Tüm videolarımda para kazanma sarı oldu

• Kullanıcı yavuzsc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yavuzsc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;
Özgün çocuk kanalımda bulunan tüm videolarda para kazanma geçen hafta sarı oldu. Yeni attığım videolarda yayınlanır yayınlanmaz sarıya dönüyor. Manuel incelemeye gönderdim oradan da red geldi. Ancak videolarda hiçbir sorun yok hepsi özgün, kendi çocuğum ile çektiğim videolar. Ne topluluk kuralı ihlali var ne telif kanalda hiçbir uyarı yok YT destege yazdım 10 gün oldu hala inceleniyor diyorlar.
Başına böyle bir şey gelen var mı acaba

Kanalınızı paylaşın sakıncası yoksa ona göre yardımcı olalım, vardır bir sıkıntı belli ki. Son zamanlarda çocuk kanallarına youtube'nin katı kurallar uygulaması söz konusu

2 ay öncesine kadar benimde birçok oyun videoma sarı dolar gelmişti attığım her videoya da sarı dolar geliyordu itiraz ediyordum bazen düzeliyor bazen düzelmiyordu. Sürekli itiraz ede ede 1 ayın sonunda para kazanmam gitti. Büyük ihtimal tesadüftür fakat forumda birisi de aynı şeyi söylemişti sarı dolara itiraz ede ede para kazanmam gitmişti diye.

eğer içeriğiniz çocuklar ile alakalıysa bunun olması normal. Bir çok kanalın para kazanmasından tut kanallarının kapanmasına kadar bir çok şey oldu.

YouTube çocuk kategorisini kaldırmanın peşinde deyim yerindeyse savaş açtı bu ketegoriye

çocuk sömürüsü iyice ardı arkası alınamaz hale geldi. youtube da bunun farkında. çocukluğunu yaşaması gerekenleri kamera karşısına koyup sürekli mesai harcatmaları o çocukların gelecekte büyük psikolojik sorunlar yaşamasına neden olacak. çocuk dediğin özgür olmalı, sağa sola çekiştirip hadi işimiz var çekim yapıcaz moduna sokulmamalı sadece içinden geldiği gibi yaşamalı hayatını ve tabi okuluna gidip gelmeli görev ve sorumluluk bilincini okulda ödevleriyle kazanmalı. eğer bu mantıkla sisteme yaklaşmışlarsa çocuk kanallarının günden güne patlaması muhtemel ve destekliyorum bunu da bi öğretmen olarak. çocuklar sömürülmemeli.

Bu kategoriye bitirecek YouTube kafasına koymuş bunu kaçarı yok

Kategori bitmez, arz ve talep meselesi, izleyicisi çok bu kategorinin. Ancak "sözüm meclisten dışarı" saçmasapan, çocukların gelişimine zararlı videolarla kanal tutturmaya çalışanlar var. Haliyle youtube titiz davranıyor ve piyango genelde büyük kanallara değil küçük kanallara vuruyor.

Bundan sonra alışın 4 ay sonra çocuk kanallarında reklamlar azalacak hatta tamamen durma noktasına da gelebilecek

Ne kategori biter ne de reklam azalır. Youtube ticari bir işletme kazancına bakar, arada ufak tefek kanallara yasak koyar, geçer gider.

Sarı video olayı başıma geldi ama tek tük onunda manuel ile çözdüm. Toplu bir sarı olay olmadı.

Arkadaşlar Merhaba;
Özgün çocuk kanalımda bulunan tüm videolarda para kazanma geçen hafta sarı oldu. Yeni attığım videolarda yayınlanır yayınlanmaz sarıya dönüyor. Manuel incelemeye gönderdim oradan da red geldi. Ancak videolarda hiçbir sorun yok hepsi özgün, kendi çocuğum ile çektiğim videolar. Ne topluluk kuralı ihlali var ne telif kanalda hiçbir uyarı yok YT destege yazdım 10 gün oldu hala inceleniyor diyorlar.
Başına böyle bir şey gelen var mı acaba

Bende kanalımı kontrol edeyim dedim her hangi bir sorun yok, sizin kanalda videolarda +18 içerik veya uyuşturucu barındıran sahneler var mı ondan kaynaklı olabilir

Cevaplar ve paylaşımlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar kanalda çocukla ilişkili en ufak bir sıkıntı yok bu konuda çok hassasız kendi çocuğumun izlemesini istemediğim hiçbir videoyu çekmiyorum. Genelde oyun oynuyoruz birlikte. Endişesi olan arkadaşlara katılıyorum çok kötü örnekler var. Çocuğu ağlatan kızdıran saçma sapan şeyler yaptıran bunların hiçbiri yok. Yurtdışı örnekleri gibi yapmaya çalışıyoruz eğitici videolar şarkılar oyunlar felan.
Sarı dolar neden geldi hiç bilmiyorum buna sebep olabilecek bir şey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri