Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok vallaha:)

• Kullanıcı CennetKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla

evet SerkanYT haklı buradaki bebeler sahte telif yağmuruna tutabilir çok açgözlü var

Cevap: Tüm Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere örnek olmaktir! Özgün oldugu icin korkum yok valla

On numara paylaşım! Hocam rica etsem özelden skype adresinizi alabilirmiyim? sizinle konuşup karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmayı çok isterim.

http://www.ytpara.com/youtubedaki-en-guzel-kanallar/19043-ozgunluk-budur-turk.html bunlarında korkusu yoktu :) sen kanalını ve videoları paylşamak ile buyuk hata yaptın hocam

Sahte telif aldi ve saglik sorunu oldugu icin itiraz edemedi bu olay 3 defa tekrarlanirsa kanal gider.

Ben hergün girip bakiyorum Allah göstermesin bende hasta olursam ciddi bir durum olursa ve bilgisayara giremessem arkamdan muhakkak birileri cikacaktir...

uyari icin sagol ;)

Kanalındaki berkin elvan videosu ve altında ki "Batu Yiğit ERTEN" isimli kişinin yorumu.

hocam videoları 10 numara hazırlamışsında şu birkaç videoda Türkiye niye hep Rusyanın yanında savaşa giriyo anlamadım :D

hocam videoları 10 numara hazırlamışsında şu birkaç videoda Türkiye niye hep Rusyanın yanında savaşa giriyo anlamadım :D

Haha bu yorumun beni gülümsetti :D Natoya üyeyiz natoya karsi savasirsak haliyle insanlar tepki verecek eh haliyle ister istemez yorum yazacaklar

Biraz politik düsünmek lazim :D

---------- Mesaj saat 13:46:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:45:29 civarında gönderildi. ----------

Kanalındaki berkin elvan videosu ve altında ki "Batu Yiğit ERTEN" isimli kişinin yorumu.

O kisiye ne olmus? Her düsünceye saygim var ;)

Haha bu yorumun beni gülümsetti :D Natoya üyeyiz natoya karsi savasirsak haliyle insanlar tepki verecek eh haliyle ister istemez yorum yazacaklar

Biraz politik düsünmek lazim :D

Vayy mantık iyiymiş..

Vayy mantık iyiymiş..

insanlar yorum yazdiktan sonra elbet o yorumlara cevap verecek kisiler olacak.

Bir yoruma cevap verirsen o kisiye bilgi veriyor youtube su mesajiniza cevap yazildi diye.

Eh adam videoyu izledigi halde videoyu tekrardan acmis olacak.

Bazilariida neler yazmis diye bakacak yorumlar bahane izlenim sahane :D

Videolar çok güzel hocam elinize sağlık.Sadece camtasia ile mi yapıyorsunuz programları?Şu dünya savaşı videonuzda yazıların tek tek gelmesini nasıl yaptığınızı merak ettim.

eline sağlık hocam

Videolar çok güzel hocam elinize sağlık.Sadece camtasia ile mi yapıyorsunuz programları?Şu dünya savaşı videonuzda yazıların tek tek gelmesini nasıl yaptığınızı merak ettim.

Camtasia programinda yazilar ne zaman cikacak ve nasil cikacak ayari var.

en cok emek bu videoma verdim cok ugrastiriyor 2-3 saat sonra insan SIKILIYOR yapmak istemiyor.

Sadece bu video icin 3-4 günümü verdim resmen geri sayim yapiyordum kaldi 7 ülke kaldi 5 ülke kaldi 3 ülke en sonunda kaldi 1 ülke bitirdim...

Camtasia programinda yazilar ne zaman cikacak ve nasil cikacak ayari var.

en cok emek bu videoma verdim cok ugrastiriyor 2-3 saat sonra insan SIKILIYOR yapmak istemiyor.

Sadece bu video icin 3-4 günümü verdim resmen geri sayim yapiyordum kaldi 7 ülke kaldi 5 ülke kaldi 3 ülke en sonunda kaldi 1 ülke bitirdim...

Hocam videoya 2.part hazırlarsanız ülkelerin ordularının yoğunlukta olduğu yerleri haritada gösterip tam bir similasyon yapabilirsiniz.Daha da etkili olur.Elinize sağlık.

Hocam videoya 2.part hazırlarsanız ülkelerin ordularının yoğunlukta olduğu yerleri haritada gösterip tam bir similasyon yapabilirsiniz.Daha da etkili olur.Elinize sağlık.

niyetim 10 dakikalik bir video hazirlayip video arasida reklam koymakti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri