Türkboy'a Özgürlük:):)

mm1650

Kayıtlı Üye

Sevgili Admin arkadaslar,Foruma ne zaman girsem,Aylardir bu arkadas üye listesinde üstü cizik bekliyor.Adam inatla her an online hemde 5-6 aydir:D Bu arkadasin inadina ve sadakatine hayran kaldim.Bir el atin su garibana:D:)

ahhaha bende hep dikkatimi çekiyo ama ben uyuz oluyom hepsi düzgün orda o sırıtıyo :D

Ayrıcalıklı duruyor. Ultra premium üyelik.

adam alışıktır zaten.zaten onaysızken ban yemiş.o zamanda aynı derecede görüyordu,şimdi de:D onun için değişen bir şey yok...

yav bir kez bile oraya bakmadım üşenmeden sende hergün kontrol etmişsin ikinizinde azmine hayran kaldım

benim de dikkatimi çekiyordu bu sabah düşündüm elbet biri benim gibi fark edecek dedim konusunu açtı arkadaş waoow etkilendim :D

Sürekli bakmadan degil,insanin gözüne takiliyor,bilinc altina yerlesiyor.Onu orda görmedimmi hep bir yanim eksik kaliyor artik.:) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] anayasanin sana verdigi yetkiyi kullan.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri