Türk Telekom'da çalışan biri yardımcı olabilir mi?

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Merhaba, benim Türk Telekom'da çalışan veya konu hakkında bilgisi olan kişinin yardımına ihtiyacım var. Şuan da Türk Telekom'da eskisini getir yenisini götür kampanyası var benim elimde bir cihaz var ve 450 TL veriyorlar fakat cihazın arka camı kırık bu yüzden kabul etmiyorlar. Arka camı kendim değiştirip götürdüğümde farkedilir mi? Kontrollerden geçiyor mu yoksa dış görünümüne mi bakılıyor sadece?

Kampanya Linki: https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/mobil/cihazyenileme-kampanyasi.aspx

Merhaba, benim Türk Telekom'da çalışan veya konu hakkında bilgisi olan kişinin yardımına ihtiyacım var. Şuan da Türk Telekom'da eskisini getir yenisini götür kampanyası var benim elimde bir cihaz var ve 450 TL veriyorlar fakat cihazın arka camı kırık bu yüzden kabul etmiyorlar. Arka camı kendim değiştirip götürdüğümde farkedilir mi? Kontrollerden geçiyor mu yoksa dış görünümüne mi bakılıyor sadece?

Kampanya Linki: https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/mobil/cihazyenileme-kampanyasi.aspx
farkedilicegini sanmam, senlik bir problem olmaz. bay ye problem olur. cünkü sen o cihazı onlara verdin mi , onlar peşin olarak almış sayıyorlar o fiyata cihazı. ondan sonra onlar cihazı firmaya gönderip ödemesini alıyorlar

farkedilicegini sanmam, senlik bir problem olmaz. bay ye problem olur. cünkü sen o cihazı onlara verdin mi , onlar peşin olarak almış sayıyorlar o fiyata cihazı. ondan sonra onlar cihazı firmaya gönderip ödemesini alıyorlar

Teşekkürler hocam o zaman yarın arka camı yaptırıp götüreceğim gelişmeleri yine paylaşırım buraya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri