Tüm Youtube İşleriniz Yapılır

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İs arayanlar

Hey

Kayıtlı Üye
4 Yıllık tecrübelerimden yola çıkarak youtube ile ilgili aklınıza gelebilecek hertürlü konuda asistanlığınız yapılır.

Sadece ne istediğinizi söylemeniz yeterlidir.Sadece Render yapmıyorum 3 video renderi alana kadar 30 kanal yapılır.Kapanmama vs tüm konularda destek sağlanacaktır anlaştığımız kişilerle.
ÜCretlendirme duruma konuya göre değişiklik gösterecektir.Yarı özgünde kolayca hit alma olsun spamın incelikleri ve daha birçok konuda yardımcı olunur.Şuan hala bi abimizin işleri yapılıyor.

neden kendine yapmıyorsun diyenlere kendime de yapıyorum fakat ben ticaret adamıyım sürekli parayı döndürmem gerekiyor.Hemde 1 sene içinde oldukça yüksek miktarlar biriktirmem gerekiyor.Hem sizlerin hem benim işime yarayacak şekilde çalışmalarımızı yaparız.

Aslında benim şu işi bitirsen hemen yeni işin hazır :)

Her işi yaparımcılar genelde hiçbir işi yapamazlar. Böyle bi atasözü vardı :)

Son 1 kişi ile daha anlaşılacaktır .sağlıklı çalışma ortamı olması açısından başka anlaşma sağlanmayacak konu kapanacaktır.

gerekli kişilerle anlaşmalar sağlanmıştır.işler bitene kadar bi süre konu kapanabilir..

Tekrardan konu günceldir.

Tekrardan konu günceldir.

Forumda telifli çalışma sistemimi kullanmasına izin verdiğim 2. arkadaşımıza başarılar diliyorum.

Çok memnunum , ısrarla tavsiye ederim. Aslında stratejim yayılmasın diye baltalamak geliyor içimden ama gönlüm el vermiyor.

Arkadaşla başarılı bir çalışma yaptık, görünen o ki uzun süre farklı çalışmalarımız olacak. başarılar.

Forumda telifli çalışma sistemimi kullanmasına izin verdiğim 2. arkadaşımıza başarılar diliyorum.

Çok memnunum , ısrarla tavsiye ederim. Aslında stratejim yayılmasın diye baltalamak geliyor içimden ama gönlüm el vermiyor.

Stratejiler bir değil bin bizde çalışmaya devam daha çılgın projelerimiz olur abi :)

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Arkadaşla başarılı bir çalışma yaptık, görünen o ki uzun süre farklı çalışmalarımız olacak. başarılar.

Her zaman en iyisini yaparız abi birlikte kafa kafaya verdikten sonra :)

Başarılarınız daim olsun en kisa sürede irtibata geçeceğim hayırlı işler diliyorum..

PaZar gününe kadar iş alımı yoktur.sonrası için çalışmak isteyenler şimdiden ulaşabilirler.

Tekrardan güncelleyelim.mevcut işlerin teslimatı biter bitmez yeni işler yapılmaya başlanacaktır.

iş yaptırıldı. arkadaş gayet hızlı ve güvenilir şekilde teslim etti. İnsallah ilerde tekrar çalışırız.

hala 1-2 kişi ile çalışılabilir.

video yükleme işide yapıyomusunuz. mesela 100 videoyu ne kadara yüklersiniz. tanesi 50 mb civarı

kontenjan vardır çalışmak isteyen çalışabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri