Tuna nickli arkadaştan şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lannister

Kayıtlı Üye
[MENTION=11585]tuna[/MENTION] nickli arkadaştan 2 gün önce adsense aldım dün kendi mailime bağladım bugün de kanal eklemek için girmiştim bir baktım adsense kapanmış. adsenseye daha kanal bile bağlamamıştım. arkadaşa durumu söyledim iade yapmayacağını söyledi pini yolda olan bi adsense verebileceğini söyledi ben de kabul etmedim. arkadaşa da belirtmiştim yeni eve çıktım ve cebimde 200 lira varken 140ını bu arkadaşa verdim adsense için ve ay sonuna kadar kalanla idare edecektim. mağdur oldum.
şu başlıkta da öğrendiğim kadarıyla arkadaşın 2 adsensesi daha kapanmış: http://www.ytpara.com/adsense-ban/50092-adsense-ban.html
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION]

bu arkadaş biraz önce adsensem banlandı konusu açmamışmıydı.
Arkadaş sen neden açmıyorsun adsense onu anlamış değilim.Çok mu zor bişey ?

вαттυѕαу;613132' Alıntı:
Benim anlamadıgım , Adsensenin banlanmasın da [MENTION=11585]tuna[/MENTION] ' nın ne alakası var ?

çünkü adsenseyi arkadaştan aldım ve daha 2 gün dolmadan kanal bağlamadan adsense kapandı.

bu arkadaş biraz önce adsensem banlandı konusu açmamışmıydı.
Arkadaş sen neden açmıyorsun adsense onu anlamış değilim.Çok mu zor bişey ?

3 tane adsensem zaten var bunu kardeşim için almıştım antalyaya gideceğim için pin beklemek istemedim

[MENTION=11585]tuna[/MENTION] arkadaşın kendi adsenseleri gümlemiş. düşene birde sen vurma :)

вαттυѕαу;613139' Alıntı:
Sence sattıgı adsenseler için mi konu açtı , Yoksa kendi kullandıgı adsenseler için mi .

Yada şöyle sormak istiyorum , ben kullandıgım adsenseleri başkasından satın almıştım , Banlanınca gidip paramı iade et mi diyeyim

yahu adsenseyi kullasam amenna. daha kullanamadan 2 gün olmadan kapandı. başlıkta da belirttiğim gibi son paramdan kısıp aldım adsenseyi durumum sıkıntı olsa bu kadar büyütmem ama arkadaşın adsenseleri toplu kapandı diye afedersiniz ama ban bana mı kaçması gerekiyor? bir de benim tarafımdan düşünün. benim diğer adsenselerim olduğu gibi ayakta duruyor bu arada.

yav :D sattıklarımdan ayakta olan da var. ve hala hazırda duran adsensede var. patlamayan yani. ondan birini verdim yeninden onu bile kabul etmiyor yapacak bişeyim yok

Bana kalırsa hala anlamadığınız tek nokta şurası.
Birden fazla adsense hesabı kullanmak kurallara aykırı mı ?
Böyle bir kural varmı
Evet var
Bence banlanma olayları için çok uzaklarda sebep aramanıza gerek yok.
Benim fikrim.

[MENTION=11585]tuna[/MENTION] nickli arkadaş , Multi Adsense açıp piyasaya satmak sebebiyle 2 hafta uzaklaştırılmıştır , Kendi IP suçundan dolayı arkadaşa sattıgı hesap sebepsiz yere banlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri