Türk Dizisi Atanların Tbmleri???

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Aramızda Türk dizilerini atan kişiler varsa tbmlerini öğrenmek isterim.Benim dolar iken 0.04,0.05 $ arası seyriyordu.Şuan 0.06 Tl 3 gündür :S

Hatta bu adsense bağlı bir Vine kanalım var onda niche çalışıyorum.Çok azda olsa o yüksek tutuyor olabilir.Dibe vurmasından korkuyorum ya 0.02 0.03 TL olan bi tbm ile çalışılmaz ki.Zaten manuel video yüklüyorum 1k tık anca alırım günde.Dizi kanallarında tbmler hep düşük olur ve arttırma yöntemi yoktur diye biliyorum ama bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Hocam benim partnerlikte bgbm ortalama 0.75$ gösteriyor dizi fragmanları için

Ben partner felan değilim ama 4 5 TL gösteriyordu 2tl ye düştü şimdi to ve tbm nin dibe vurmasıyla beraber.Adsense'den bi para alsak allahın izniyle partnere felan da geçeriz ya dizi işinde en mantıklısı partnerlik.

Tek part halinde Atılırsa tbm yüksek olur reklam çıkma oranı da iyi olur. Tecrübem eğitim kanalımda tüm videolarım 1 saatlik dk olarak izlenme yüksek olduğu için 48 bin görüntülenmiş bu eylül ayı 65 dolar vermiş sadece o kanal Youtube da . tbm o kadarda düşük olmaz dye tahmin ediyorum
Artı telif vermeyen çok dizi varmış izlenim alan hem benim avantajım kayıt edebileceğim bir tv var evde ve çok iyi laptop ve programım yani dizi biter bitmez logosuz direk atablirim logolu bir 40 dakika gecikmiş atarım ama bu tbm kafamı karıştırıyor bu kaç gündür 0.06 da ya bu diziler düşürürse ....
Burdan konunun takpçisiym ekstra konu açamadım.

Arkadaş saolsun tamda ben bu konuyu incelerken sormuş.Tecrübeli arkadaşlar Bize yol gösterirse sevinirim :)

Ayın ilk günlerinde tbm düşük olur diye birşey duydum sanırım . Benim full yabancı içeriklerim ayın sonunda 0.20 TL falan iken benimde 0.12 TL'ye düşmüş bulunmakta

Tek part halinde Atılırsa tbm yüksek olur reklam çıkma oranı da iyi olur. Tecrübem eğitim kanalımda tüm videolarım 1 saatlik dk olarak izlenme yüksek olduğu için 48 bin görüntülenmiş bu eylül ayı 65 dolar vermiş sadece o kanal Youtube da . tbm o kadarda düşük olmaz dye tahmin ediyorum
Artı telif vermeyen çok dizi varmış izlenim alan hem benim avantajım kayıt edebileceğim bir tv var evde ve çok iyi laptop ve programım yani dizi biter bitmez logosuz direk atablirim logolu bir 40 dakika gecikmiş atarım ama bu tbm kafamı karıştırıyor bu kaç gündür 0.06 da ya bu diziler düşürürse ....
Burdan konunun takpçisiym ekstra konu açamadım.

Arkadaş saolsun tamda ben bu konuyu incelerken sormuş.Tecrübeli arkadaşlar Bize yol gösterirse sevinirim :)

Kardeşim kalp kalbe karşı.Şimdi de sen benim soracaklarımdan bahsettin.Bak şimdi adamın kanalında ne abone var ne de video.Ama tek parça olarak ilk o yüklüyor nasıl yapıyorsa şimdi attı mesela bi diziyi.Ben de indirmeye başladım.Benim o diziyi indirip yüklemem ile saat 4 veya 5 olur.Atı alan üsküdarı geçer yani.Adam ne açıklama girmiş ne etiket.Nede başlığı adam akıllı yapmış.Başlığı aynen şu ''Ezel 1.Bölüm'' Ama gel gör ki 20k 30 k izlenecek ilk attığı için.
Benim 400 e yakın abonem var attığım diziyle alakalı + alakalı etiket açıklama giriyorum 2 saat elle tek tek uğraşıyorum + facebook , twitter da yayıyorum.Adam ilk attığı için önüne geçemiyorum arkadaş ya.

---------- Mesaj saat 02:23:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:47:56 civarında gönderildi. ----------

Ayın ilk günlerinde tbm düşük olur diye birşey duydum sanırım . Benim full yabancı içeriklerim ayın sonunda 0.20 TL falan iken benimde 0.12 TL'ye düşmüş bulunmakta

Yabancı dizi mi yüklüyorsun kardeş.

Aynen Zaten logo girmeye gerek yok yazı gömmeye gerek bu bayram tatilinde vizelerin ön hazırlığını bitirmemle beraber kayıt cihazı vardı eski dizi sistemlerinden 50 tlye lnb out dan çıkış alıyon bilgisayarından çoklu kayıt yapıyorsun tv record gibi birşey yine bulabilirim istanbuldayım sonuçta.bu sayede ve istediğin kalitede kayıt ve hızlı yayın yapablirim ki plazmadan kayıt etmeye kalsam evde kavga çıkacak :D yani reklam aralarında bile yayın yapabilirsin:)
Ama ama kardeşim gel gör ki benim netim yok :D :D komuşunun wifisini sömürüyorum :D 8mb ama tüm sokak kullanınca böyle oluyor :) kanallarım eski 2010 ve 2011 model para kazandıklarım vel hasıl bu bayramda dizi sistemlerini kuruyorum :)

Aynen Zaten logo girmeye gerek yok yazı gömmeye gerek bu bayram tatilinde vizelerin ön hazırlığını bitirmemle beraber kayıt cihazı vardı eski dizi sistemlerinden 50 tlye lnb out dan çıkış alıyon bilgisayarından çoklu kayıt yapıyorsun tv record gibi birşey yine bulabilirim istanbuldayım sonuçta.bu sayede ve istediğin kalitede kayıt ve hızlı yayın yapablirim ki plazmadan kayıt etmeye kalsam evde kavga çıkacak :D yani reklam aralarında bile yayın yapabilirsin:)
Ama ama kardeşim gel gör ki benim netim yok :D :D komuşunun wifisini sömürüyorum :D 8mb ama tüm sokak kullanınca böyle oluyor :) kanallarım eski 2010 ve 2011 model para kazandıklarım vel hasıl bu bayramda dizi sistemlerini kuruyorum :)
İnşallah diyelim ben kayıt işini hala anlamadım.Bi kere Ustanın hikayesini laptoptan açtım hyper cam2 ile kayıt ettim 2-3 saatimi aldı.Sonuç ses bi yerden boğuk geliyor görüntü donuyor :S

İnşallah diyelim ben kayıt işini hala anlamadım.Bi kere Ustanın hikayesini laptoptan açtım hyper cam2 ile kayıt ettim 2-3 saatimi aldı.Sonuç ses bi yerden boğuk geliyor görüntü donuyor :S

Cihaz alıp bilgisayara takıyorsun tvden kayıt alıyorsun yeterki digital yayın olsun lnb de bilgisayra avı kalitesinde çoklu kayıt sağlıyor bu hafata chazı bulursam linkini atarım sana ve netin hızlı ise dakikada atarsın ;)
bide senin dediğin yöntem manuel kayıt onda başarı sağlayaman için deneyim kazanman lazım örneğin camtasi da xml dosyalarıyla oynarak 40 dakika da bir saatlik videoyu hd kalitede çıkarıyorum :)

Cihaz alıp bilgisayara takıyorsun tvden kayıt alıyorsun yeterki digital yayın olsun lnb de bilgisayra avı kalitesinde çoklu kayıt sağlıyor bu hafata chazı bulursam linkini atarım sana ve netin hızlı ise dakikada atarsın ;)
bide senin dediğin yöntem manuel kayıt onda başarı sağlayaman için deneyim kazanman lazım örneğin camtasi da xml dosyalarıyla oynarak 40 dakika da bir saatlik videoyu hd kalitede çıkarıyorum :)

Şu an şartlar o kadar olumsuz ki sorma gitsin.İnşallah Kasım veya aralıkta ödeme alırsam herşey daha güzel olacak o zaman cihazı da alırız inşallah.

Kardeşim o cihazın linkine bende talibim bulursan

Kardeşim o cihazın linkine bende talibim bulursan

not aldım :) ben van da iken lmıştım 50 tl ye blogtan yayınlıyorduk ozaman bir tıka muhtaçduk :D depremde size ömür o sistemler neyseki ben varım istanbulda bulurum ya bayram kadar atarım linkleri size ama sizde hangi dizi telif veriyorsa önceden birbrimize bildirelim sonuçta hepimiz aynı işi yapacağız ve şimdi bulacağımız kesin telif veren diziler mesala ay yapım telif verecektir öyle yada böyle :) bu tür bilgleri bekliyorum :)

not aldım :) ben van da iken lmıştım 50 tl ye blogtan yayınlıyorduk ozaman bir tıka muhtaçduk :D depremde size ömür o sistemler neyseki ben varım istanbulda bulurum ya bayram kadar atarım linkleri size ama sizde hangi dizi telif veriyorsa önceden birbrimize bildirelim sonuçta hepimiz aynı işi yapacağız ve şimdi bulacağımız kesin telif veren diziler mesala ay yapım telif verecektir öyle yada böyle :) bu tür bilgleri bekliyorum :)

Benimde durumlar değişik ve kritik bende akrabaların netini kullanıyom bi gün dayım 2 gün teyzem bi gün kankim :D ya bizim komşşuların sömürülmeyi bırak netide yok :eek:

tamam ben vds alıp dizi işine tamamen bulaşıcam bu konuda notlarımı tespitlerimi paylaşırım vadiyi attım sıkıntı yok şuana dek

bir arkadaş vardı ismini unuttum ama bi dizi vardı hani öpüşme resimli :D youtubede boy gösteren sana bir sır vercem gibi bişi onu atmış baya izlenmiş yemedi yemedi geçte olsa bi telif geldi tam anlamıyla bu işe bi gireyim yardımlaşırız tabi madem herkez bu sektörden ekmek yicek köstek diil destek olmak lazım :)

ortak tamam da :D durumu kritik olmayanlar mı var :) kapitalizm utansın :D alırsın eve net sıkıntı etme artı vds tarafı değilim ama bakalım çnce bakalım yapabilirmyoruz :) yarın lumıa alıcam naspse google amca ve el emeğimiz sağolsun + ve net konusunda bende smile düşünüyorum 39 diyor 8mb e kadr 12 taahahüt :) iyi bence

ortak tamam da :D durumu kritik olmayanlar mı var :) kapitalizm utansın :D alırsın eve net sıkıntı etme artı vds tarafı değilim ama bakalım çnce bakalım yapabilirmyoruz :) yarın lumıa alıcam naspse google amca ve el emeğimiz sağolsun + ve net konusunda bende smile düşünüyorum 39 diyor 8mb e kadr 12 taahahüt :) iyi bence

Şimdii o net bağlatma olayları olmaz ıı cık cık hatta :D onun için benim bu eve netten vs yüklü gelir sağlamam lazımki eve sistem kursunlar :D normalde ben başka bir aile büyüğümle yaşıyordum 5-6 yıldır net tabi sınırsız ama şartlar değişti o taşındı benide eve şutladılar .d evdekinlerde net olayına sıcak bakmıyor şuanda ama para kazanalım bir çözcem ben o işide dicem benim işim bu burdan gelir geliyor madem ozman bağlatın uleyynnn :p neyse bu konu uzarr gider yine ilerde konusuruz :)

Hocam sana bir sır vereceğim dizisinden nasıl telif gelmiş? Önüne gelen yüklüyor SBSV hayranları da çok facebookta olsun twitterda olsun sahte teliftir o

Şimdii o net bağlatma olayları olmaz ıı cık cık hatta :D onun için benim bu eve netten vs yüklü gelir sağlamam lazımki eve sistem kursunlar :D normalde ben başka bir aile büyüğümle yaşıyordum 5-6 yıldır net tabi sınırsız ama şartlar değişti o taşındı benide eve şutladılar .d evdekinlerde net olayına sıcak bakmıyor şuanda ama para kazanalım bir çözcem ben o işide dicem benim işim bu burdan gelir geliyor madem ozman bağlatın uleyynnn :p neyse bu konu uzarr gider yine ilerde konusuruz :)

aynı ben :D neyse bu muhabbet alır başını gider dedğin gibi
Dizi de para var ben yeni anladım :) şimdilik temeller neler ben yere sağlam basmak isterim :) kvp sbsv telif vermyor :)

aynı ben :D neyse bu muhabbet alır başını gider dedğin gibi
Dizi de para var ben yeni anladım :) şimdilik temeller neler ben yere sağlam basmak isterim :) kvp sbsv telif vermyor :)

Konuyu hortlatıyorum ama bunu yeni gördüm.
Kvp nasıl telif vermiyor? Pana filmin resmi youtube kanalı var.

Eşleşen demek istemiştir herhalde arkadaş..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri