazanmaya calisiyoruz bu sekilde. Böyle seyler yasamak istemeyenler zaten özgün calisiyor. Bilincli yapanlar zaten kesin degil ya tutarsa, öderlerse diyerek yapiyor. Ödeme alamayinca da zaten spamdi deyip kenara cekilmeyi bilmek gerek. Kimse demesin ben render aldim onu, bunu yaptim emek verdim diye cünkü buna emek harcamak diyenler baska is görmemis insanlardir diye düsünüyorum.

durumlar baya kötü bırakma zamanı geliyo

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Hepsi aynı terhane..

kesinlikle haklısın hocam

partner tamamen boş muhabbet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri