Turbobit UPLOAD YAPMAYA Başlayacaklar İÇİN.

• Kullanıcı oklid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

oklid

Kayıtlı Üye
İlk Önce Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Bilgisayar Başından BOŞ Zaman Geçirmektense PARA Kazanayım Düşüncesiyle Bu Konuya Bakacak Arkadaşlarımız Vardır :) İlk Önce ŞÖLE Demek İstiyorum Eğer Bu İşlere HEVESLE İseniz %90 Size Turbobit.net'i Tavsiye Ediyorum,Kimsenin Atıp Tutmasına İnanmayın Diğer Siteler gibi Turbobitte Sağlam ÖDEMELER Yapmaktadır.Açıkca Konuşmak Gerekirse Arkadaşlar ÇOK SAĞLAM Para Kaldırabilirsiniz SADECE Bunu Upload YAPARAK DEĞİL SAĞLAM BİR KAFA VE HAYAL GÜCÜNÜZLE Yapabilirsiniz.İlk Önce Bir Kaç TÜYO Vermek İstiyorum.

1 - Yüklüyeceğiniz Dosyada Kesinlikle NİCKİNİZE Dair Bir Ad Bırakın (YADA RAR Açıklamasında) ÇOK ETKİLİDİR ETKİSİ SONRADAN FARKEDİLİR ( GOOGLE HİT)

2 - Bu Çok ÖNEMLİ Arkadaşlar Ve Etkilidir. https://www.youtube.com/keyword_tool Linkinden UPLOAD Yaptığınız Dosya İsmini Attığım Youtube Keyword Satırına Yazın Ve En Çok HİT Yapmış Olan İSMİ Kullanmayı Tercih EDİN Örnek RESİM

6s4y.png

3 - Arkadaşlar Ve Böyle BİR ÇOK YÖNTEM VAR Eğer REFERANS LİNKİMLE ÜYE OLARAK BANA EMAİL ATARSANIZ SİZE DAHA ÇOK YARDIMCI OLABİLİRİM.

REFERANS LİNKİM (HEMEN ÜYE OLUN) : TIKLA ÜYE OL

EMAİL : [email protected]

HERKEZE BOL KAZANÇLAR ARKADAŞLAR.

Kardeş Bu SpamLA ne Alakası Var O konuyada Baktım Benim Amacım Burda Bir Kaç TÜYO Vermek Ve Referans Linkimle Üye Olana Yardım Etmek Amaçlı Açıyorum Konuyu... Diğer Konuda Zati İnce Ayrıntılı Bir Şey Göremedim.. Ve Youtube İle Alakası Olduğunu Belirtmek İçin Konuyu Açtım .... LÜTFEN Yarum Atmadan Önce Konuyu İyi Okuyun.

uğraştığına değmez.ilk hevesle işe sarılırsın ama geçen zaman kaybı gelene değmiyor..

---------- Mesaj saat 15:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:18 civarında gönderildi. ----------

iyide ne kazandiriyor? 1000 downloada ne veriyor?
bir gün denedim 83 indirmeye 0.63 dolar verdi bıraktım.:)

güzel bir hitli indirme siten olacak anca o zaman kazandırır yoksa böyle uğraşılmaz

uğraştığına değmez.ilk hevesle işe sarılırsın ama geçen zaman kaybı gelene değmiyor..

---------- Mesaj saat 15:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:18 civarında gönderildi. ----------

bir gün denedim 83 indirmeye 0.63 dolar verdi bıraktım.:)

ohoo boş iş desene. Onla uğraşacağıma 2 video atarım daha çok kazanırım.:D

yeni üyeler para kazanma olayini hemen açabiliyor mu bide linkleri nereye atiyorsunuz hangi sitelere 1-2 ***** sitesine baktimda kimse turbobit kullanmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri