Türk ordusu kıyamet senaryolarının konuşulduğu bölgeye girdi

CemaLi

Platin Üye
Reuters'e göre Türk Ordusu desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Dabık operasyonu başladı.

Reuters'e göre Fırat Kalkanı Harekatı'nın 53. gününde Türk Ordusu destekli ÖSO güçlerinin Suriye'de IŞİD'in elindeki kritik Dabık bölgesine girdi. Dabık, IŞİD'in yayınlarında İslami kaynaklara atıfla kıyameti başlatacak savaşla anılıyor.

Ayrıntı;

Reuters'e göre Türk Ordusu desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Dabık operasyonu başladı.

Reuters'e göre Fırat Kalkanı Harekatı'nın 53. gününde Türk Ordusu destekli ÖSO güçlerinin Suriye'de IŞİD'in elindeki kritik Dabık bölgesine girdi. Dabık, IŞİD'in yayınlarında İslami kaynaklara atıfla kıyameti başlatacak savaşla anılıyor.

Ayrıntı;

Türk ordusu girmedi yanlış konuşmayın. Türk askeri destekli muhalif gruplar girdi. Türk ordusu Suriye'de sadece muhaliflere destek vermek amacıyla girmiştir hiçbir şekilde birebir operasyonlara katılma amacı ile piyade görevlendirmesinde bulunmamıştır.

Türk ordusu girmedi yanlış konuşmayın. Türk askeri destekli muhalif gruplar girdi. Türk ordusu Suriye'de sadece muhaliflere destek vermek amacıyla girmiştir hiçbir şekilde birebir operasyonlara katılma amacı ile piyade görevlendirmesinde bulunmamıştır.

Yanlış konuşmuyorum, haberin kaynağınından aldım kaynağınıda altaki linkten bulabilirsiniz.

Beni endişelendiren operasyon başladı..
Dabık İŞİD`in dünyayla bağlantı kurabildiği militan silah ve lojistik destegini aldığı yerlerden biri burasıydı ve elinde kalan son yerdi İŞİD burayı kolay bırakmıycak.. Ordumuzun desteklediği ÖSO unsurlarının çok büyük sonuçlar alcagını düşünmüyorum her ne kadar türk subaylar tarafından eğitilsede yeterli kalmıycaklardır geçen gün bir kaç videolarını seyrettim içlerinden biride kendi kendilerini havaya uçuruşları. Olası büyük seneryo İŞİD`in ülkemiz içersinde eylem yapma ihtimali kuvvetlidir uyuyan hücreler uyandırılabilir-ki uyandırılcakta dikkatli olmalıyız

Yanlış konuşmuyorum, haberin kaynağınından aldım kaynağınıda altaki linkten bulabilirsiniz.

O zaman haber de yanlış. Türk medyasının rezalet hallerinden biri de bu. Bu akşam da sözde Musul'a operasyon başlatıp 1 saat sonra bitirdi...

Türk ordusu da büyük ihtimalle olaya dahil olacak. Demedi demeyin.

Yalnız aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Oraya girmesek müdahale etmesek güneydoğumuzda güçlü bir kürdistan devleti kurulabilir.

Girsek bu sefer binlerce gencimiz şehit olacak.

Büyükler hamlelerini gerçekten çok iyi oynuyorlar. Bizi olaya dahil etmeye mecbur bırakıyorlar.

yazılcak cok sey varda,allah yardımcımız olsun dıyelım,

madem işid ile savaşılacaktı neden sınırdan geçişlere göz yumuldu. işin içinde çok büyük oyunlar dönüyor ama bir 10 yıl sonra geçmişe baktığımızda kimler neler çevirmiş büyük oranda açığa çıkar.

Dünya'nın en şeytan ülkesi Amerika'dır. Bu adamlar ışidi başlattı onlar bitirmeye çalışıyor, el-kaide onlar başlattı onlar bitirdi. Taliban aynı şekilde onun sayesinde başladı. Yemeğini yiyor işi bitince gidiyor. Adamlar sadece petrol için giriyor sağa sola böyle bir şey olamaz. Beyinsiz arap ülkeleri de seyrediyor

Erbakan hocayi her ne kadar zamaninda sevmesemde (Allah rahmet eylesin) cok dogru sozleri var , yazik olacak gencecik evlatlara , daha gecen gun izledim bi videoda , bizim tanklari vurduklari videoyu bu serefsizlerin , tabikii amerikan silahlariyla cok uzaktan vuruyorlar , ayni anda 3 tanki vurdular , Allah guc versin askerlerimize , ama orda olmamiz lazimdi , sinirlari guclendirip her sekilde bunun ustesinden gelinirdi diye dusunuyorum.

Cuz9rZPXgAApLb8.jpg

durum bu olmasında malum B.O.P eşbaşkanı olanlar 180 derece döndü yarın bi 180 daha atarlarsa Diyarbakırı yıldız yaparlar artık. Ülkemizede yıkımları kalır ancak.

İşid bitecektir üsteki arkadaşın dediği gibi bunlar paravan örgütlerdir 11 eylülle bu örgütlerin kendi yarattıkları İslamiFobi adı altında
neler yapabileceğini sahte bi olayla aktarmış hala 11 eylül'ün ekmeğini yiyerek kendi toplumlarına bakın biz orada olmazsak onlar gelir bizi vurur kafasıyla anlatmaya calısıyorlar.
İşid bitecek ve bu süre içinde yeni bi paravan örgüt doğacak buda büyük ihtimal
ÖSÖ nün yıldızı parlatılacak :) ben ondan samimi bulmuyorum
zaten izleyip göreceğiz nasıl zamanında İşidin sırtı sıvazlandıysa şimdi aynısı ösö ya yapılıyor.

Neyse görev alacak her bir vatan evladına (mehmetçik) başarılar şehit vermeyiz umarım.
Bu arada sınırda bi göç dalgasına daha hazır olunması lazım.

ben kimseyi alıntılamadım kimsede beni alıntılamasın şahsi görüş ve düşüncelerimdir, saygılar.

Bu konuyu pek anlamıyorum ama bildiğim şu var bu araplar kadar eğitimsiz dünyanın başına pislik başka millet yok arkadaş, kökten bitselerde kurtulsak ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri