Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağol hocamHayırlı satışlar
instagramdan mesaj atabilirmisinizref varmı hocam ?
instagramdan mesaj atabilirmisinizref alabilirmiyim
DÜŞMEME GARANTİSİ YOKTUR
1K TÜRK ABONE 120 LİRA
PM BAKAMIYORUM
İNSTAGRAM: altingoz17
İnstagramdan mesaj atabilirmisinizörneğin ne kadar düşme oluyor. yüzde kaç yani
İnstagramdan mesaj atabilirmisiniz
İnstagramda mesaj atmak için illa takip etmek gerekmiyor bunu biliyosunuzdur zatenhem konu acıyorsun hem ins gel diyorsun sen satısmı yapıcan yoksa ins takipcimi kasıcan ?
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]
İnstagramda mesaj atmak için illa takip etmek gerekmiyor bunu biliyosunuzdur zaten
takipçi kasmayla alakası yok forumu kullanmayı fazla bilmiyorum ön yargı yapmadan yorum yapsaydın keşke
istediğiniz youtube kanalına abone göndereceğim.hala bir cevap alamdık hocam insanlar neye para verecek tam olarak? kanallarda ne kalacak
istediğiniz youtube kanalına abone göndereceğim.
çay kahvede istermisiniz hocamhttp://www.youtube.com/channel/UCfxqVXeGiNI5dWwaAdf-Llw
buyur hocam 500 adet gönderin tüm forum görsün.muğlak ifadeler güven vermez. yıllardır ticaret yapıyorum. net olmak lazım. ama sattığınız servisden gönderin yanlış olmasın lütfen
çay kahvede istermisiniz hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.