Türk bankasIna dolar aktarImI

nescafe3in1

Yasaklanmış
Herkese merhaba kucuk bir sorunum hakkinda size danismak istedim

Bank of America banka hesabimdan Turkiyedeki babamin vakifbank hesabina yaklasik 5000 kadar dolar yani 11.700TL gibi bir rakam yatirmam gerekiyor fakat bu isi en saglikli en az kayipla nasil yaparim bilemiyorum

Paypal mi kullansam yoksa bankadan eft ile mi gondersem tecrubeli arkadaslardan abilerimden yardimci olmalarini rica ediyorum

Bankadan eft yap. Paypal ile hem kur farkı hem %2 kesinti falan uğraşılmaz. Senin bankanın eft masrafını bilmiyorum ama enpara hesabına atarsan 7 dolar kesinti yaşarsın sadece. (Senin bankanın yapacağı kesinti dışında)

Bank of America banka hesabimdan Turkiyedeki babamin vakifbank hesabina yaklasik 5000 kadar dolar yani 11.700TL gibi bir rakam yatirmam gerekiyor fakat bu isi en saglikli en az kayipla nasil yaparim bilemiyorum

Paypal mi kullansam yoksa bankadan eft ile mi gondersem tecrubeli arkadaslardan abilerimden yardimci olmalarini rica ediyorum

Abi, Abilerimden demişsin ama senden daha büyük yoktur herhalde forumda :)

Amerikadan Türkiyedeki hesaba gönderim yaptığında o banka ne kadar işlem ücreti kesecek onu öğrenmen gerek, Birde Türkiyedeki banka ne kadar kesecek? Eğer Albarakatürk Kuveyttürk gibi bankalardan dolar hesabı açarsan Bunlar hiç bir şekilde kesinti ve aylık yıllık hesap kesim ücreti almıyorlar.

Eğer Paypala gönderim yaparsan % 5 felan kesinti oluyor.

Yalnız şu an benim kafama acayip şekilde bir çakallık geldi. Hemen bahsedeyim.

Bir Paypal hesabı oluştur, O paypal hesabına amerikan banka hesabını tanımla, sonra o hesaptaki paranı paypala aktar. ( bu şekilde hiç kesinti yaşanmıyor bildiğim kadarı ile. )

Daha sonra Başka bir paypal hesabı oluştur o hesabada Türkiyedeki banka hesabını tanımla, Diğer hesaptan bu hesaba Arkadaşıma gönderiyorum diyerek hiç bir kesinti yaşamadan parayı al, Daha sonra Paranı hesabına çek 3 ila 7 gün içerisinde hiç bir kesinti olmadan alıyorsun :)

Alkış ? :D

Amerikadan Türkiyedeki hesaba gönderim yaptığında o banka ne kadar işlem ücreti kesecek onu öğrenmen gerek, Birde Türkiyedeki banka ne kadar kesecek? Eğer Albarakatürk Kuveyttürk gibi bankalardan dolar hesabı açarsan Bunlar hiç bir şekilde kesinti ve aylık yıllık hesap kesim ücreti almıyorlar.

Bir Paypal hesabı oluştur, O paypal hesabına amerikan banka hesabını tanımla, sonra o hesaptaki paranı paypala aktar. ( bu şekilde hiç kesinti yaşanmıyor bildiğim kadarı ile. )

Daha sonra Başka bir paypal hesabı oluştur o hesabada Türkiyedeki banka hesabını tanımla, Diğer hesaptan bu hesaba Arkadaşıma gönderiyorum diyerek hiç bir kesinti yaşamadan parayı al, Daha sonra Paranı hesabına çek 3 ila 7 gün içerisinde hiç bir kesinti olmadan alıyorsun :)

Yasimin 18 oldugunu forumun yarisi bilir :D

Sagol onerin icin sanirim bankanin subesine gidip yurt disina wire ucretini soracagim sanirim 20 dolar gibi bir ucret. Paypalla hic ugrasmak istemiyorum zaten hesaplar kapaniyor surekli bir de burdan turkiyedeki babama paypal hesabi actirmak, nasil kart kaydedip nasil para cekecegini ogretmek bin dereden su getirmeye benzer.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Bankadan eft yap. Paypal ile hem kur farkı hem %2 kesinti falan uğraşılmaz. Senin bankanın eft masrafını bilmiyorum ama enpara hesabına atarsan 7 dolar kesinti yaşarsın sadece. (Senin bankanın yapacağı kesinti dışında)

Vakifbank hesabina yollayacagim sanirim her bankanin kendine gore kestigi fee var sagol onerin icin babama sorayim da vakifbankin kestigi ucreti ogrensin.

Yasimin 18 oldugunu forumun yarisi bilir :D

Sagol onerin icin sanirim bankanin subesine gidip yurt disina wire ucretini soracagim sanirim 20 dolar gibi bir ucret. Paypalla hic ugrasmak istemiyorum zaten hesaplar kapaniyor surekli bir de burdan turkiyedeki babama paypal hesabi actirmak, nasil kart kaydedip nasil para cekecegini ogretmek bin dereden su getirmeye benzer.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Vakifbank hesabina yollayacagim sanirim her bankanin kendine gore kestigi fee var sagol onerin icin babama sorayim da vakifbankin kestigi ucreti ogrensin.

western union la olmuyor mu hocam.

Yanlışınız var. Swift farklıdır eft farklıdır. Kuveyttürk dolar gönderimine 35 tl keser.

Türkiye'de bankaya dolar çekemiyorsun paypaldan o kötü işte :)

yurt dışından para gönderimi eft olmaz swıft olur ..
bankanın masrafı ayrıdır,aracı banka kullanıyorsa onun da masrafı ayrıdır.
aracı kurum kullanmaması sürpriz olur.
en ucuz yollusu wester union oluyor.
her ay yurt dışına yollarım,daha ucuz yol yok...onun masraflarına razı oluyoruz.

Hocam siz en iyisi normal olarak aktarın. Ben olsam bitcoin olarak aktarırdım en az kesinti o bence.

yanılmıyorsam paypaldan Türkiye'deki dolar hesabına transfer yapılsa bile tl geliyor , dolar göndermiyorlar

swift arkadaşların dediği gibi farklıdır

payoneer da bank of america kullanıyor . O yüzden r10 da

Payoneer sorunu cözeme paypaldan 20 TL - Google Fan Webmaster Forum

konusunda bahsettiğim gibi payoneer hesabına para aktarıp ordan varsa payoneer master card ile az masraflı dolar olarak atm den çekilebilir ya da Türk bankasına TL olarak çekilebilir ama masraflar nedir bilmiyorum

Bir başka alternatif Rchange

How To Exchange Digital Currency ? Learn Currency Trading — make money online

bank wire ile perfectmoney vs alabilirsiniz , burda bozan kişilerden alınabilir

şu anki oranlar :

PYNddd.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri